İstekli biriyim. Ama önceki ilişkimde ilk sevistikten sonra çok tutkulu bir şekilde sevişince eski sevgilim uzaklasmisti. İstekli bir kadın erkekleri soğutur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zannetmiyorum ama şöyleki sen mesela sürekli aynı şeyleri yapmak istiyorsan karşı taraf belli bir süre sonra bundan sıkılmış olabilir mesela evet sen her seferinde aynı şeyi yaparak zevk alıyor olabilirsin ama karşı taraf belki de bundan bıkmıştır ya da şöyle düşünmüş olabilir mesela işte benimle yaptıysa daha önce bir çok kişi yapmıştır diye düşünebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesle yapmıştır düşüncesi neden soğutur ki
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendine güveni olmayan erkekleri uzaklaştırır.. Çünkü kendinden daha istekli bir partner onda “Ben bu kızı tatmin edemezsem başkalarıyla da beraber olur.” Düşüncesi oluşur.. ama istekli olmak hem kadın için hem erkek için iyidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHimmm bu açıdan bakmamıştım hic
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaşmasının nedeni tamamen kompleks yapması.
Tecrübesiz olduğuna inanmıyorum demesi, kıyaslanmaktan korkması, ve eksiklik, yetememe hissine kapılıp kompleks yapması.04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de çok fazla utangaçtım da daha önce yaşamamış biri gibi değildim hiç yani sadece Arzum fazlaydı
- +1 yıl
Dediğim gibi kompleks yapmış. Utangaç olmana rağmen bile ona kafasında kurduracak kadar fazla gelmiş demekki.
İstediği bacaklarını açıp kızılay çadırında kan verir gibi yatmandı herhalde. Hoş o zamanda ölü gibi yatıyorsun der yine bahane bulurdu.
S.. ktir et özgüvensiz kompleksli insanları. Dengin birini bul.
Soran+1 yılOkadar haklısın ki
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılBende çok istekli biriyim keşke senin gibi bir sevgilim olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski kız arkadaşım beni soğutmuştu ama o temizliğine dikkat etmediği içindi, temiz bakımlı olsaydı soğumazdım buna dikkat etmelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılTemizlikle alakalı değil ya , çok fazla isteklisin ve iyiydin ilk olduguna inanmıyorum dedi sonra uzaklaştı benden
Cevap sahibi+1 yılayağına gelen fırsatı kaçırmış
Soran+1 yılGarip şimdi erkeklerin bunu sevmediğini dair bir algı oluştu bende isteğimi yansitamiyorum oyuzden travma gibi oldu bana 😂
Cevap sahibi+1 yılKıyamam bana yansıt :D
Soran+1 yılSanki ozaman gidecekmiş gibi geliyo sevdiğim insan
Cevap sahibi+1 yılYerine göre istekli olduğunu belirtirsen sorun yok mesela kalabalık içinde veya tanıdıklar yanında yakınlaşmaktan nefret ederim, baş başa kaldığımız zaman bulunduğumuz ortam alev alabilir
+1 yılEski sevgilin özgüvensiz biriydi, iyi olmuş uzaklaştığı. Sert mi seviyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılama şahanesin süresizce sevişmeyi seven bir erkeğin aradığı kızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işi bilmiyor bile sen kaçmak istersin kaçamazsın. Bağırta bağırta seni... 😅
00 Yorumlaİlişkin çok olmuşsa evet
02 Yorumla
Soran+1 yılSevisilcek sonuçta neden rahatsiz eder ki
- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılSelam iyi günler doğru soğutur ama okuzleri
02 Yorumla
Soran+1 yılÖküz olmakla ne alaka peki:)
- +1 yıl
Öküz olmakla Ne alaka istekli kadını Kabul etmeyenler soğuyanlar öküz insandır benim gözümde
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Bu ben bulamiyorum bu aralar ciddi istekli biri
00 Yorumla
+1 yılvar mı senin gibileri hala
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) aksine harika bir şey tutku ateş ve aşk
00 Yorumla
+1 yılİstekli kadın soğutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılharun abılere ınanmayın beyler
035 Yorumla
Soran+1 yılNe ne
Cevap sahibi+1 yılsen kadın ısen ben eşekler gibi anırırım buraya da herkesın ıcıne atarım bu kadar da buyuk konustum azıcık gururun varsa msaj at tek bır soru soracagım bende sözu8mu tutmaz ısem en adı o. cocugu olayım net
Soran+1 yılSktt GT lan kimi kimin içine ariyosn şeref yoksunu güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılşimdi bu hakaretini de aldım 2 sorunun lınkını de aldım dönme abim sımdı siber suclar ve cimere şikayet ediyorum şikayet ettiğim 3. kişisin sadece bekle ve gör eger etmez isem en adı o. evladı benım tamam mı sadece bekle
Soran+1 yılHakaret eden sendin
Cevap sahibi+1 yılsadece azıcık bekler mısın harun abı ekran göruntusunu atayım da gercek mı degıl mı anlarsın bır daha da fake hesap acıp böyle seylerle ınsanları kandırmazsın kandırtmazlar zaten
Soran+1 yılİşi gücü yok senle ugrascakti Ciner😂
Cevap sahibi+1 yılsiber suçlar bunun için var önceki 2 kişi de böyle diyordu he hesabı sılıp kacsan da bos kendını avutma lınkten buluyorlar sadece bıraz bekle ekran göruntusunu atınca lan etmısdersın
Soran+1 yılYürü git lan 😂 sinirimi bozdun durup dururken 😂
Cevap sahibi+1 yılsadece 1 dk
Soran+1 yılTamam sana 1 değil 1000 dakika veriyorum
Soran+1 yılAsıl ben senin profilini site yönetimine şikayet ettim şimdi taciz edip duruyosun milleti
Soran+1 yılEdepli olcaksin önce elalemin namusuna dil uzatmayacaksin , sen kimsin herkesin içine atarım diyebiliyosun ahlaksız seni
Soran+1 yılSizin gibi tacizcileri tiksalar içeri de çıkarmasalar kurtulsak biz kadinlar
Soran+1 yılHapiste aklınız başınıza gelir
Cevap sahibi+1 yıltacızcı sensın tervbıyesız fake
Soran+1 yılKızın kız kardeşin yok mu senin? Hak mi bu ettiğin cümle şu an Allahini seversen herkesin içine atmak nedemek 2 dk mantıklı ol
Soran+1 yılO cümleyi kirmasaydin asla hakaret etmezdim ama çok kırdın o çimlenme hicbukadar kirilmamistim kimseye
Soran+1 yılO cümlenle*
Cevap sahibi+1 yılyoprumlarımı kaldırıp kendı yorumlarını bırakarak kendını haklı göstermeye calısıyro sen böyle yapınca sıte yönetımı görmuyor sanma butun yorumları göruyor bak bak plana bak
Soran+1 yılYorumlarını kaldirmadim ki senin
Cevap sahibi+1 yılsende benı kırdın unutma bu yaptıgınla sınanırsın knk baska bırszey demıyorum keske fake olmasaydın ESEK GIBI OZUR DILERDIM HERKESIN ICINDE
Soran+1 yılYok bana kimse bukadar ağır konusmamiati herkesin içine atmak nedir kadınlık gururumu ezdin
Soran+1 yılKanka olalım mı seninle?
Cevap sahibi+1 yılhayır ıyı gunler
Soran+1 yılİkimiz de kırıldık bence arkadaş olabiliriz
Cevap sahibi+1 yılböyle söyleyıp bır amac ıcın bılıyorum knk bu ayakları bırsey dusundugum barız belli
Soran+1 yılHayır muhabbetini sevdim
Soran+1 yılYalnızım çok
Cevap sahibi+1 yılsn arkadasım yemezler olur mu bırsey pesındesın bellı
Soran+1 yılHayır ben insanları kırmayı hiç sevmiyorum nefret ediyorum hatta kırmaktan kırıldıysan özür dilerim çok cidden hakkını helal et lütfen
Cevap sahibi+1 yılmsaj at
Soran+1 yılSevgilim var oyuzden özelden mesaj atamam aldatmak gibi olur özelden yazınca
Cevap sahibi+1 yıluzun yazmayacagım ınsan gıbı bırsey dıyecegım sonra sılersın zaten sözumde durup gıttıgımde anlarsın
Soran+1 yılBurdan de
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence o onun canım 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi nesi😂
Soran+1 yılHa tamamm bence de😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilin beceriksizmiş
00 YorumlaSogutur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
+1 yılNe alaka
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydi cidden cok fazla isteklisin deyip duruyodu sanki bu durumdan hoşnut değil gibiydi sonra ayrıldık zaten
- +1 yıl
Bundan dolayı kaçan erkek görmedim büyük ihtimal aldatıyor du ya da seni güzel bulmadı
Soran+1 yılBilmiyorum sonra ben tamamen uzaklaştım şu an görüşmek için yalvarıyor
Soran+1 yılİlk kez gibi değildin deyip uzak durmustu
- +1 yıl
Bu özellikle çoğu erkeği çekersin neden ona donesin bidaha
Soran+1 yılExten next sevmem ben zaten :)
Soran+1 yılSadece merak ettim öyle
- +1 yıl
Yeni deneyimler iyidir ten uyumu olan birini seçersen mutlu olursun
yoooo
10 Yorumla
+1 yılBeni soğutmaz açıkçası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Soğutmaz
00 YorumlaSanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden uzak
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum biseksuel sanırım benden hoslanmiyo belki de çok
Cevap sahibi+1 yılİlk sen mi atak yaptın
Soran+1 yılHayır yaklaşıp duran oydu çekingen davrandı ısrarcı oldu sonra rolleri değişince uzaklasti
Soran+1 yılÇekingen davrandım ısrarci oldu-
Cevap sahibi+1 yılYaşı kab
Soran+1 yıl31 şu an
Cevap sahibi+1 yılEee zorla yapış dusagiba
Soran+1 yılBen ayrıldım ondan zaten gelgitleriyle uğraşamam onun ben sadece erkekleri anlayamadıgim için sordum soruyu nasil davranmak lazım bunlara😂
Cevap sahibi+1 yılİlk o yanaştı yanin
Soran+1 yılHimm sonra peki
Cevap sahibi+1 yılUzak dur ondan
Soran+1 yılStop ede ede diyosun😂
Cevap sahibi+1 yılYa oyle
Cevap sahibi+1 yılİstemiyon sen ama
Soran+1 yılAşık olunca sana sorcam kal burda😂
Soran+1 yılNeyi istemiyorm ben?
Cevap sahibi+1 yılSevgilimi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı