Cinsel Yaşam Bakir/bakire olmak kötü bir şey mi? Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Siz be düşünüyorsunuz Bakir/bakire olmak kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
öylesinebirisiigg Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Nie kötü bir şey olsun tam tersi ıyi bişey 2 7 Yorumla Board_Tennis +1 yıl O zaman neden bulmak zor Yorumla öylesinebirisiigg +1 yıl Aynen bu devirde zor maalesef Yorumla Board_Tennis +1 yıl Bulmak zor diye millette yapıyor eeee o zaman kimse kalmıcak😅 Yorumla öylesinebirisiigg +1 yıl Ayn valla 😏😂 Yorumla Board_Tennis +1 yıl O ağız ne öyle😅 Yorumla öylesinebirisiigg +1 yıl Gıcık olmakk Yorumla öylesinebirisiigg +1 yıl 😂😂 Yorumla
aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bakire erkeğimi bulup 🥰evimin beyi yapıcam 1 6 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Bu zamanda bir zor yapmadım diyenede inanmak zor Yorumla aphroditll +1 yıl İnanmam zaten kanıtlaması lazım o yüzden sevgilim yok 😭😭😭☹ Yorumla Board_Tennis +1 yıl Kız nasıl kanıtlasın😅😅 Yorumla aphroditll +1 yıl Orasınıda ben bilemem Yorumla Board_Tennis +1 yıl Eee biz ne yapalım kızlarında belli olmuyor Yorumla aphroditll +1 yıl Orasınıda ben bilememm Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Herkesin kendi tercihi 0 1 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Tabi ki orası öyle Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Neden kötü olsun ki 0 8 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Neden bu zamanda bulmak zor o zaman Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Aradığın ortama göre değişir bu Yorumla Board_Tennis +1 yıl Ortamım yoksa 😅 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl burada arıyorsan çok ararsın daha Yorumla Board_Tennis +1 yıl Hayırlısı diyelim 😅 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Niye sürekli gülüyorsun Yorumla Board_Tennis +1 yıl Gülmek güzeldir Yorumla özgürrkiizz +1 yıl İyi gül o zaman Yorumla
Ezio24 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Değil neden kötü olsunKişinin kendi seçimi 1 1 Yorumla Ezio24 +1 yıl Kimse kimseyi bu konularda yargılayamaz ve yargılama hakkı yoktur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tabiki değil 2 7 Yorumla Board_Tennis +1 yıl O zaman neden bulmak zor Cevap sahibi +1 yıl zor değil aslında ama günümüzde her şey zor olduğu için öyle aslında Board_Tennis +1 yıl Zor diye milltte beklemiyor yapıyor öyle oluncada ilerde kimse kalmıcak😅 Cevap sahibi +1 yıl biraz kişiyle alakalı o herkes aynı olamaz tabiki Board_Tennis +1 yıl Tabi ki imkansız değil illa vardır da bul bulabilirsen😅 Cevap sahibi +1 yıl herkesin kendi tercihi her şey zamanında yaşanmalı bence Board_Tennis +1 yıl Tabi ki yapana saygı duyuyorum zaten
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence köy 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. İyi bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nie kötü bir şey olsun tam tersi ıyi bişey
O zaman neden bulmak zor
Aynen bu devirde zor maalesef
Bulmak zor diye millette yapıyor eeee o zaman kimse kalmıcak😅
Ayn valla 😏😂
O ağız ne öyle😅
Gıcık olmakk
😂😂
Bakire erkeğimi bulup 🥰evimin beyi yapıcam