Sevgilimle hiç bu şekilde konuşmadım daha önce. Yani o arada ima ediyor ben de karşılık vermek istiyorum ama çekiniyordum çok. Bahsettiğim şey "Şu an seni soyuyorum, şu an şunu yapıyorum" gibi bir şey değil. Twitterdaki no context sexting sayfasındaki gibi ironik ama hoşa giden mesajlar... Şu an da bu akşam yaptığım bir hata yüzünden biraz aramız bozuk hafif o da düzelsin istiyorum.. Nasıl bir mesaj atabilirim lönk diye açık açık cinsel bi mesaj olmasın da yani imalı hoşa giden bir şey...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bahsettiğin şeylerden hiç bişey anlamadım
ya ben bu şeylerden hiç anlamam seni soyuyorum ne ya 😂😂😂 cidden böyle mi şeyleri konuşuyorlar bu sexting yapanlar ahahajaha çatladım gülmekten 😂😂😂
Alpsöğdwşğdmwşd cidden bu şekilde konuşup zevk alanlar var o yüzden yanlış anlaşılmasın diye özellikle belirttim öyle bi öneri gelmesin diye dşwmdğwmdwp
ahahahahah seni soyuyorum 😂😂😂😂 ciddiyetimi kaybettim şu an katılarak gülmekten 😂😂😂 ee başka napıyorlar acaba belki de ekranı yalıyorlar 😂😂😂😂😂😂😂
Ajqpmdpdkğwsmw gerçekten söylüyorum bununla zevk alıyorlar. Hani hikaye yaratırsın şunu yapalım bunu yapalım dersin anlarım da şu an şunu yapıyorum gibi hayali şeylerle bunu gidermek bana da dehşet patlamalı komik geliyo meğcöwpdöwpx
ahahahaha 😂😂😂
bence sen böyle şeyler yapma ya
Yahu dalga geçtiğim şeyi neden yapayım? Bahsettiğim bu değil diyorum ya
Seksting yapacaksab telegramdan yap. Orada her iki taraftan da mesaj silme özelliği var sonra şantaja maruz kalıp burada ağlamayın
Yapıyor musun orada
Şantaja maruz kalsam kızlarsoruyorda ağlamak yerine polise giderim
Helal olsun
havalarda kar var her yer kapalı havalimanları bile. incirler olana kadar kar kış gelmeden uçaklar havalanmalı ki sevenler kavuşmalı de. çözerse zekidir sevgilin. mal mal sorarsa sende şüphe ararım nerden buldun bu zekasızı diye hahahh
şu an bulaşık makinesi yerine seni boşaltıyor olabilirdim diyebilirsin dhdsnsj
Ahahajahsha aynen bu tarz hafif dalgası olan mesajlardan bahsediyorum ama lönk diye böyle girmek de istemiyorum
Bence lonk diye gir djdsj
Yani onu yaşamak denemek lazım ben daha önce farklı şeyler denemiştim
Bu gün seni rüyamda gördüm de başla ne demek istersen sana kalmış
Dilersen yardımcı olabilirim eğer onla yapmak istiyorsn👍
bazen saklı gizli şekilde yap olur ya bazı şeylerde özgür olamayabilirsin hakkımda ne düşünür diye
Ya ikimizin de libidosu yüksek bunu karşılıklı olarak dile getirdik zaten ama ben hiç karşılık veremiyorum ya da bu konuda onu hoşnut edemiyorum.
bu aylarda libidosu düşük olan mı var ki sen güvenli seni tanımayanlarla biraz güvenli şekillerde yap rahatla bu daha güvenli olur
Bunun ayrıntıları konuşulmalı sağlıklı cevap verebilmek için
Bahsettigin sey ne tam olarak yardım edeyim de anlamadım
Kucagina alsana beni de
Bence lonk diye at kesın işe yarar
tut bırakma