Erkekler bunu dile getirince kadınlar neden şaşırıyor. Kıl size niye bu kadar pislik geliyor. Mesela erkekler %99 jiletle alırken haftada bir kadınlar neden tavuk derisi gibi olsun istiyorlar. Epilasyoncular para basıyor artık
Hayır işte tam tersi. Hele bu zamanda bir çok erkek p*rno kültürüyle büyüdü. Herkes oradaki kadınlar gibi istiyor. Şekil meseleside ordan çıkıyor aslında. Merak ettim görüntünü :D
Tabi devamı var , sadece o görüntüyü değil. Muamele olarakda evlenecekleri eşlerini p*rno yıldızı gibi şeyler yapmasını istiyor. Kızlarda utangaç bir şey yaşamadan evlenenler hele.
Tüyler yumuşak olursa batmaz aldıktan snra ve süreçte bebek yağı kullanılmalı evet kesmicem cokta uzun degl tabi kıllı seviyormuş maalesef ben hiç sevmem
Eşin sana öyle yapsın istermsn ki umduğun olması yerine niye bulduğun olsun ki kadında erkekte eşinin zevklerini öğrenmeli ona göre davranmalı bence mesela sen pürüzsüz seviyorsun ama esin hiç yapmiyor bu senin hoşuna gitmez ki disarda ararsın pürüzsüz bu sefer😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Tam iç dudak kısımlarına doğru alamıyorum ben kocam itiraz etmez çünkü şekli cidden düzgün içe doğru ve pembe beyaz:3
Pembe güzeldir peki beyaz tenlimsn ondan mı pembe esmerlerde zor görülür pembe olması için bsy kullaniyormsn
Evet beyaz tenliyim beyaz olması için sık sık jiletlemiyorum mesela ve at kılı fırçası gibi ölü deri arındırıcı ile yıkıyorum baya pürüzsüz oluyor
Yıkıyorum devamlı
Bende sürekli yıkarım ama esmer tenlym çok pembemsi durmuyor at kili fırçayı denicem teşekkürler
Kabak kese de deneyebilirsiniz
Rica ederim çok jiletlemeyin
Bunlar normal keseden farkli islevi var dmi kimisi kese yap diyordu yapıyorum olmuyor
Evet ikisi ölü deriden arındırıyor Buda cildin kendini yenilemesini sağlıyor
Normal kese leke çıkartıyor sadece ama at kılı fırçası ve kabak kese ölü deriden arındırıyor
Eda Taşpınar at kılı fırçası öneririm trendyolda pahalanmış gerçi ama ikinci el sitede uyguna buldum
Denicem teşekkür ederim
Rica ederim
Eşin gibi düşünen çok az sayıda erkek vardır temizliği kim sevmez oral bile yapılmaz kıllı vajinaya midem almaz
yalarken kılsız ve pürüssüz olması hem bana hem kadına zevk verir
Bencede öyle
tüy olmayınca kadın yalanırken ya da okşanırken daha cok hissediyor o dokunuşları dil darbesini dilin ıslaklıgını
kılın şekli olmaz. kıl demek bakteri demektir mikrop demektir. ne kadar kişi bakımlı olursa olsun asla kıl oldukça yeterli hijyeni sağlayamaz.
Şekilliyse seksi gözüktüğü için , orman gibi kıvır kıvır olması haricinde sevilen bir uzuvdur.
Hahahah çok güldüm 😅😅
Erkekler bunu dile getirince kadınlar neden şaşırıyor. Kıl size niye bu kadar pislik geliyor. Mesela erkekler %99 jiletle alırken haftada bir kadınlar neden tavuk derisi gibi olsun istiyorlar. Epilasyoncular para basıyor artık
Epilasyona gittim de yaktılar gitmem birdaha eşim de kızdı ben öyle sevmiyorum niye gidiyorsun diye
Kadınların takıntısı iste ne bilim güya erkeklere daha cezbedici gelsin diye
Hayır işte tam tersi. Hele bu zamanda bir çok erkek p*rno kültürüyle büyüdü. Herkes oradaki kadınlar gibi istiyor. Şekil meseleside ordan çıkıyor aslında. Merak ettim görüntünü :D
Tabi devamı var , sadece o görüntüyü değil. Muamele olarakda evlenecekleri eşlerini p*rno yıldızı gibi şeyler yapmasını istiyor. Kızlarda utangaç bir şey yaşamadan evlenenler hele.
O biraz fazla mi öyle şeyler izliyor ki 🙄
Seninki nasıl normalde
Koku olmadığı sürece hafif kıllı olması sorun olmaz. Seninki tam olarak nasıl duruyor
Zevk meselesi bana fark etmez. Her türlü vajina severim
Tüy de bari da midemiz kalkmasın tüy kadın sulandiginda güzel oluyor ama az olcak
Orijinal ismi o ne diyim tüy kedi köpek de olur insandaki kıl doktorlarda öyle söylüyor kibar olucam diye cahil olamam
Kıl. Deyince ne bileyim bırak bir kesme kıllı yapsın ama batar herhalde ben hiç çok killiya denk gelmedim
Tüyler yumuşak olursa batmaz aldıktan snra ve süreçte bebek yağı kullanılmalı evet kesmicem cokta uzun degl tabi kıllı seviyormuş maalesef ben hiç sevmem
Kim ugrasicak bebek yağına sen ne verirsen onu yer umduğunu değil bulduğunu hesabı
Eşin sana öyle yapsın istermsn ki umduğun olması yerine niye bulduğun olsun ki kadında erkekte eşinin zevklerini öğrenmeli ona göre davranmalı bence mesela sen pürüzsüz seviyorsun ama esin hiç yapmiyor bu senin hoşuna gitmez ki disarda ararsın pürüzsüz bu sefer😅
Bilmem dikkat etmem amam ben penis
Üstü kılları şekillendiririm 😂
50 yaş üstüne sorsan farketmez 40 yaşa göre mükemmel 🤣 25 yaşa göre ergence 18 göre fantastiktir 🤣🤣🤣🤣
Vallahi bayılıyorum çirkin olsa kıllı olsa bile kabulüm
Gormem lazim yani seninkini anca ole bosi diyebilirik
Zevkler ve renkler değişkendir.
Tüylendir biraz o zaman
hafif tüylü seviyorum
Yaparken ekstra keyif veriyor bu.
Pürüzsüz iyidir ama kilda mide bulandirmaz
Tertemz olmalı bence
Bence de ama böyle seven erkekler de varmis
İlginç. Şu an öyle mi
olsada olur olmasa da
Temizse, Sibel Kekilli tarzı seviyorum.