- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm beyinde başlar evet ve fiziksel temasla nirvanaya ulaşır.. Yani bedensel bütünlük sağlanmadan bir kadının orgazm olması imkansıza yakın.. Zevk alıp uyarıldığını da sevişmeden anlamak istiyorsanız zaten beden diline yansır, nefes alış verişleri değişir, kızarır, bakışları farklılaşır.. Keyifli günler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sadece öpüşme ile orgazm olan bir partnerin var ise dua etmelisin. Kadınlar normalde zor boşalır. Aynı anda başka şeyler yapıyorsan o zaman boşalma olabilir. İyi bir taklit yapan kadını anlamak gerçekten zordur. Genelde bir kasılma, titreme ve sonrasında bir gevşeme olur. Dikkat ettiğinde anlaşılır aslında.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi orgazm olunca verdiğim tepkileri yazacağım
İlk önce böyle tuhaf bir his yat geliyor yani getiriyorsun soğuk sıcak aynı anda basıyor böyle bir yanıyorsun bir de oluyorsun bütün organları ağzından çıkacak gibi oluyor daha sonra birden aşağı çöküyor Daha sonra diyorsun ki hani geliyor gelmekte olan inanılmaz bir titreme oluyor yani anlarsın anlamamak mümkün değil10 Yorumla
+1 yılÖpüşürken orgazm olmaz. Öncelikle bunu bil.
Bir kadın orgazm olurken taklit yapıp yapmadığını anlamak bir erkek için özellikle bilinçsizse biraz zor. Kasılma ve titreme doğal şekilde görünüyorsa orgazm olduğunu anlayabilirsin. Eğer abartı varsa ya da yapay görünüyorsa bil ki taklit. Islanma ile orgazmı asla anlayamazsın çünkü kadın fizyolojisi gereği zaten orgazm öncesinde de ıslanma yaşar. Zevk sıvısına göre orgazm sıvısı daha kaygandır ama bunu da anlamak yine bilinçli olmakla ilgili20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha sert öpüşmeye başlar ya da aniden duraksar böyle dudaklarınız temas ederken öpmeyi bırakır kalır öylece. Nefes alışverişi hızlanır. Hafif titremeler olabilir bacaklarına dogruu. Gözlerini sıkıca kapatır vs bunlar benim kendimde gözlemlediklerim😂
11 Yorumla
Soran+1 yılKasılmalar oldu ama bir yandan göğüsleriyle oynuyordum emiyordum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerinden anlayabilirsin
Kimisi titriyor ordan anlarsın
Kimisi gülebiliyor veya bağırabiliyor
Sana bakmak istemiyorsa kafasını sağa sola çeviriyorsa aniden o an orgazm oluyordur11 Yorumla
Soran+1 yılMemelerini emdim oynadım bir yandan öpüştük kasılıyordu orgazm olmuş olabilir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizi de kendiniz gibi ota boka boşalıyor sanıyorsunuz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Ben anlamıyorum erkekler nereden anlayabilsin.
00 Yorumlaopsurken orgazm olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖpüşürken mi? Elin kukusuna girip çıkıyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abla
Gizli Üye(18-24)+1 yılElini usulca küloduna götür. Islaksa tamamdırr
013 Yorumla- +1 yıl
Bu kesin bilgi değil kimileri dışarıya sıvı bırakmadan boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim ya erkek eli mi değmiş elime
- +1 yıl
Olabilir bilmelisin demedik zaten
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olmayı zevke gelmek diye biliyorum. Yani azınca ıslanıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel aydınlandım çok sağ olun cidden iyi günler
Cevap sahibi+1 yılA yok yapmıyorum hiç niye yapayım anlamam o işlerden zaten
Cevap sahibi+1 yılAbi ciddi değilim tabiki yapıyoruz ya of
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpüşürken nasi oluck mal misn
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel öpüşürüm 😅
+1 yılÖpüşürken olmaz ki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem