Erkek arkadaşım seks sırasında benimle evlenmek istediğini söylüyor, inanmalı mıyım?

Erkek arkadaşımla birlikte olurken yani cinsel ilişkiye girerken sevgilim bana benimle evlenmek istediğini söylüyor. Bu arada sadece seks sırasında değil, günlük hayatta da söylüyor bunu. Bir erkek neden sevişirken ve seks yaparken bunu söyler? Genel olarak evlilik konusunu hep o açıyor. Dün yatakta seks yaparken aynen şu cümleyi kullandı: “şimdi yeri değil biliyorum ama ben seninle evlenmek istiyorum” dedi. Ben de ona dedim ki ben de seninle evlenmek istiyorum dedim sonra da o ne zaman dedi. Sizce seks yaparken ve sevişirken aklına bunların gelmesinin ve bunları düşünmesinin sebebi ne? Sizin başınıza geldi mi bu daha önce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu kendi kafasına göre değiştirmiş bu saçma site. İnanmalı mıyım diye sormamıştım. Sizce neden? Diye sormuştum!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir çoğunuz açıklamayı okumaya zahmet etmediğiniz için ve bu site sorumu yanlış şekilde değiştirdiği için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Sorumun aslı sizce nedendi, inanmalı mıyım değildi çünkü ben zaten inanıyorum ve benimle evlenmek istediğini adım gibi biliyorum. Ben evlilik düşünmeyen biriyim. O beni evliliğe ikna etmeye çalışıyor, günlük hayatta biz bu tarz konuları konuşuyoruz. Kabul edeceğimi düşünmediğinden teklif etmiyor. Bana soruyor ne zaman diye
Erkek arkadaşım seks sırasında benimle evlenmek istediğini söylüyor, inanmalı mıyım?