Yapılan araştırmalara göre kadınların mastürbasyona mesafeli olduğunu gösteriyor. Oysa mastürbasyon yapan kadınların, sevişme sırasında orgazm olma olasılığı yapmayanlara kıyasla çok daha yüksek.

İsviçreli bilim adamları mı yapmış bu araştırmaları :D Kadınlar mesafeli felan değiller gayet iç içeler mastürbasyonla. Ayrıca mastürbasyonu bağımlılık haline getirip gerçek seksten zevk almayan kadınlar da var. Orgazm olmasını mastürbasyona olan bağımlılığı da etkilediği gibi Fiziksel nedenler, Psikolojik nedenler, İlişki-partner kaynaklı sorunlar da etkileyebiliyor.
Bakire olan olmayan her kadın mastürbasyon yapabilir bu tabu değildir. Kimisi adet günü yaklaşmıştır ya da adet gününde yapıp rahatlamanın peşindedir, kimisi hızını alamaz tuhaf şekillerdeki meyve sebzeler ile dener hayatlarına renk katar 😅. Ama iş cinselliğe gelince orada bi durulur çünkü Türkiye'de bir kadınsındır. Aile tarafının %50 bağnaz olma ihtimali vardır. bacım damgası yiyebilirsin her an. O yüzden kendini tutarsın bir an önce evlenmek istersin. Bizim toplumumuzdaki çoğu kadın bu şekilde.
Yani mastürbasyon bir tabu değildir. Seks bu ülkede bir tabudur, cinsellik bu ülkede bir tabudur.
Bu arada neden gizli paylaşmıştım anlamadım herhalde elim çarptı 😅
cinsellik bize biyolojinin yüklediği bir içgüdü kaçamayız bundan. yapılıyor sadece ahlaki normlar dolayısıyla kolayca itiraf edilemiyor fakat tabu olduğuna inanmıyorum.
Katılıyorum. En yapmıyorum diyen bile bi denemiştir yani 😂
Tabu değil o ya. Ülkemizde kadınlarımız evliliklerinde orgazm olamıyor ve mastürbasyon yapıyorlar. Niye? “Karıcım gelim mi aha geldim ha ah uh :D
Yani senin fikrine göre kadınlarımız yeterince mastürbasyon yapıyor?
Elbette efendim
En büyük nedeni kocaları mı yani 😀
Bilemem
Zaten gizlisin. Evli misin?
Cevap
3Cevap
Tabu falan değil herkes yapıyor. Evli olup erkeği bir işe yaramayan kadınlar mecbur yapıyor mesela.
Bunlar her şeyi gizler , ama haftada kaç kere kurcalar belli değil
Bence yapıyorlardır da söylemiyorlardır
Dolayısıyla yıkılması gereken bir tabu:
yapmayan yoktur bence