Haftasonu izlediğim bir belgesel programda hayretler içinde kaldım. Paleolitik çağda, günümüzden yaklaşık 25.000 yıl önce yapılmış olan Brezilya'nın Sierra Capybara vadisinde bulunan mağara duvarı resimlerindeki bu sahneyi arkeologların dünyanın ilk grup seks partisinin resmi olarak kabul ettiklerini anlattılar.
Bence ilk çağlarda, dinler ve namus gibi kavramlar yokken yapılmıştır. Dinlerden sonra da çok kadın tek erkek boldur. Günümüze gelince, insanlar bazı tabuları yıkıyor, 30 seneye din diye 1 kavramda kalmaz, yeniliklere hazır olun. Mesela günümüzde, avrupada karısını reddettiğin adam yakana yapışıp ne o beğenmedin mi karımı diye fırça atabiliyor. (YAŞANMIŞTIR)
Mmmm bilemedim ama insanlığın doğduğu zamanlardan beri yapılıyordur diye düşünüyorum çünkü bir zamanlar sırf sapkınlıklarından dolayı helak edilen kavimlerin varlığını biliyoruz. Dolayısıyla insanlar var oldukça birileri bu tarz yönelimlerde bulunmuş ve grup seks partileri de yaşanmıştır.
Vallaha dünyada ne zaman yaşanmıştır kesin olarak pek bilinmesi mümkün değildirde , fakat kendi yaşantımızdan esinlenerek cevaplamamız gerekirse 2021 Eylül ayında bir çifti Evimde misafir etmemle bizim evde yaşanmıştı onu net biliyorum😊
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen neye tebrik ediyorsun yani hayırdır işine bak sokturrrrma tebriğine de