Her gece uyumadan mutlaka yaparim bunun zararları var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aslında zararlı değil ama yine de yapma çünkü vücut doyumsuzdur yani sen sürekli yaparsan bunu sürekli ister ve belli bir yerden sonra artık zevk almazsın çünkü zaten yapıyorsun senin için ulaşılabilir bir şey ben de mesela istiyorum ama yapmıyorum kendimi tutuyorum çünkü her istediğimde yaparsam bu benim için sıradanlaşacak ben bunu biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm haklısın ama yapmadan duramıyorum sanki alışkanlık haline gelmiş gibi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılzararı yok ama her mastını kendini keşfederek ve bambaşka bir arzuya ulaşarak yapmak seni daha da tatmin edip mastürbasyon yapma sıklığını azaltacaktır. genelde aynı şekilde mi mastürbasyon yaparsın burcun ne?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep aynı şekilde mastürbasyon yapıyorum burcum terazi
Cevap sahibi+1 yılfarklı mastları veya farklı hisli duygulu woow dedirtecek videoları izlemelisin. hatta yazışarak seni arzulayan bir erkeğin hissiyle sende karşındaki arzularken kendine dokunma ve sürtünme hissini yaşamalısın yoksa daha da artarak devam eder bu durumun. vücudun daha fazla zevk istiyor. yaparken bazen artık gerçekten hissetme arzun kabarıyor mu mesela
Soran+1 yılVucudum artık gerçek bi seks istiyor ama evlenmedende yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılo isteğin olması normal. evlilik beklemen bekaretten dolayı mı? ya da vajinal olmadan oral önsevişme falan da mi düşünmedin hiç veya anala bakış açın ne. farklı mastürbasyon denemelisin yoksa vücudun her seferinde daha fazla haz al diye daha çok rahatsız edecek. yaş kaç
Soran+1 yılHaram olduğu için evlilik olmadan kimseyi dokundutrmam kendime yaşım 21
Cevap sahibi+1 yılhımmm anlıyorum aynı sebebten dolayı bende bakir kaldım işte haram dan ziyade zina büyük günah diye. üni falan mı okuyorsun. yani mastlarında daha çok zevk alma hissi oluşmuyor mu veya mastürbasyon yaparken daha da fazla zevk alayım diye ard arda mastürbasyon yaptığın oluyor mu?
Soran+1 yılGeçen gece 5 defa üst üste mastürbasyon yapıp kendimi rahatlattım uni okumuyorum evde boş boş geciniyirum işte
Cevap sahibi+1 yılhımmm üst üste derken kaç dakika arayla. hayal ederek mi yoksa video ile mi yapıyorsun mastı hangisi daha zevkli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutkanlık bulanık görme bacaklarda yorgunluk belde boşluk hissi ellerde hafif titreme erken bosalma, sarkma, tahris, kötü goruntü, a sosyal olmaya dogru gitme, kalpte ruhda daralma insanlara karşı utanma kendine karşı öz guven kaybi ve fazla vakit ayirarak kendine vakit ayiramama islerinde derslerinde odaklanamama nefsinin esiri olma uykunun olmasina istememenw ragmen bazen zorla yapmak zorunda kalma fiziksel ve mental olarak kötü görünüm olusmasi vs... Bunlar sadece bilinen zararlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılOha yaa bunların hepsi var bende. Istegim olmadan bile yapmak zorunda kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunlar daha simdilik gorunen zararlar. Gorunmeyen zararlar ve ilerde cikabilecek ve cikacak zararlarda var maalesef lutfen bu durumu iyi dusunun ve kendinize bir iyilik yapin bundan sonra sagliginiz icin daha dikkatli olun bence.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten Teşekkür ederim çok içten bi Teşekkür bu sağolun 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılEstagfirullah ne demek insallah faydam dokunmustur. Neverfap akademi die bir kanal var youtubda bu konularda vidio paylasiyorlar sizin icin cok faydali olacaktir eminim. Sagliginiz icin cok ciddi bir konu bu cunku bagimlilik tiryakiye donusurse birakmasi imkansizi bile gerektirebilir ve dahi intihari bile dusunur insan. Bir sorunuz olursa burdan tekrar yoruma seslenmeniz yeterli bana.
Soran+1 yılTeşekkür ederim mutlaka bakicam kanala
Akıntın fazla olur normal seksten daha az zevk alırsın ve unutkanlık olur hafta 4_5 yap daha iyi olur senin için bende öyleyim
00 Yorumlaİllaki var his kaybına bağımlılığa yol açar gün geçtikçe erken boşalmalar artar ve zevksiz bi hale yol açar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılzararı olmaz ama fazla mastürbasyon yapmak tahrişe yol açar azaltmaya çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılBaya tahriş oldu ama elimde değil
- +1 yıl
ileride çok büyük sorun yaşarsın iyi bir şey değil tahrişli bir alana dokunmak
Soran+1 yılYaa nasil buyuk bi sorun?
- +1 yıl
tahriş olunan bölgeye temasta bulunmak hem enfeksiyona sebep olabilir. Ya da sürekli kapalı ve terleyen bir bölge olduğu için yara olursa hastalık oluşturur
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim gerçekten çok tahris olmus ve surekli dokunuyorum
- +1 yıl
rica ederim ne demek. dikkat et genital ve koltukaltı bölgelerinin sorunu kolay geçmiyor. görüşmek üzere
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. bir şeyler eksik mi kalıyor acaba, yeterli gelmiyor sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa libidon çok yüksek sanırım ama dikkat et krem falan kullan tahriş olmasın
00 Yorumla
+1 yılSabah uyanıncada yapman gerekir.
00 YorumlaYani her şeyin fazlası zarar be
01 Yorumla
+1 yılBelli bi yaslarda bende oykeydim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şekil bozukluğu yapabilir sık yaparsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevam devam 😅
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKurumuyor mu
00 YorumlaDeğildir zannımca
00 Yorumla
+1 yılAaa bensiz mi ya 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında