Yalan olmasın çok kilolu bir insan değilim fakat göbeğim var ve cinsellikle alakalı bir şeyler yaşarken çok özgüvensiz ve rahatsız hissediyorum. Bu yüzden hatta istediğim pek çok şeyi yapamıyorum. Sizce balık etlilik ve göbek mide bulandırıcı bir şey mi? Birlikte olduğunuz kız hafif göbekli olsa sorun eder misiniz? fiziğim aynı çizimdeki gibi
Seviştiğiniz kızın kilosu önemli mi? Göbek, selülit vs görmek midenizi kaldırır mı?
Bu göreceli bir kavram. Mesela benim belim baya ince. Aşırı zayıf değilim ama basenim kalçam yok diye rahatsız hissediyorum. Kilo vermek gibi kilo almakta çok zor. Sevgilimle yakınlaşırken dokunması rahatsız ediyor balık etli olsam ne güzel olurdu. Zayıf olmanın tek avantajı kıyafette göbeğini açabilmek. Onun dışında bi avantajı yok. Kendini nasıl iyi hissedersen öyle güzelsin. Ben mesela balıketli olduğum zamanlar için ah eski vücudum olsaydı diye üzülüyorum o zamanlar güzelliğimin farkında değildim
Her erkek için farklı faktörler bulunuyor tabiki de. Ama senin özgüven problemin karşı tarafın sana davranışı ile de alakalı olan bir sey sadece kendini tatmin etmek için seni kullanıyorsa bu çok yanlış ve kötü bir durum... seks esnasında kontrolü bazı noktalarda senin ele almak lazım diyebilirim...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok onda suç yok zaten daha bir şey yapmadık eskiden de çekiniyordum benim kafamda biten bir şey tamamen hani rahatsız oluyorlarmış beğenmiyorlarmış gibi geliyor ama beğendiklerini de ifade ediyorlar bilemiyorum
Öyle durumlarda erkekler sadece alacağı şeye bakar.. elinin altında bir kadın olması bir erkek için veli nimettir çünkü o azginligini senin ile dindirmek için elinden geleni yapabilir.. burada ben sana çirkinsin demek istemiyorum en saf hali ile bir erkeğin düşüne bileceği şeyleri söylüyorum..
Yani zayıfın aksine balık etli biraz göbekli bir kızı tercih ederim isteğim bu yönde ama şansıma bu istediğim şekilde kimse ile bişi yaşamadım hep zayıflardı dediğimi yanlış anlama lütfen senin gibi biriyle yatmak isterim...