#heartoffire

Bence uzun bir sevisme esnasında hareketlerin git gide sertleşmesi ve ortamın daha da alevlendigi anlar..
Öyle ki her iki tarafın da nefesleri birbirine karışır..
Hararetli sevişmeden penetrasyona geçmeden önce güzel bir oral yapılmalı ve bence en etkili kısmı da oral olur..
Partneri kışkırtıcı dil darbeleri ve ona karşı arzu ve istekleri ortaya sermek çileden çıkartır...
Mutlu günler..
Ön sevişmenin en zevkli yeri dudakların birbirinden ayrılıp oral yapmak üzere partnerimin vücudunda dilim ve dudaklarımla gezindikten sonra cinsel organına ulaşmak ve iştahla, arzuyla, şehvetle emip yalayarak partnerimi tutuşturma evresidir bence. Öyle ki pınarlar, ırmaklar, şelaleler yaratmanın ve o suları tatmanın, o tadı yaşarken partnerimin zevkten inleyip kıvranırken başımı bütün gücüyle kendine bastırması, beni adeta soluksuz bırakması benim için ön sevişmenin en harika yeridir. Tabi sonrasında partnerimin de aynı iştah ve şehvetle bana aynını yapacağını bilmektir.
Cevap
26Cevap
Kokusunu İçime çekerek karşı tarafın boynunu öpmek Emmek aynı zamanda elimi onun pantolonunun içine atmak😂 yaramazlık yapmak
Selam gadası 🙃
Boynun emilmesi bence en zevkli olan kısımdır.
uzun uzadıya delice öpüşmek ve doyumsuz bir oral seks elbette.. Ateşli öpüşmek tüm bedeni ve ruhu sarar ve arzuyu arttırır.. Oral seks ise zevkin dahada yükselmesine olanak sağlar ve orgazma gidiş daha ateşli olur.
Öper, okşarken usul usul dokunuşlar sonrası tüylerinin diken diken olduğunu görmek çok keyifli, birde oral yaparken kafamı bastırarak kafamı gömmeye çalışır gibi davranılması eğimi okşuyor ve ciddi haz alıyorum bundan.
Öpüşme , boynunu koklayarak öpücükler kondurma ve oral...
oral seks tabii ki :)
ben oral yaparken partnerimin zevkten inlemesi ve gözlerinin kaydığını görmek beni uçuruyor.
hele bir de diz çöküp bana oral yaparken gözlerini gözlerime kilitleyip daha hırslı devam etmesi çıldırtıyor ya. o manzarayı hiçbir şeye değişmem 😈😍
Dudakların birbiriyle buluştuğu o an ve ateşli bir şekilde sevişirken oral sekse geçmek en zevkli anlar o anlar oluyor birde oral seksten sonra penisin vajinaya giriş anı o sıcaklık zevkin en üst seviyesi oluyor işte. 😊
Özellikle sabahları uyandığımda onun teninin kokusunu alarak sevişmek ve oral ayrıca onun içine boşalmak. 🔥🔥🔥🔥😍
Fantazilerilere bak senn. Millet anlatmamış yaşamış resmenn.🙂 Bi açıdan da bakılırsaa, sanal s. e. x. yaşanmış resmen. vuuu..😏
Yukarıdan aşağı doğru inip İçine girmeden önce Klitorisine dil darbeleri atmak
Nefesini teninde hissetmek...
Covid var
@YarabantlıRakıŞisesi ya pislik 😂
Maske takın:D
@YarabantlıRakıŞisesi demirden korksak trene binmeyiz...
😂
O hangi tren acaba cuf cuf diye duman üflüyor ama hazzı yok gürültülü:D
@YarabantlıRakıŞisesi gürültü iyidir, sessizlikten hoşlanmam trende😂
Haydi bakalım o zaman sana iyi yolculuklar:D
@YarabantlıRakıŞisesi yolculuk görünmüyor yakın zamanda malum kar var yollar kapalı 😂
Aa uçakla git
@YarabantlıRakıŞisesi çok ucmamak lazım
Yerine göre değişir ortam müsaitse eğer ufak öpücükler parmakların vücutta gezintisi ama müsait değilse hızlı öpüşme ve kalça avuçlama
Boynundan öpüp emmeye başlayarak göğüs uçlarına indiğim anda elini pantolonumun içine sokup yakalaması
Bir yandan öpüşürken bir yandan alt bölgelerin okşanması 🤩
Hiç sevişmedim bilmiyorum 🥺
Oral güzelmiş diyorlar :/ 😂😂
Dudaklarim boynundayken ellerim veya sertligim ile kadinligina dokunmam sonrasina girmiyim :)
dudaktan başlayarak her yeri öpmek öpülmek
Oral 👑
dilin işbaşı yapıp suyla buluşmasıdır 🙂
Yavaş yavaş aşağı inilmesi 🤤🤤
Dokunuşlar, sıkı sert arzulu dokunuşşlar
yalamanın ve yalanmanın oldugu an
Sözler ufak öpücükler ve oral
Karşılıklı oral yapmak kalın damarlı aletimi vakumlatmak.
Aşk sözcükleri ☺
Kadın taraftan
Dokunuşlar
Öpüşme ve oral seks diyorlar
Oral seks tabiki
Göğüs ucu emilmesi
Somu
69 yapmak bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?