Sevgilim ödev icin bilgisayarini verdi. Resimlerine bakarken eski sevgilisinin bir suru resmini gordum ayrıldım. Haberim yoktu diye yemin ediyor. Dün biz tartistik saniyesinde resimlerimizi silmisti. 4 aylik iliskimiz var bu resimler 5 aylık. Cok kotuyum yeminler ediyo o resimlerden haberi olmadigini. Cok uzgunmus. Muhtemelen karsima cikicak bir kac saate. Affedeyimmi?
Cevabın nedir?
Yalan söylüyor insan UNUTURMU
Ben olsam ki evli de değilim evli de olsaydım
Sevgilim de olsaydı asla asla asla affetmezdim
Midem bulanirdi ihanet sadece bedenenmi dir
Bunu yapan yarın bedenen de yapar21 Yorumla
Soran+1 yılevet midem bulaniyor. eskiden gördügumde yuzumde guller acardi. simdi karsima cikicak diye ödüm kopuyor
neden amacının dışına çıkıyorsun ki? madem ödev için aldın karıştırman şartmıydı? varya siz kızların başına ne geliyorsa hep merağınızdan geliyor.. ne affetmesi söyle ona o seni affetsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılOda bunu bilerek verseydi alirken sordum otun bokun var mı diye
- +1 yıl
aynı şey benimde başıma geli ödev için aldı püsülünü püskülünü karıştırdı direk ayrıldım kızdan. banane kardeşim eskiden püsküden hayatımda o an kim varsa o vardır.. görsem zaten silerim, milyon tane bilgi var bilgisayarımda.. hani kusur örtme muhabbeti, böylemi gördük dinde imanda? gördün sil niye bu ayıbı yüzüme vuruyorsun? gerçekten seven bunu yapmaz, bence onun senden ayrılması lazım.. sen ne demek istediğimi anladın. şeytanın uşağı olmayın ilişkinizi her şeyden koruyun sakının.. budur aşkı ebedi kılan..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende gormustum terkettim iki yildir hala pesimde pislik boyle yuzsuzluk olamaz ozelden aradigmda hep o kizin adini soyluyodu onu seviyomus demekki ama benimde pesimi brakmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılyuzsuzler bir de
Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. sürünsün buluşmaya gitme niye ayağına gelmiyor hiç gelemem öyle bir şeye valla yerinde olsam fotolarını siler pcyi bile kırardım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
3Cevap
+1 yılYa simdi olayin icinde olmadigim icin kesinbir sey diyemem ama erkekler yalan soyleyebiliyor bu konularda sen ona bakinca anlamaya calis hala eski sevgilisini dusunuyomu diye eger kafasindan atmissa belkide unutmustur gercekten o fotolari
00 Yorumlaseni aldatmamis ve sen gercektende seviyorsan affet. Eski sevgilisiyle olan fotograflarida silmesini istersin.
00 Yorumla
+1 yılSeni aldatmamis ki bence affet ortada bişi yok hem eğer öyle bişi olsaydı bilgisayarını vermeden önce silerdi
00 Yorumla
+1 yılIlk başta kızin haşatini çikaririm benimkininde erkekligine tekme koyarim asiri kiskanc biriyim 😡😡😡😡😡
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl haberi yok ya allah askına. Biraz sürünsün bence.
00 Yorumla Sacmalama. Aklinda hala eski sevgilisi var sakin barisma
02 Yorumla
Soran+1 yılO yok diyo yeminler ediyo yazik etme bize diye
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. eski eskide uzatma. sonucta yasanmislik. o anilari unutturma calisma
00 Yorumla
+1 yılEtme şeref. ... sizi ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNe deyim karsima cikinca
+1 yılsenin resmini nasıl silebilir demekki sevmiyor.
016 Yorumla
Soran+1 yılBahaneside bana sinirlendigi deger verdigi icin hemen silmis
- +1 yıl
yalan kızım yalan sevmiyo seni üzülürsün sonra asla görüşme
Soran+1 yıl1 saat sonra karsima cikicak okuluma gelmiş. Ne diyim karsima cikinca
- +1 yıl
defol de asla konuşma ciddiyim bunu basarabilirsin
- +1 yıl
bak o kızın resmini silmeye kıyamıyor
Soran+1 yılCevabi belli onun. Neden bilerek sana bilgisayari veriyim oyle bisey olsa dicek
- +1 yıl
palavraları bırakta önümden çekil de
- +1 yıl
eğer karşılaşmak istemiyorsan bir saat erken çık okuldan midem hasta felan de ya da bir erkek arkadaşa rica et deki yol boyunca benle yürür müsün durumu anlat yardımcı olur bence
- +1 yıl
farkındaysan kızın fotoğraflarını iki dakikada silebilicek kapasitede ama diger eski sevgilisinin ki kalıyor
- +1 yıl
@aipsin ilişki profösörü ya bozma ilişkini ml gibi kal ortada
Soran+1 yılCok guzel bir cevap valla dicem
- +1 yıl
mllık ilişki bıçaklayanların elinde kalmış.. eskiye kafa takan kadar yerinde sayan kaç bilge var? kusuru örtün diye orada burada laf timsali olanlar, başkasının mutluluğunun son tekmesini kuvvetlendirsin.. yahu aynı yataktamı yakalandı, el ele dudak dudağa ikenmi basıldı.. neyin kafasının düşüşü bu? bir bitin be, yapıcı görünüpte yıkıcı görünen pek değerli insanlar...
- +1 yıl
ne olur böyle saçma sapan şeyler mutluluğunuzu bozmasın, elinizi vicdanınıza koyun. gözyaşı dökmeye çokmu meraklısınız? gülün yahu gülün haa.. ölecez hepimiz bir gün taş gibi düşecez mezarın ağzına.. mutlu olduğunuz kadarsınız, ağlamaklı olduğumuz kadar değil.. hepinizin yüreğinizden öpüyorum...
Soran+1 yıl@aipsin bende cok istiyorum affetmeyi. Ama icim dönmüyor ona karşi. Sen hic sevgilini bir anda resimde yanak yanaga eski sevgilisiyle gordun mu. Alnını opmus alnini. Nasi gucume gitti. Bana o kizla sadece konustuk el ele bile tutusmadik dedi. Sogudum istemsizce
- +1 yıl
gördüm tabiki basit bişey değil ama sonuçta senden öncesi onu, ondan öncesi seni ilgilendirmez ki.. zoruma gittimi elbette ama hayat geçmişte yaşanmıyor, geleceğini ve kendi mutluluğunuzu istiyorsan olgunluk göstermelisin.. ilişkiyide, aşıda yuvayıda kuran dişi kuştur.. biraz kafa dinledikten sonra öfken dinip daha güzel durumlar ile baş başa kalıcaksın.. oda hatasını anlayıp sana daha fazla değer ve önem verecektir.. sıkı sıkı tutunun sevginize, güldürmeyin düşmanlarınızı..
+1 yılsilmemis olmazı cok kotu bisey bence
00 Yorumlakıyamamış mı silmeye resimleri
03 Yorumla
Soran+1 yılDemekki
Soran+1 yılkınamada basina gelmesib
Kesinlikle affetme. belliki unutamamis eskisini
00 YorumlaYüz verme
10 Yorumla
+1 yılAffetme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Affetme aklı o kızda
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında