Cinsel Yaşam Prezervatif kullandığınızda içeri boşalıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Prezervatif kullandığınızda içeri boşalıyor musunuz? Prezervatif kullandığınızda içeri boşalıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Yahu nereye boşalacaklar başka niye takılmış bu içine boşalabilsinler diye 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da bakın yorumlara bazıları kullansam da içe boşalmam yırtık çıkabiliyor demiş Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Hiç kullanmadım iki tür savaşçı vardır biri kalkanının arkasına saklanan birde kılıcını iyi kullanan ben iyi kullanan biriyim 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kalite kullanırsan.. sıkıntı yok... AMA içindeyken boşalmak güzel bir haz verdiği için kullaniliyor 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki.. onun hazzı ayrıdır.. ama çok dikkat etmeniz gerek lastik patlarsa hayırlı işler. .. 0 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boşalmıyorum kondomlarda bazen yırtıklar oluyor sürpriz veletlerim olsun istemem 0 0 Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet genelde onun için takarım , aynı anda gelebilmek için. 0 0 Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl İçine boşalmamak için kullanılıyor zaten ama içine boşalmak gibiside yok 0 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Toknaklarıyla nasıl yazıp sordu acaba bu soruyu😀😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek sgshshssh Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani prezervatifin içine mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadının içindeyken yani Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Genelde partnerimin içine sadece anal sekste boşalırım. Onun haricinde genelde hep ağızlarına boşalmamı istiyorlar sonra da yutuyorlar. Zaten hiç prezervatif de kullanmadım bu güne kadar. Sevmiyorum Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet boşalıyor prezervatif varken 0 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elbetyeki prevarzatifin görevi neki 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl kullanmadığım için bilmiyorum sevmem yani 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Amacı o zaten çok zevkli oluyor içi sıcak sıcak 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Prezervatif kullanmaktaki amaç içeri boşalmamak. 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl elbette prezervatif kullanmanın amacı da o zaten. 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Yok balkona çıkıyorum. 0 2 Yorumla Mayysamira +1 yıl Bu iyiydi Yorumla UluGökKurt +1 yıl Böyle soruya öyle cevap shdhdhd Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zaten onun amacı o değil mi 😊 0 0 Yorumla
_UsuLca Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İcerde bosalmiycaksam neden kondom kullanayim.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bakın bazıları riske atmam yırtık çıkıyor demiş Yorumla _UsuLca +1 yıl Sonrasin da kontrol ederim o yönde bir sikinti dogarsa mecburen hap kullanilmali. Yorumla Soran +1 yıl Doğru kontrol edince anlaşılır zaten neden kasıyoruz ki Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Hayır içine girmiyor 0 3 Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Ha pardon boşalıyorum tabi o zaman niye prezervatif kullanayım ki Yorumla Soran +1 yıl Bakın bazıları prezervatif de kullansam içe boşalmıyorum yırtık çıkabiliyor demiş Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Ucuz olanları alsalar çıkar tabi zevk yaşıyoruz yani 10 20 TL nin hesabını yapmaya gerek yok bence Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evetttt 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabiki evet 0 0 Yorumla
Bendencevap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fark eder mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl fark eder mi Yorumla Bendencevap +1 yıl Prezervatif ile içeri boşalmak boş. Bi işe yaramaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yahu nereye boşalacaklar başka niye takılmış bu içine boşalabilsinler diye
Tamam da bakın yorumlara bazıları kullansam da içe boşalmam yırtık çıkabiliyor demiş
Hiç kullanmadım iki tür savaşçı vardır biri kalkanının arkasına saklanan birde kılıcını iyi kullanan ben iyi kullanan biriyim
Kalite kullanırsan.. sıkıntı yok... AMA içindeyken boşalmak güzel bir haz verdiği için kullaniliyor
Tabiki.. onun hazzı ayrıdır.. ama çok dikkat etmeniz gerek lastik patlarsa hayırlı işler. ..
Boşalmıyorum kondomlarda bazen yırtıklar oluyor sürpriz veletlerim olsun istemem
Evet genelde onun için takarım , aynı anda gelebilmek için.
İçine boşalmamak için kullanılıyor zaten ama içine boşalmak gibiside yok
Toknaklarıyla nasıl yazıp sordu acaba bu soruyu😀😀
O ne demek sgshshssh
Nasıl yani prezervatifin içine mi?
Kadının içindeyken yani
Genelde partnerimin içine sadece anal sekste boşalırım. Onun haricinde genelde hep ağızlarına boşalmamı istiyorlar sonra da yutuyorlar. Zaten hiç prezervatif de kullanmadım bu güne kadar. Sevmiyorum
prezervatifin içine boşalıyor
Evet boşalıyor prezervatif varken
Elbetyeki prevarzatifin görevi neki
Kullanmanın amacı o zaten ☺️
kullanmadığım için bilmiyorum sevmem yani
Amacı o zaten çok zevkli oluyor içi sıcak sıcak
Prezervatif kullanmaktaki amaç içeri boşalmamak.
elbette prezervatif kullanmanın amacı da o zaten.
Yok balkona çıkıyorum.
Bu iyiydi
Böyle soruya öyle cevap shdhdhd
Zaten onun amacı o değil mi 😊
İcerde bosalmiycaksam neden kondom kullanayim..
Bakın bazıları riske atmam yırtık çıkıyor demiş
Sonrasin da kontrol ederim o yönde bir sikinti dogarsa mecburen hap kullanilmali.
Doğru kontrol edince anlaşılır zaten neden kasıyoruz ki
Kullanmadim. Kullanmiycam.
Riske atmamak için hayır
Hayır içine girmiyor
Ha pardon boşalıyorum tabi o zaman niye prezervatif kullanayım ki
Bakın bazıları prezervatif de kullansam içe boşalmıyorum yırtık çıkabiliyor demiş
Ucuz olanları alsalar çıkar tabi zevk yaşıyoruz yani 10 20 TL nin hesabını yapmaya gerek yok bence
Gelmeye yakın çıkartıp yüzüne vs ya da yutuyo
Kullanmayi sevmem et etd drgmeli
Kullanmadığım için bi yorum yapamadım 😁😄...
Güzel olan kısmı o zaten
Bilmiyorum ki hiç yapmadım
Hayır
Evetttt
E yani
amaç o zaten
Gerçekten mi
Evet sıcacık ya
Tabiki evet
Fark eder mi?
Nasıl fark eder mi
Prezervatif ile içeri boşalmak boş. Bi işe yaramaz