Ön sevişme olmuştu. Öpüşme, sürtünme, mem. e emmek gibi..
Böyle şsyler yapmış biri hakkında ne düşünürsünüz?
Böyle şsyler yapmış biri hakkında ne düşünürsünüz?
Olumsuz bir şey düşünecek, ya da "bir şey" düşünecek kalitede biriyle zaten bir kadının işi olmamalı. İnsan, kadın erkek farketmez birşeyi karşılıklı ister enerji tutumu, kaliteli iletişim, saygılı ve özel birşeyler oluşur ve yaşanacak olan yaşanır. Bırak bir şey düşünmeyi, insan güzel hisseder, özgürleşir, değerlenir. Sevişmekte sevmekte güzel enerji de hepsi insana dair. Kişiliği gelişmemiş ve böyle perde arkası aptal düşüncelere, yorumlara sahip olabilecek kişileri uzak tutunuz hayatınızdan. Çünkü bu kişiler sizi de aşağı çeker..
Cevap
17Cevap
Ne düşündüğünün ne önemi var, sen haz aldın mı, almadın mı bu ön sevişmeden 😉, ki ön sevişme, dokunma, okşama, öpme... Bunlar muazzam şeyler
haz aldım
Gerisi teferruat,, 😉
Ya salla geç ne düşünürse düşünsün. Sevişmeyeceksek niye yaşıyoruz. O da aynı şeyleri yaptı sonuçta eğer bunda bir tuhaflık görüyorsa s*sin gitsin zaten
Yooo seni orsp zanneder ileriye gider eşlisi gibi onları yapan erkek seni nasıl terk etti Buda öyle kullanır gider olan sana olur mal gibi ortada kalırsın geçen olduğu gibi
bir anda gelişti her şey.
😂 😂 her şey bir anda olur demi zorla etmez zaten sen kendin istedin zorla da etmedi yazık sana yazık
O anki istekle oldu.
😂 😂. Yazık yazık
Senin hafif biri olarak algılamasında yardımcı olmuşsun
Normal karşılarım bunu bende yaptım sadece küreği fırına vermedim namus kavramı ya da basit biri olarak ayırmam
Link varsa izleyelim ya ne dusunelim iliskiye girmissin bunu senin düşünmen lazım
En sevdıgım ön sevişme
benimde :D
kesinlikleee ya
belki biraz da sürtünürüz diyorsun 😂
Olmaz aşkım. Sevgilime ihanet edemem.
Yani, bunlar süreklilik arzetmesi lazım
A. m. ını yalattın mı?
hayır
Gördü mü peki?
görmedi
En heyecanlı olanı yaşatmamışsın
Issız yerde yaptığımız için soyunmadık
Daha iyi işte, orada çok şey yapılırdı
birilerinin gelme ihtimali de vardı ama.
Heyecanı orada
İlişkinizin durumuna bağlı
Bi kaç bulusma da seks olur derımm
Kişiye göre değişir
severim
çoktan
zannetsin sg et
Çok istekli derim
İyi yaomis iyi biri
Ne zaman oldu onemli