Sevgilimin eski sevgilisi ile yataktaki fotoğraflarını gördüm?

arkadaşlar 3 aydir beraberiz ve kız arkadaşımı cidden çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum fakat instgramını geçen biraz kurcaladımda bi arkadaşına yakın arkadaşına eski sevgilisi ile foto atmış bişiler yaşanmış fakat fotolarda beraber selfi yapmışlar ne yaşandığı belli beraber kalmışlar ve bundan önce2 kişi ile daha beraber olmuş fakat bakire evet ciddiyim evlilik içinde daha erken 19 yaşındayız daha ama gün geçtikçe daha çok bağlanıp aşık oluyorum evet benimde bi geçmişim var ama onunki gibi değil yediremedim tek şey fotolar şu an geldikçe çıldırıyorum kaydettim fotoları girip bakıyorum nie silmedim bende bilmiyorum çok düşünüyorum evlenirsek eğer unutamam gurur incitici bişi ama çok seviyorum hepimiz sevdik herkes bilir sevgiyi ama bazıları için cidden yobazca gelebilir ama aşamıyorum bunu bu yüzden ondan vazgeçmek istemiyorum sonuçta geçmiş onun geçmişi benimkinden daha kirli bilmiyorum cidden tavsiyeye ihtiyacım var burada anonim olarak alacağım tavsiyelerden başka tavsiye alamam bunu bi yakınımıma anlatamam ilerde ne olacağı belli değil çok kötü hissediyorum siz olsanız ne yapardınız veya bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini lütfen belirtin boş şeyler yapmayın lütfen 🙏
Sevgilimin eski sevgilisi ile yataktaki fotoğraflarını gördüm?