Senin isteğini kendisine uygun hoş karşılamazsa iki ihtimal var ya seni kırar ya da senin istediğin olmadı diye kırılırsın senin düşündüğün kadar onun aklında seks yoksa işin zor kangiren eder seni hep isteyip yaşamadığın sürece
Uflama yapcak bir şey yok bazen senin düşüncen karşı tarafla aynı olmaya bilir çok doğal ya senin le aynı düşünceleri düşünen biri bulacaksın ya da onu böyle kabul edeceksin tabi ne kadar dayana bilirsen 😄
Denemek bedeva ama uğrayacağın hayel kırıklığını da yanında götür her ihtimale karşı olumlu yönünü beklediğim kadar olumsuz yanınıda bekle üzüntüne teselli olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Öyle birini yoldan çıkarmazsın taktiği yok 🤣 çocuğun iç dünyası yapısı böyle ise değişmez
Karıncayı bile ezse 5 yıl yas tutar o kişilik li bir insan 😄
neden
Günah zinadan çok korkuyorsa nasıl bozacaksın yoldan çıkaracaksin
Napabam ji
Bilmiyorum istersen dene ama ağrına gidecek tepki vermesi olası bunuda göze alda dene dilediği yap
Nasıl ağrıma
Senin isteğini kendisine uygun hoş karşılamazsa iki ihtimal var ya seni kırar ya da senin istediğin olmadı diye kırılırsın senin düşündüğün kadar onun aklında seks yoksa işin zor kangiren eder seni hep isteyip yaşamadığın sürece
Ufff
Uflama yapcak bir şey yok bazen senin düşüncen karşı tarafla aynı olmaya bilir çok doğal ya senin le aynı düşünceleri düşünen biri bulacaksın ya da onu böyle kabul edeceksin tabi ne kadar dayana bilirsen 😄
Denesem napcsnn
Denemek bedeva ama uğrayacağın hayel kırıklığını da yanında götür her ihtimale karşı olumlu yönünü beklediğim kadar olumsuz yanınıda bekle üzüntüne teselli olur
Olsun tav
Aslında olacağına ihtimal versem sana tatkit verirdim bir kaç ama sanmıyorum
Nasik
Derin mevzu bunlar burdan nasıl verim olmaz
Ekledim
Hiç seks yapmaması istekli olması için yeterli olmalı zaten.
Ama dindar
Direkt istekli birini bul illa o diyorsan nude at bebe direkt şok
yarım saat almaz baştan çıkarman ve istediğini yaptırman
tkibe al üç vakte kadar yatağına atmanı sağlayayım çocuğu
Naeik
?
Gizliden cuk
çıktım
Ord
Şöyle ufak ufak başla işe yan yana geliyprsanız hassas noktalarına yanlışlıkla olmuş gibi dokun yavaş yavaş ilerle
Sen öyle mi yaptın
Evet benim ki de hiç yaklaşması şimdi benden daha beter
Kaç yaşında idi
Ord
Kucağına otur yeterli
Dişine bir kan değsin hep ister
Zamanla olur birdenbire yapamazsın
Kadınlığını kullanman yeterli deler geçer :)
Çevirelim hemen
azsir