beyler dürüst olun evlilik öncesi seks yapan bir kızı basit olarak görüyor musunuz? ilk ilişkim ilk sevgilim 1 yıllık ilişkimiz var ve o bu konularda biraz istekli ben de istekliyim ama beni evlenilcek kız olarak görmesini istiyorum sizce cinsel ilişki olursa beni gözünde basit olarak görür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapma.. Her türlü olumsuz olur senin için, olumlu olacak tek nokta olmaz ilişkiye girersen.. Basit de görür, başkalarıyla da yatabileceğini düşünür, eskisi kadar güvenemez, ilişkiyi ciddilikten çıkarıp eğlence ilişkisine çevirir kafasında vs. bir ton olumsuzluk..
14 Yorumla
Soran+1 yılsence öpüşme sevişme olmalı mı peki ve dürüstlüğün için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) Bence sevişme de olmamalı, öpüşme de olmamalı olursa hep bir sonrasına geçmek olur kafada ve hislerde. Öpüşme var sanırım aranızda onu da kes yapma daha bence.
Soran+1 yılsadece öpüşme vardı o da fransız öpücüğü gibi değil minik saniyelik şeyler ama bırakıyorum o zaman artık çok çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılbırak öpüşmeyi de bırak, tamamen ciddi ilişki olsun.. Rica ederim, buralardayım istediğin herşeyi sorabilirsin, bu konuyla alakalı alakasız..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 aylık ilişkim var sevgilim cinsel ilişkiye girmek istedi gerçekten baya istiyordu kabul etmedim bana dedi ki eğer olsaydı senden soğurdum, bi heyecanı kalmazdı, ulaşabilecek en yüksek seviyeye ulasirdik, belki de sana bakış açım bile değişirdi dedi.
Sonra samimi bi itirafta bulundu dedi ki ben seni çok seviyorum sevgimin değişmesini de istemiyorum sana karşı bu yüzden evleneceğim kadının sonuna kadar kendini korumasını istiyorum10 Yorumla
+1 yılİnsanları basit görmek tam olarakta basit insanların ham kişiliklerin işidir.. ve seni öyle gördügügünü sezdigin algıladıgın dakika da saniye bekleme tereddütsüz hayatından çıkar def et gitsin yükten başka bir şey olmaz sana o
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılEvlenilecek kız olarak görünmek istiyırsan kendini korumaya devam et.
14 Yorumla
Soran+1 yıldürüstlüğün için teşekkür ederim sevişme öpüşme falan da mı olmamalı öpüşüyoruz ama hiç sevişmedik yani sence olmalı mı
- +1 yıl
Kendimden örnek verecek olursam sevgilim olursa ve bana karşı mesafesini koruduğu müddetçe ona daha çok bağlanırım. Bilirimki evlediğim zamanda bana ihanet etmez ve bu durum beni çok sevindirir.
Soran+1 yılöpüşme peki onda da mı mesafeli durmalıyım
- +1 yıl
Tabiki.
Sana tavsiyem el ele tutuş ama öpüşme. Öpüşmek cinsel dürtüleri yoğunlaştırır ve hata yapma oranınızı yükseltir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden olmaması daha iyi sonra biter ilişki başkası da kabul etmez
12 Yorumla
Soran+1 yılsevişme öpüşme de mi olmamalı peki sence
Cevap sahibi+1 yılyani aynı şeye geliyor yanaktan öpme olur da dudak olmaz illa mevzu sexe kayar azınca
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılHayır bu normal bir şey ama evleneceğin kişi ile yaşa sonrasında pişman olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılOnu öyle düsunme eger senle yatarsa ya da baskalariyla yatmissa kendide basit biri zaten. kızi erkegi yok bunun
00 Yorumla
+1 yılBugun benle yatan yarin baskasiyla yatar anla
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle mi düşünür sevişme de mi olmamalı
- +1 yıl
Ben oyle dusunurm
Görmez görmez vursun Gitsin Bırak
00 Yorumla
+1 yılAman diyim ya sonra pişman olunuyor yapma lütfen
10 Yorumla
+1 yılHayır daha cok bağlanır
10 YorumlaHevesini alınca bırakır.
Net10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman hemen öyle seks yapma ufak ufak git
00 Yorumla
+1 yılbasit görse ne olcak
00 YorumlaBence verme
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle seks yapmak istiyorum ama beni basit bir kız olarak görmesinden korkuyorum, sizce görür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat