Cinsel Yaşam Erkekler 30 yaşında bakireyim, iyi dayanmış mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 🤣sizceeeeeeeBakir olmayan erkek denk gelirse napicam😠 Erkekler 30 yaşında bakireyim, iyi dayanmış mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin tercihin istersen 40 ına kadar da durabilirsin hayat ve seçim senin. 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İyi dayanmışsın gelir elbet ama patlama yaşanır shshhshs 0 0 Yorumla
bilalatalay Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 29 yaşındayım kimse inanmayacak ama hiç yapmadım bu zamana kadar evlenelim kişi ile yapmayı düşünüyorum. 1 0 Yorumla
melankoli123 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Evet çok dayanmış sin ömrünün sonsuz değil 3 günlük dünya olduğunu unutmuşsun galiba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dayanmışssın küçük hemcinslerine örnek ol biraz orspu olmasınlar :D 0 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana rozet takıp oskar vermek gerek 1 0 Yorumla
Aatınısıknkovboy61 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bnde 29 bakirim knka ama varya bi elime geçirsem hatunu😀😀😀 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden ve nasıl dayandın önemi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seks yapmadigi icin kmse olmezSaglik sorunm yokDogru zamani ve kisiyle olsn istedimAma asik oldgm.1 kisiyle yakinlasmistm Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Kesinlikle haklısın kimse ölmez o yakınlaşmalar kastım ya da bu yaşa kadar kendi kendini mi tatmin ettin Yorumla Soran +1 yıl Cinsellk hicbi zmn onceligm olmadiEvt kebdi kendme.Biraz da yakinlasma yasadm ama o da 27 yasimdaydm ztn Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Peki şimdi ne düşünüyorsun evlenene kadar bekleyecek misin Yoksa artık Nasılsa evlenmedim seks yapmak istiyorum mu diyorsun Yorumla
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl iyi dayanmışsın ama kocana yazık olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla FreshMember +1 yıl e birikmişsindir sen şimdi adamı öldürecen Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel dayanmışsın ben dayanamazdım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aciz zavalli oldgnuz icin Yorumla uomoitaliano +1 yıl Bqna göre de hormonel sorunların var Yorumla uomoitaliano +1 yıl Buda hastalıklı olduğunu gösterir Yorumla
Papazınnpilavı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl İyi dayanmak mı rekor bu kutsal bakire 😂 0 0 Yorumla
blondik Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl aman uzak dur benden öldürürsün sen beni 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben 48 deyim daha tik yok 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yapıştır gitsin napacan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl tam bir savaşçı ruhu seviştin mi hiç 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 1 kisiyle asik oldgm kisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen o bişi var ya ilkin olacak çok şanlı olacak Yorumla
masal6363 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl İyi dayanmissin nasıl dayandin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Siz erkekler gbi aciz asagllik vucut duskunu olmadigimiz icin Yorumla masal6363 +1 yıl O kelimeleri sana iade ediyorum kendin utanmadan iyi dayanmismiyi diye soru soruyor biz cvp yazınca ahlaksizmi oluyoz Yorumla Soran +1 yıl 18 inden 35 ine kdr siz gbi eskortlarin koynundan cikma utanmamazliginin yaninda benmkinde bise uok.. ilerizekal Yorumla masal6363 +1 yıl Sen iyi değilsin psikolojik sorunlar var git baska yerde belanı ara Yorumla Soran +1 yıl Kes sesni ahlaksiz domuz. Iyi olmayan senin soysuz rezil hemnmcinsin Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Az daha sık kendini olmene az kaldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jahin msn sen Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bakir bulman mucize 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini ahlaksiz pislik Yorumla KingNothing01 +1 yıl kimin ahlaksız olduğu açık ve net. Yorumla
Justice002 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ben de bakirimmm bu bir başarı değill 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baaari demedim iyi dayanmis mym dedm Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. helal lan 1 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Şans artık :) 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Böyle şeyler yaşamak ister miyidn ve holuna gider miydi 😅
Senin tercihin istersen 40 ına kadar da durabilirsin hayat ve seçim senin.
İyi dayanmışsın gelir elbet ama patlama yaşanır shshhshs
29 yaşındayım kimse inanmayacak ama hiç yapmadım bu zamana kadar evlenelim kişi ile yapmayı düşünüyorum.
Evet çok dayanmış sin ömrünün sonsuz değil 3 günlük dünya olduğunu unutmuşsun galiba
dayanmışssın küçük hemcinslerine örnek ol biraz orspu olmasınlar :D
Sana rozet takıp oskar vermek gerek
Bnde 29 bakirim knka ama varya bi elime geçirsem hatunu😀😀😀
Neden ve nasıl dayandın önemi
Seks yapmadigi icin kmse olmez
Saglik sorunm yok
Dogru zamani ve kisiyle olsn istedim
Ama asik oldgm.1 kisiyle yakinlasmistm
Kesinlikle haklısın kimse ölmez o yakınlaşmalar kastım ya da bu yaşa kadar kendi kendini mi tatmin ettin
Cinsellk hicbi zmn onceligm olmadi
Evt kebdi kendme.
Biraz da yakinlasma yasadm ama o da 27 yasimdaydm ztn
Peki şimdi ne düşünüyorsun evlenene kadar bekleyecek misin Yoksa artık Nasılsa evlenmedim seks yapmak istiyorum mu diyorsun
iyi dayanmışsın ama kocana yazık olacak
Neden
e birikmişsindir sen şimdi adamı öldürecen
Güzel dayanmışsın ben dayanamazdım
Aciz zavalli oldgnuz icin
Bqna göre de hormonel sorunların var
Buda hastalıklı olduğunu gösterir
Dil değmemişse bakire derim
İyi dayanmak mı rekor bu kutsal bakire 😂
aman uzak dur benden öldürürsün sen beni
Ben 48 deyim daha tik yok
Helal olsun böyle devam 😄
Bakireyim bende 21 yaşındayım
Yapıştır gitsin napacan.
tam bir savaşçı ruhu seviştin mi hiç
Evet 1 kisiyle asik oldgm kisi
sen o bişi var ya ilkin olacak çok şanlı olacak
İyi dayanmissin nasıl dayandin
Siz erkekler gbi aciz asagllik vucut duskunu olmadigimiz icin
O kelimeleri sana iade ediyorum kendin utanmadan iyi dayanmismiyi diye soru soruyor biz cvp yazınca ahlaksizmi oluyoz
18 inden 35 ine kdr siz gbi eskortlarin koynundan cikma utanmamazliginin yaninda benmkinde bise uok.. ilerizekal
Sen iyi değilsin psikolojik sorunlar var git baska yerde belanı ara
Kes sesni ahlaksiz domuz. Iyi olmayan senin soysuz rezil hemnmcinsin
Az daha sık kendini olmene az kaldi
Jahin msn sen
Bakir bulman mucize
Kes sesini ahlaksiz pislik
kimin ahlaksız olduğu açık ve net.
Ben de bakirimmm bu bir başarı değill
Baaari demedim iyi dayanmis mym dedm
helal lan
E nasıl dayandın?
Dayanmissin iyide yapmışsın helal olsun