- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu çok ağır yoklukta olan insanların yapacağı bir hareket bence yani ne diyeceksin cinsel ilişkiye girdikten sonra teşekkür ederim beni becerdin için mi diyeceksin🤦♀️😂 saçmalık yani teşekkür etmek yerine mesela seni seviyorum diyebilirim ya da iyi ki seninle birlikteyim iyi geceler hayatımız var diyebilirim bir çok şey diyebilirim ama teşekkür saçma kaçar
42 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı yapılan Ateşli bir seks Sonrası Yaşanılan Unutulmaz seks için karşılık lı Teşekkür Edilebilir O an ki heyecanı ateşi tetikler daha sonrasında Tekrar devam edilebilir Hayat birlikte Paylaştıkça Güzeldir Saygılarımla... #McLareN558
10 Yorumla
+1 yılyemekten sonra eline sağlık der gibimi, biran bana beline sağlık dediğini hayal ettim
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBence edinmeli hak ediyor çünkü.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılTeşekkürü tenine imza olarak sonra tadım tenine imzam olsun :) diyorum
20 YorumlaEdilir tabi edilmez mi
-Ben yedim allah arttırsın, sofrayı kuran kaldırsın dersin. Malum yatak falan dağıldığı için 🤣🤣🤣
ya da
-ayağa kalkıp hazır olda "varlığım varlığına armağan olsun, ne mutlu seviştik diyene!" Dersin böyle dolu dolu 🤣🤣🤣00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlişkiden alınan haz ve memnuniyet zaten hiç farkına varmadan doğaçlama olarak hareketlerle hissettiriliyor. İlle de konularak bunu söylemek gerekirse “Çok güzeldi”denebilir. 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEdilir
Erkekle fazla olmaz eğer yıllarca bunun için bekledi
Ama kadın tarafından, etrafına bulamadığı biriyle
ya da çok tecrübeli bir partnerle uzun süren ve durmadan ve orgazm sürprizi verse teşekkür eder
Aslında bir kadın teşekkür demeni , arkaya gizli mesajı var !00 Yorumla
+1 yılAllah rızası için mi yapıyor tövbe estağfurullah tövbe
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli profesyonel deneyimli hard silkeleyici sana galaksideki yıldızları saydırmıssa bi teşekkür cok değil bence. !
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılKelimelere dökülmüş bir teşekkür olmamalı çok saçma olur.
Ama o soluk soluğa kalmış birazdan yorgunluktan mayışacak olan bedenine beni yapıştırıp öyle uyumaya geçersek bunu teşekkür ve seksin son hamlesi olarak kabul edebilirim.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimle grup yaptıktan sonra bana teşekkür ederdi hep
10 Yorumla Ediyorum Tabii o zamana teşekkür ediyor çok güzel yapıyoruz diye
10 Yorumla
+1 yılKelimelerle edilmez bence seks sonrası oral seks vs de olabilir ya da sevdiği bir şeyi sekste bence en güzel teşekkür böyle olur
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani isteyen plaket taktim eder.
isteyen ''üstün hizmet madalyası'' takar falan...
''tercih'' diyorum ben ;) :)10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. harikaydın bebeğim diyip öpücük kondurmak dudaklara bence kafii
20 Yorumla"teşekkür ederim" olarak değil ama davranışlarınla teşekkür etmek olabilir.
40 Yorumla
+1 yılEdilmez..
Lütuf etmiyor, iyilik yapmıyor sonuçta..00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum aslında mantıklı geldi ama sonuçta bu bir çıkar ilişkisi gibi değil mi? Karşılıklı zevk alıyorsunuz. Yani birisi diğeri için fazladan bir şey yapmıyor ki teşekkür edesiniz.
00 YorumlaAhaha çok utanıcam sanırım ama ben eşime hayatım gerçekten harikasın harbi bu süperdi diyorum 🙈🙊😅
51 Yorumla- +1 yıl
Maaşallah senin gibi hatunu bulmuş ölüyü canlandurusin sen
+1 yılTeşekkürü sözlerle değil eylemlerinle yapmalısın bence güzel bir öpücük ya da gülümsemede teşekkürdür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ooovvv saçlarını koklayıp öperek teşekkür edrr onu gururlandiririm.. Bu erkek için bir görev olmalıdır..
00 YorumlaTeşekkürederek onu incite bilirsin ama seks sonrası bir kadeh şarap vererek boynundan öperek onun nekadar daha değerli olduğunu hissettiririm
00 Yorumla
+1 yıl
toparlanıp giderken de teşekkür edilmez yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Valla ben teşekkür etmekle yetinemem hediye de veririm doya doya öpüp sarılıp severim de 😁😍
00 Yorumla
+1 yılHayır edilmez onun yerine sarılıp sımsıkı öpücükler kondurulur seni seviyorum denilir gözler anlatır herşeyi
00 Yorumla
+1 yılsözle etmesem başka şekilde etmek çok isterimde s ek. s yapmıyorum uzun süredir
01 Yorumla- +1 yıl
aslında sözlede teşekkür ederim. kadınları çok seviyorum sek. s. düşkünüyüm çok yapmasamda. mutlu olurum karşılığında teşekkür ederim. şimdi yazarken aklıma geldi sanalda teşekkür ediyorum
+1 yılNe diye teşekkür edicem iyi ki geldin allah razı olsun sen olmasaydın napardım teşekkürler 😂
00 Yorumla
+1 yılEderim ben genelde dudağından ya da alnindan öperim teşekkür ederim bebeğim derim
00 Yorumla
+1 yılBiraz saçma olur😅 ama iltifat güzel olur. İyiki hayatımdasın, seni hak edecek ne yaptım vb.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Teşekkürler nasıl ziktim senimi diyeyim 😄 gerek yok her şey çok güzel di demek yeterli
00 YorumlaEdilir ya o hazzı başka bir yerde sonra yaşanmaz ki
00 Yorumlateskkur degıl opucuklere boguyorum ama ndense normal zamnkı gıbı tepkı vermıyor
00 YorumlaAllah razı olsun bana bu güzelliği yaptığın için derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diyecek teşekkür ederim çok güzel s*ktirdin, ya da teşekkür ederim çok güzel s*ktin mi diyecek 😂
00 Yorumla
+1 yılMemnuniyet dile getirilmeli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bilmem yaşayanlara sormak lazım 😊
20 Yorumla
+1 yılEdilir neden edilmesin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dudağa öpücük kondururum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. .. puyaa edilir. sevgiliye değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılVajinayı birkez öpmek ve emmek sayılıyormu.😄😄
00 Yorumla
+1 yılYok be yaaaa ne teşekkürü🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük teşekkür sunumda
00 Yorumla
+1 yılAferin iyi. siktn, ya da ağzına sağlık gibi mi 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAllah razı olsun denır
00 Yorumla ağzına sağlık demişliğim var
00 Yorumla
+1 yılCok memnunsa ede bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEdilebilir ama absğrt görülebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılmubarek olsun der gibi mi :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEdilir Ölmüşlerinin canına değsin bile denir😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltesekkur ederim beni mutlu ettiğin için 😍😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben teşekkür stilim farklı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence evet ama iyi performans sergilediyse
00 Yorumla
+1 yılTabikide tesekkur ettikten sonra dudagindan opulur
00 YorumlaEdilir tabiki
00 Yorumla
+1 yılYapan var mı cidden?
00 YorumlaEvet ederim
00 YorumlaSebeb
00 YorumlaJddieheijekeh edilir
00 YorumlaEdilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet etmiştim 🙈