O kadar bitkinlik yilmislik herkeste var zaten ama bu da tüm zamanı mutsuz geçirmek için bir neden değil merak etme zamanla düzelir belki bir kıvılcım bekliyorsunuz belli olmaz 😀
İnsan çevresine göre şekillenir benimde yakınlarım böyle mutlu olsam bile onların tavrı değiştiriyor etkileniyorum hemen çevrem dediğimde ailem çok etkiliyor ve birisinin benim başarımda çabası olmasını istemem hiçbir zman yoksa gururum kırılır
Tabi ki öyle ama sonuçta bu senin hayatın yani kim nasıl isterse istesin ne fark eder ki önemli olan senin ne kadar istediğin ama şurası var tabi ki bahane bulmak istersen o ayrı konu yine de kendi başına birşeyleri başarmak daha çok zevk vermiyor mu insana 🥳
Ben herşeyden çabuk etkilenen bir insanım o yüzden annemden çok etkileniyorum o hep karamsar onda beğenmediğim tüm özellikler bana geçiyor arkadaş çevrem yok artık iyice bunaldım o mutsuzsa beni de üzmeye çalışıyor birşeye güldüğümde benle dalga geçiyor bıktım artık insan yerine koymuyor
Aynı evdeyiz mecburen geliyoruz ve ben çabuk affediyorum benim psikolojimi altüst etti ve ilgi sevgi istiyorum menfaati olunca gösteriyor Bi iş yaptırmak için
Evet olumsuz tarafından bakıyorum ama bu dediklerim benim hayatıma karakterime yansıyor bunu değiştirmek istiyorum ailemden görmediğim sevgiyi dışarda arıyorum
Ama artık dayanamıyorum annemle yaşadığım her saat sinir krizi geçiriyorum bana seni sinirlendirmeyi seviyorum diyor artık kafama ağrılar girmeye başladı ağladım yapma diye bile bile yapıyor
Özgüveni yükselen insanın libidosu artar. Zaten özgüveni düşük kişinin libidosu yüksekse o abazalıktır. Farkı bu işte. Para özgüvendir. Özgüven libidodur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani o zaman hiç boş durmuyorsundur insan sürekli mutsuz olmaz sonuçta 😀
Mutlu değilim fazla
aa niye ki
Memnun değilim
Mutlu olman için nasıl memnun olman lazım ki yani insan sürekli mutsuz olamaz sanırım
Hayattan memnun değilim
Gece gece neyin var senin anlat bakım 😀 ne bu karalar baglamissin 🤦♂️
Yok şimdi olan bir şey değil genel anlamda söyledim memnun değil şuanki hayatımdan değiştirmek için de uğraşmıyorum ☹️
O kadar bitkinlik yilmislik herkeste var zaten ama bu da tüm zamanı mutsuz geçirmek için bir neden değil merak etme zamanla düzelir belki bir kıvılcım bekliyorsunuz belli olmaz 😀
Ben hareket etmediğim sürece devam edicek hareket edecek hırs da bende yok ölüp gidicem birgün sadece boş hayal hepsi
Neden bu kadar karamsarsin sen peki 🤔 hareket etmem için ne zaman peki söyle belki ben sebep olurum 😀 belli mi olur
İnsan çevresine göre şekillenir benimde yakınlarım böyle mutlu olsam bile onların tavrı değiştiriyor etkileniyorum hemen çevrem dediğimde ailem çok etkiliyor ve birisinin benim başarımda çabası olmasını istemem hiçbir zman yoksa gururum kırılır
Tabi ki öyle ama sonuçta bu senin hayatın yani kim nasıl isterse istesin ne fark eder ki önemli olan senin ne kadar istediğin ama şurası var tabi ki bahane bulmak istersen o ayrı konu yine de kendi başına birşeyleri başarmak daha çok zevk vermiyor mu insana 🥳
Ben herşeyden çabuk etkilenen bir insanım o yüzden annemden çok etkileniyorum o hep karamsar onda beğenmediğim tüm özellikler bana geçiyor arkadaş çevrem yok artık iyice bunaldım o mutsuzsa beni de üzmeye çalışıyor birşeye güldüğümde benle dalga geçiyor bıktım artık insan yerine koymuyor
O zaman o durumlarda veya o zamanlarda annenle yanyana gelme sende dediğin konuda haklısın ona dediğim bir şey yok zaten
Yaaa gece gece mutsuz olma beee gidiklarim valla bak 😀😅😁
Aynı evdeyiz mecburen geliyoruz ve ben çabuk affediyorum benim psikolojimi altüst etti ve ilgi sevgi istiyorum menfaati olunca gösteriyor Bi iş yaptırmak için
Mutsuzum malesef😔
Ama iyi şeylerde vardır illa ki sürekli bu durumda değilsindir veya ailecek bu durumda değilsinizdir dimi
O zaman gıdıklama operasyonu başlasın 🥳🥳😁
Bu kötü şeyler iyi olan herşeyi silip süpürüyor geriye bozulmuş piskolojim ve ben kalıyoruz
İyi olur 😶
Yalakalık olarak algılama ama nedense ben senin tatlı birisi olduğunu düşünüyorum en azidnan herşeyi yani neyse onu söylüyorsun
Belkide sen biraz olumsuz tarafindan bakmayı daha çok seviyorsundur olamaz mı 🤔
Evet olumsuz tarafından bakıyorum ama bu dediklerim benim hayatıma karakterime yansıyor bunu değiştirmek istiyorum ailemden görmediğim sevgiyi dışarda arıyorum
kafamda kurmaktansa yazdığımda gerçeği daha iyi görüyorum teşekkür ederim
Sadece sen böyle değilsin ama bunu biliyorsun değil mi bence fazla karamsarsin bu konu da
Evet doğrudur öyleyim
Dur yaa gıdıklama operasyonu basliycak daha yok öyle teşekkür edip kaçıp gitmek 😁
Ama artık dayanamıyorum annemle yaşadığım her saat sinir krizi geçiriyorum bana seni sinirlendirmeyi seviyorum diyor artık kafama ağrılar girmeye başladı ağladım yapma diye bile bile yapıyor
Gece gece karamsarlık yok unut bu konuyu uzuycak konu daha da usulüceksin başka şeyden bahset hadi 😏
Gizliden çıksasana ya da ben hiç uğraşamam direk yazarım dersen öyle de olur 😅🤪
Bu sorunlardan kurtulmadan çözülmez kafamdakiler kurtulmak isitorum artık
boş ver bende uyicam şimdi ilgilendiğin için teşekkür ederim iyi ki varsın
Böyle üzgün üzgün gitmek olur ama yaa 🤦♂️
Bence sen iyi ki varsın sonuçta soruyu soran sensin 🥳
Özgüveni yükselen insanın libidosu artar. Zaten özgüveni düşük kişinin libidosu yüksekse o abazalıktır. Farkı bu işte. Para özgüvendir. Özgüven libidodur.
Benim mutsuzken de artıyo libidom yani şu an bi partnerim olsa 2 aya leşi çıkabilirdi herhalde
Burcun ne
Terazi
Kaliteli beslenme ve seksi bir sevgili daha da arttırır bence
olabilir :) hormonların parayla harekete geçiyor galiba?
Benim spor yapınca artar
Eee yani ozgugenin artiyor sonucta
Benim aklım bu aralar başka şeye çalışmıyor 🙊🙊
Olabilir normal birşey😃
fazlası zarar haberin olsun
Başarı libidonu artırıyor.. doğal
Mutluluk hormonları yükseltir doğru
Moralin arttıkça :) normal olabilir
Para ne alaka vinsellik den mu para kazsniyon
Para ve seks
Off istekli karı severim ya
Her daim orada