bir şey soramam o halde nasıl anlarım evlenmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosu yüksek çoğu erkek aman bakire olsun diyor evlenince tatmin olamayınca ya aldatıyor ya da evlilik bitiyor. Enerjisi yüksek erkeğe denk gelirsen ya ağırdan al ya da hevesli olduğunu belli etme. Ten uyumunu bulduğu kadını kaybedip sonradan pişman oluyorlar çünkü.
242 Yorumla
Soran+1 yıl@okuyankim neden bulduğu birini jaybetsin
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşünüyor bu güzel kızla yakınlaştım, cinsellik yaşadım aynılarını başkasında da yaşayabilirim. Sonra arayışa giriyor bulduklarında aynı tutkuyu yakalayamıyor, ya da maddi manevi kadınlar yormaya başlıyor. Diğer kızla yaşadığı cinselliği, o kızın karakterini özlemeye başlıyor kıza sevgi üretmeye başlıyor ama bu sefer her şey için geç oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip sevgiliyken kimse önemsemez bakireliği zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim İnsanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik beynidir. Kullanamıyorsa zaten hayvandan farkı yoktur ki. İçgüdülerini kullanıyor sadece demektir. Biz kadınların da yanlış seçimi oluyor tabi ki. Ama en rahat kadın bile erkekten daha seçici
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim Tavlamaya çalışırken beynini kullandığı halde his üretmeyen o kadar erkek tanıyorum ki..
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim kimisi erkek zamanla sevemiyor. Mesela 1.5 sene boyu emek verdiğim birisi vardı en son umudu kestim hayatıma devam ettim şu an nişanlım hiç değişmedi herşeyi onunla erken yaşamamıza rağmen ön yargılı olmadı 3. Günde nasıl ilgiliyse 3. Senemiz de de öyle
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim 1.5 sene maddi manevi emek verdiğim erkek sadece bi türlü sevemedi beni yani. Pişman olmuştur hazır lokması gitti orası ayrı ama bazı erkekler 3 günde bile bağlanıyor benim nişanlım gibi
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip toy bir erkek değil hayatımda ki kişi fedakarlık olarak algılamaz.
Cevap sahibi+1 yılKadın da zevk alıyor karşılıklı bir şey. Erkek bencilse özel hayatında mahreminde bu fedakarlık değil enayilik olur. Karşılıklı haz olmaz çübkğ
- +1 yıl
Bunun toyluk la ilgili değil bende kafa yapısı ile ilgili sonuç da hangi yaşta olursa olsun bence bi kadınla bir erkek ardında yaşanan özel şeyler kadın için zordur zor ve zor olan şeyler fedakarlıktır ve fedakarlıklar da güven getirir ama senin gibi bir kadına sahip olmak isteyen kutlu olacağın onlarca insan varken genelde insanlar her zaman mutlu olmayacağını bildikleri kişiler le birlikte oluyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip özel şeyler niye zor olsun. Seçici olmak ayrı bir şey tabi ama kadında zevk alıyor hatta bilime göre en fazla kadın zevk alıyor. Türkler de tabu haline geldiği için erkeğe ödül gibi parayla sunuyorlar cinselliği. Kimi altın düğün istiyor, kimisi erkeğin maddi durumundan faydalanıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip Bakirelik ne alaka?
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip bakir olan erkek kaldı mı?
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip kendine yatakta güvenmeyen penisi yetersiz erkek tabi ki toy kadın ister.
Soran+1 yıl@okuyankim onun bunun altında yatmış kadınla evlen de bakalım çocuğun bile sendne olduğundan emin olabiliyor musun
Soran+1 yılSen benim dediğimi anlamadın herhalde
Cevap sahibi+1 yılKaçan kadınların çoğu bakire evleniyor. Televizyonu aç bak bakayım 30 yıllık evli kadın başkasına kaçıyor. Bunun garantisi bir zarla olamaz zaten bilime göre kızlık zarı denen şey yok
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim libidosu yüksek değilse ilk günkü gibi olur. Bakir erkek eşiyle yaşayarak öğrenir zaten. Daha önce yaşamışsa cinselliği haddi değildir daha önce yaşamamış bir kadını almak
Cevap sahibi+1 yılBoşanırsan eşinden defolu oluyorsun o zaman bir daha evlenme 2. El oluyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim tecrubeli sevenin kadını erkeği yok. Çocuklarının annesini bırakan çok adam var. Tüm parasını pavyonda bitiren binlerce evli adam var. Bekar kadın erkek farketmiyor ten uyumu yakalayan evleniyor. Cinselliği yaşamadan evlenenler genelde birbirini aldatıyor
Cevap sahibi+1 yıl@okuyankim misal benim kız kardeşim 2. Evliliğini yaptı bekar biriyle. Adamın yaptığı masrafı görsen sanki aileden prenses aldı sanırsın. Ev, araba, kredi kartı..
Soran+1 yılZardan bahseden kim hanımefendi bilindik demeçlerle gelmeyin komiksiniz gerçekten op televizyonları açıp inanıyosanız sizin bileceğiniz iş
Cevap sahibi+1 yılSağlık çalışanıyım keşke tv izleme vaktim olsada izleyebilsem
Soran+1 yıl@nghtskip kadını tavlamaya çalışıyosun ama bakmaz🤣
En İyi Cevaplar
Bak bu soruyu çok sevdim ben gerçekten çok istekli biriyim ama hayatta da sonuç da her şey cinsellik demek değil dini hususlar da da emin ol bi çok kimseden bilgiliyim ama yani libido biraz yüksek elimde değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBelli eder misin istenli olduğunu kadına
Soran+1 yılNeden bakirelik önemli değil
- +1 yıl
Neden önemli olsun şöyle düşün diyelim ki sen geçmişte birini sevdin sevdiğin için onunla birlikte oldun ama birlikte oldun diye sonsuza kadar o kişi ile iyi anlaşacaksın diye bi kanun yok sonuç da ve ayrılmış olabilirsiniz sonuç da tabiki de bakirelik benim için bir kriter değil ancak kendime göre kriterlerim var bu dürüstlük gibi yani yalan söylememesi gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSor yani neden soramıyorsun belli bir sevhiyeden sonra gayet sorulabilir
00 Yorumla
+1 yılKulaga çok eğlenceli geldi
11 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmam hatip mezunuyum
Ve cok istekliyim tam aradıgın adam benim 😂😂😂04 Yorumla
Soran+1 yılİstekli olduğunu evleneceğin kadına belli eder misin
Cevap sahibi+1 yılTabiki evlenecegim kadına belli etmeyecemde kime belli edicem
Soran+1 yılNe dersin tanışma aşamasında
Cevap sahibi+1 yılNe konuda ne derim anlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. gecmis olsun buga girdin
01 Yorumla
Soran+1 yılO niye
Istek olayı öyle sanıldığı gibi olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor
şöyle bi vücut yapısına bakarsın uzaktan
07 Yorumla
Soran+1 yılMasıl yani
Soran+1 yıl21, bakarak nasıl olacak
Soran+1 yılNasıl işte ben onu anlamak istiyorum
Guzel soru bende merak ettim
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSorsan da olmaz bulamazsın cevabini
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İyiyim der ama is icraata gelince sey edemezsin
+1 yılAllah'a dua etmekten başka hiçbir seçeneğin yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılNerde bulmak istiyorsun? Tanış birimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an sanki tam beni tarif ettin gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli eder misşn evlenmek istediğin kıza
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dindar diilim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yorum yaptı
Zorrr
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Buldun
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım yani
Soran+1 yılBuradan söyle kalkıp özelini aç dök demedim
+1 yılTövbekar birini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte kanka o hep zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBuldun bile
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım yani
- +1 yıl
Halen daha anlamadın mı yorumdan
Soran+1 yılBen seninle evleneceğim demiyorım dindar ve istekli erkeği nasıl anlarom diyorum
- +1 yıl
Bende sanki sana. evlenelim. dedim
Abaza misin mk
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyesiz
Soran+1 yılHadi bak işine
+1 yılO cok zorr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar biri dermişim
01 Yorumla
Soran+1 yılSen herhalde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hem cinsel yönden anlaşabileceğim istekli hem de dindar bir erkeği nasıl anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat