Neden bukadar korkuyonuz tam boşalma esnasında kendizi geri çektiğiniz zaman hiçbir sorun kalmıyo halbuki bu güvensizliğiniz nedir? Kendine güvenemeyen yatağa girmesin yani zor bişe değil kadını hamile (bırakmamak)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkanka o konuda kimse garantisini vermez.. kimsede öyle kolay kolay yapmaz son dk golü olur kaldı ki prezervatif bile olsa o risk var emin ol ama yine önlem diye kafayı rahatlatıyolar fark o
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk şöyle örnek vereyim oral sekste sevgilim boşalacagı zaman çekecekti önce biraz geldi son dakika çekebildi dışarı boşaldı lakin agzımada o fark etmeden bi kaç damla geldi. Farkında degildi bozmamak için söylemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılEh okadarda değil tabiki (boşalmaya yakın) olmalı ben öyle yapmıştım sorun olmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürtünerek bile olabiliyorken prezevatif bile tam korumuyorken bu şekilde yapmak güvenmek değil sadece canım
11 Yorumla
Soran+1 yılTm canım kızma
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTuran taktiği ile saldır
Hilal taktiği ile geri çekil 😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece o an geri çekilmekle olmuyo daha öncesinde de sıvı geliyo ve riske atmayıp kullanmak korkmak değil akıllıca davranmaktır.
19 Yorumla- +1 yıl
Haklısın birde hamile kalma olasılıgı var
Soran+1 yılO dediğin sıvı sperm yolunu idrardan arındırmak amaçlı gelir. Beni cahil yerine koyanlar bile olmuş hsızıeıf lastiksiz bi halt yiyemicek insanlar işte
Soran+1 yılÇok fazla olmasada cinsel deneyimim oldu kimsede benden hamile kalmadı
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla cinsel deneyimim oldu hiç birinde kondomsuz izin vermedim. Hamileliğin ihtimalini doğuracak bir şey yapmadım. Hem kendimi hem karşımdakinin hayatını bozmamış oluyorum böylelikle. Kullanıp kullanmamak tercih meselesi tabii ama bir kadın olarak hamile kalınmak istemiyosak kullandırtmalıyız diye düşünüyorum.
Soran+1 yılYanlış anlaşılmasın tabiki ama ne bilim lastiklede ne kadar iyi olurki 😂
Cevap sahibi+1 yılOlayın o andan ibaret olduğunu sanıyosan yanılıyosun ve emin ol lastik olsun ya da olmasın asıl zevk veren şey içimize girmeden yaşadıklarımız
- +1 yıl
Icimize girmeden yaşadıklarımız derken hahaha
Soran+1 yılBu dediğin kişisel benim yaşadığımda içide dışıda hoştu. Neyse...
Soran+1 yıl@serdarpstne kakfeıckeofoe
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılO içine boşalmanın tadı çok başka bir şey ama
01 Yorumla
Soran+1 yılEh orası ayrı tabi nadirende olsa kullanılır doğru dedin 😂
+1 yılRisk almaya değer mi yani?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevmem
00 Yorumla
+1 yılkullanmiyom
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem