+1 yıltempoyla ılgılı sen okuz gıbı abanırsan yakar tabı prezervatıfle de ılgılı degıl bu erkek kadını kontrol etmelı en basıtınden opusren bıle sen uctugunda erkek sabıt kalmaya baslar sen emersın ısırırsın o sana mudahale edemz artık kontrol sende bunda da boyle erkek kendı zvkıne duserse futursuzca gır cık gır cık bu ne hocam turnıke mı yanı? esının kasılmalarına kadar kontrol etmelıdır ıslaklık zamanla azalır bunun devamı ıcın oyle hızlıca degıl arada yavaslayıp kontrol altına almlıdır hızlı bır seks ancak ergen ısı o sıvının bır akma debısı var sen hacı baba cesmesı mısın kı her tempoya ayak uydurabılesın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılıyıydı bu hahaha :D
kullandıgınız prezervatıf ne?
eger bunu kullanıyorsanız bu ısıtıcı etkılıdır ve yanma yapar
www.ok.com.tr/prezervatifler/okey-sicak-temas
bradan ınceleyıp uygun olanı bulabılırsınız02 Yorumla
Soran+1 yılYok O. K da kullandım durex de normal yani herhangi bişeyi yok içeriginde ikisinde de ilişki uzadıgında yanma oldu felaket bir şekilde bende sorun olsa gerek sagolun :)
- +1 yıl
kuzu tahmınen ne kadar surede yanma oluyor?
ve bu surecte yanmanın baslangıcında muhtemel olarak sen kurumaya baslıyorsun sureklı aynı pozısyonu kullanıyorsanız sık pozısyon degısklıgıne gıdın bıraz daha hareketlı olsun yatagınız ısı artması guzeldır lakın fazlası sıkıntı zedelenır eger kuruma gıbı bır sorun varsa esının senı bıraz daha uzun sevmesı sevısmesı gereklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bayagi yakıyor herkes de olan birsey bence kullanmayın geri çekme usulü yapin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatif kullanma sende. bir sürü korunma yöntemi var.
06 Yorumla
Soran+1 yılkısırlık oluşturuyormuş igne ve hap
Cevap sahibi+1 yılhepsi yalan. ben hemşireyim.
Soran+1 yılaa ciddimisiniz yani dogum kontrol kullansam ilerde bir sorun yaşamadan gene gebe kalabilirm öylemi
Cevap sahibi+1 yılelbette kalabilirsin en iyi korunma yöntemidir d. k. hapı. ertesi gün hapını sakın kullanma sürekli kullanımda sakıncalıdır. çok nadir kullanılmalı bu hap yanib ir korunma yöntemi değildir bu, gebelik şüphesi olduğunda kullanılan bir ilaçtır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatifin içindeki kayganlaştırıcı sıvıya veya yapısına allerjin var. Veya daha önce zorlamadan dolayı yara oluştuysa bu yara ıslak yerde olduğundan geç geçer.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eşinden kaynaklı. Adam gibi sevişse vajnal kuruma olmaz. Vajina kuru olunca da malesef prezervatif iç deriye yapışıp yolmaya başlar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( uzayınca cok kötü oluyor kısa sürerse sorun yokda
gecen yine bunu bir bayan arkadas ile daha konuştuk hangi marka kullanıyorsunuz? adi markalar ise belli süre sonra kayganlıgınız gidiyor kuruyuncada haliyle acır
08 Yorumla
Soran+1 yılDurex de O. K da aynı ya bende sorun var heralde uzayınca ilişki anlamıyorum yandıgını ama bitince iptal yani
Soran+1 yılkurulukta yok bişey kullanmayınca gayet normal kuruluk olsa onuda yapamazdık ya :D alerjim falan var heralde anlamadım kı
Soran+1 yılKalın büyük baya bende minyonum oldu her seferınde de cok dıkkatlı oluyoruz :D yırtlma dahi olmuştu malesef ki
Soran+1 yılHadi ya hiç böyle dusunmedım haklısınız sanırım çözümüde yok bol bol yancaz yani :D
+1 yılBence eşinde d hata var on sevişmeyi uzun tutup yeterince ıslanınca başlasin?
00 Yorumlaucuz preervatıf ya da geciktiricili kaydırıcılı kımyasallı prearvatıfler paraya kıyın pahalısını alın
00 Yorumlaentry içeriği çok berbat ama
latex alerjisi olabilir.
sana iyi geceler yok00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüzerindeki maddeye veya prezervatifin yapıldığı maddeye alerjin olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılmuhtemelen
+1 yılSpermasit denilen bir sıvı vardır prezervatiflerde. sperm hücrelerni öldürmesi için. ona bir tepki gösterebiliyor olaiblir.
00 Yorumla
+1 yılPozisyon çok önemli. Ön sevişme sendeki ıslaklık çok önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılIslaklıkda sorun yok ya
- +1 yıl
Kayganlaştırıcı kullanım bu da çözüm değilse ertesi gün hapı ya da dopum kontrol kullanın. Bir de markası önemli tabiki de.
Kalitesiz prezervatif? Bir de eşine açtın mı bu konuyu bu kadar acı çekiyosan niye yapıyosun?
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim yapmayalım diyoda çocukda istemiyorum :D öteki yöntemlerde kısırlıga yol açar falan deniyor kaliteli ya ürünler benım sıkıntım var sanırım
Soran+1 yılgünleri ben ayarlamıyorum sagolsun eşim :D
+1 yılBüyük ihtimal sevgilin geciktiricili kulanıyo ya da tırtıklı başka marka deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen geciktiricili felaket yakıyor ya :S
- +1 yıl
Ozman geciktiricili kulanmayın limonlu kulanın :))
... prezervatifle seks yapmak gaz maskesiyle çiçek koklamak gibidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmiş buraya kocasıyla mahremini yazıyor
AYİP AYİP TUUUUU00 YorumlaSen islanmiyosun on secisme yap zevk suyun bir gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılonluk sıkıntı yok aslında
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin suyun gelmiyor o zaman. Kaygan sapkalardan alin
09 Yorumla
Soran+1 yılyok kremli zaten prezervatifde bendede normal uzayınca yakıyo sadece
Cevap sahibi+1 yılUzama derken ne kadar sure mesela?
Soran+1 yılnormalde 3,4 dk olan prezervatifle 10 dk kadar belkı daha fazla emın degılım
Cevap sahibi+1 yılValla o zaman senin su azaliyor. Demekki benle falan evli olsan poku yedin 😀 sapkasiz cikarmadan 2 😊 1 saate yakin 😀
Sapkasiz yapin icine bosalmasin. ya da baska çare ara. Sprel falan taktir ya da dogum konturol hapi kullan. bir arkadasim eşi kullabiyormuş yanlişlikla facede msjlarini gördüm 😀
Soran+1 yılŞöyle sorunda var ben minyonum eşimin penis hem büyük hem kalın bir ara zorlamadan yırtılma falan oldu cok dıkkat etmemz gerekıyor :D belki bu sebebtendır dedik smdı
Cevap sahibi+1 yılOff dardir o zaman seninki 😀 desene eşin şansliymiş 😉 ehh yani dikkat edeceksiniz o zaman 😀
Çocuğunuz yok mu peki?
Cevap sahibi+1 yılYani ilk cocuktan sonra birazda olsa genislerde. O zaman rahatlarsin azda olsa 😀
Soran+1 yılhayır cocugumuz yok yaşımız daha 22,24 zaten :)
Cevap sahibi+1 yılDurumunuz varsa yapin bence tam zamani. Kolay gelsin ne diyem şimdi 😀
+1 yılyırtılma nasıl oluyor benim sevgilimde minyon nasıl olcak o iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajına kuru ya da az ıslak olabılır kayganlastırıcı denedınızmı hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılIslaklıkda sorun olmuyor prezervatif kremliydi yarıda kesip degiştirmemize ragmen ekstra acı oldu
Cevap sahibi+1 yılgeç boşalıyorsa etkısıs gecebılır ozmaan kalıtelı bı kayganlastırıcı lazım sana :D. geceler bıtmez :)
Soran+1 yılen fazla 10 dk işte :D
Cevap sahibi+1 yılhaha çoktt geç değilmiş :D o zmana oral moralla baslasın madem süre uzasın :D
ulen iğrencsin pis kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
kuru zeminde lastik yanar bu işin kuralı
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ılsnmada sorun olmuyo :D a
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Kaç dakika kalıyor içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAleeji olayı. Hangi marka kullanıyorsunuz😆😆
018 Yorumla
Soran+1 yılO. K da kullandım durex de yok yani uzayınca bitiyo bende iş :D
Cevap sahibi+1 yılSende ıslanma sorunu var değilmi?
Tam zevk alamıyorsun 😆😆
Soran+1 yılıslanma sorunu yok :) ama zevk almadıgım dogru :D kullanmadıgımzda normal yani bişey olmuyor prezervatif kullanınca sorun cıkıyor ortaya
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif kullanmadan orgazm olabiliyor musun😆😆
Soran+1 yılhiç olmadım ilişkimde :)
Cevap sahibi+1 yılO zama orgazm olmayı öğrenmen laızm.
Bunun bazı yolları var 😆😆
Cevap sahibi+1 yılBu çok önemli 😆
Soran+1 yılYok olamyorum ya uzunda surse kısada surse :D
Cevap sahibi+1 yılSorunun Belli psikolojik. Bilnaçltını rahatlatman lazım. Buda önce orgazm olmayı öğrenerek sonra kısa sürede olmayı öğrenerek olur
Bunun için çok etkili mast yöntemleri mevcut 😆😆
Soran+1 yılney onlar :)
Cevap sahibi+1 yılÇok çok etkili bir mast yöntemi
Normal zevkin en az 5 katı zevk alırsın. 😆😆
Anlatmadan önce
Mastı sadece ellemi yapıyor sun😆😆
Soran+1 yılelle yapamam titreşimli masaj aletim vardı evlenmeden önce o şekildeydi bayadır yok tabı :D
Cevap sahibi+1 yılİşte budur. Sana bir tireşim laızm.
Yani kontrol sendr olmuyacak ama senin yaptığım gibi değil daha farklı.
Dış fırçası
Epilatör
Masaj aleti
Bataryalı traş makinası
Hangisi var 😆😆
Soran+1 yılepilatör sanrım :D
Cevap sahibi+1 yılTamam bunla zevkten uçarsın.
Uçmaya hazırsan anlatayım yöntemi 😆😆
Cevap sahibi+1 yılNerdesin 😆😆
Cevap sahibi+1 yılİstiyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvett istiyor musun 😆😆
yapma ozaman se. x en kesin çözüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılbana kalsa yapmam :D
Vajinanda kayganlaşma olmuyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yıloluyor ama uzuyor ilişki bitince başlıyor yanmaya
Soran+1 yılEvet ya bir çok bayanda sorun olmuyor anlamadım bende kısa sürerse yakmıyorda uzayınca işte bir aglamadıgım kalıyor bilemedim sagolun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı çektiğini gülerek anlatmışsın?
01 Yorumla
Soran+1 yılee yaparkende gülüyorum ama acıyo :D
+1 yılBide kondomsuz deneyin
00 YorumlaKalitesiz kullanıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasil bir benzetme kiz ama haklisin yakiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBu geldi direk aklıma çok çok yakıyor ya :)
Cevap sahibi+1 yılBaska marka deneyin bide
+1 yıldikkatli ol.. zehirlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Allerjin vardir naylona belki
00 Yorumlakullanmadin teyze ozaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılıslanmanda sorun var demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlerjin vardır latekse?
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç bilmiyorum olabilir ya
Cevap sahibi+1 yılPre siz ilişkiye girerken acı yoksa pre ye alerjin vae senin
Soran+1 yılaynen ya bencede kısa surerse yanma yokda uzarsa iş degişiyor
Cevap sahibi+1 yılKızarma falanda oluyorsa alerjin var
Soran+1 yılbüyüklük ve kalınlık etkilerse oda olabilir
Kullanma okadar aci veriyorsa
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu olay sen once. bosal
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen once bosaldiginda mi. oluyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkayganlaştırıcı kullanın
00 YorumlaBence abartiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılcekin acıyı bir gün :)
Çokmu kuru senin ki?
010 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayır normal ya
Soran+1 yılDurex de kullandık O. K da
Soran+1 yıldure bizde 2 dk yapıncada yırtılıyor :D
Soran+1 yılaynen öyle çok fazla dar sanırım kızoglankızı her ilşkide tekrar bozmuş gibi dusunun malesef ki bu şekilde çözümüde yok on saat ugraşyoruz :D
Soran+1 yılhayır 4 senedir ilişkimiz var ya :)
+1 yılyağlayın biraz :D
00 YorumlaKremle.
00 Yorumla
+1 yıljel kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslanıyor musun peki
010 Yorumla
Soran+1 yılOnda sorun yok
Cevap sahibi+1 yılİlişki süresi ne kadar ortalama
Soran+1 yılPrezervatifsiz 3,4 dk prezervatifle 10 dk buluyor
Cevap sahibi+1 yıl10dk çok uzun değil ama kayganlaştırıcı krem bitiyor olabilir. Ortasında prezervatif değiştirmeyi deneyin bir . Belki sorunu çözer. Olmazsa alerjin olabilir. Doğum kontrol hapı kullansanıza bir de prezervatif nedir ya
Soran+1 yılona geçiş yapıcam artık olmuyo böyle :D
Cevap sahibi+1 yılYakma orayı daha lazım :D bir de aralıksız içinde mi ya? Kadını arada okşarsın, yalarsın bir şey yaparsın o da rahatlar. 10dk aralıksız girersen yanma yapar be
Soran+1 yılyani en fazla 2,3 dk duruyoruzdur olabilr vala :D
Cevap sahibi+1 yılArada bir yalat ya da sen ağzına al onunkini yala. Dibini bulmaya çalışmayın, karşılıklı zevk alın :D
Soran+1 yılyalatma şeylerini sevmediigmden pek yaklaşmıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılNeden sevmiyorsun ki. Yalayamıyor mu yoksa :D
+1 yılkaymıyorsa yakarrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım