+1 yılÇoğunlukla bize ulaşmaz, bulunulan ortamlar genelde geniş alan ve başka insanların olduğu kısımlarda olduğu için , hava , parfümler, vb bütün kokular birbirine karışır. Çok negatif durumda değilse eğer koku geldikçe rahatsız olunmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım, açıkladığınız için sağolun
- +1 yıl
Sizde sağolun , yalnız ifade etmeden geçmek istemiyorum. Diyelim yeni banyo yaptınız tertemiz haldesiniz, kısa süre sonra özellikle giyinmeden biraz zaman geçiriyorsanız veya tamamen giyinmeden diyelim, bu esnalarda hissettiğiniz koku eğer saglikliysaniz , size nasıl geliyor bilemem fakat erkek bunu hissederse etkilenir, hoşuna gider. Lakin , kokunun doğal oluşundan ayrı rahatsız edici olduğu yönünde hissiyatınız varsa yolunda gitmeyen birseyler olabilir , doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim.
Soran+1 yılBöyle bilinçli insanlar da olduğu için insan olmaktan mutluyum. Yoksa ülke cahil dolu. Ve bahsettiğim koku ıslaklığın tüm kadınlarda olan ve genel olarak rahatsız edici olmayan. Ama bazı kişiler ben açıklama yapmama rağmen "Hiçbir kadın kokmaz sen pissin embesil" diye yorumlar gördüm 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim , gayet tabi bu olumlu ve güzel düşüncelerde hemfikiriz. Bilinçli seviyeli insanların varlığı bu ülkenin en güzel değerlerinden. Özellikle gençlerin içinde bu vasıfları taşıyanların olduğunu bilmek bu değeri daha kıymetli ve daha güzel bir hâle getiriyor. Bahsettiğiniz durumu ilk anlatımınızdan itibaren gayet net anladım. Lakin sağlık virgülüne değinmeden geçemedim. Bu şekilde olmanız çok normal , olması gereken ıslaklık ve vajina iç kısmı zaten belli bir islaklikta olmakla birlikte günlük sıvı akışı bu durumun sürekliliğini daha aktif tutuyor. Hijyeninize dikkat ediyor olmanızda bu kokuyu saf haliyle hissettirdiği için , kokuyu hissedis olumsuz değil hatta olumlu hisler uyandırır. Sağlıklı bir kadında bu koku olumsuz hisse sebep olmaz , vajinal sağlığı normal ama hijyen sorunu olanlarda , sıvı dışarı çıktıktan sonra diğer kimyasallarla karışımı ile kötü bir hâl alır. Bunları siz biliyorsunuz lakin belki farkında olmayan veya bu içeriğe ihtiyacı olanlar varsa faydalansın diye yazmak istedim. // Ne kadar üzücü insanlığın bu şekilde olması ve yine bir yanda bilinçli gençlerin olmasına karşın, böylesi basit , dalga geçici, bilgisizce kendilerini küçük düşürürken, havalara giren ve bunu yaparkende karşı cinsi etkileme taktiği olarak görende genelde genç diye tabir ettiğimiz kategori olması maalesef çok üzücü. Birde böyle yapınca kendilerini en lerde görüyorlar ya... 😊
- +1 yıl
Sen temizliğine dikkat ettiğin için ve muhtemel hormonların kuvvetli , kadın sağlığın yerinde olduğu için , bacaklarını araladığın zaman muhtemel sıvı gelişi sende biraz fazla olduğu içinde olabilir , temiz ve hoş kokuyu alıyorsun. Çok ince giyiniyorsan belki bunu sıkı fıkı olduğun biri hissedebilir bunun dışında hissedilmesi için , kapalı alan olacak ortam kalabalık olmayacak belli bir süre orada bulunulacak vb. Senin tarif ettiğin şekildeki durum için söylüyorum, bu koku erkeği rahatsız etmez , ama tahrik eder. // senin ifadelerinden sonra yorumlara göz attım ifade ettiğin yorumuda gördüm. Diğerlerine de baktım. Bazıları seks odaklı yazmış ki , oral yapmak üzere olan bir erkek kokudan rahatsız olur mu şeklinde sorduğunu düşünenler olmuş. Hiç bir bilgisi olmayan ama fikirden geri kalmayanda olmuş. Bir de mideden bahsedenler rahatsiz olanlar. Onlar farklı bir dünya zaten , ufak bir tavizde oral yapmak isterler. Bir kadını doğal haliyle , normal yaşamsal unsurların içinde düşünmek bir çok kişi için oldukça zor. Bilgili olduğu ifadelerinden belli olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.
Soran+1 yılKeşke 3. En iyi görüş diye bir şey olsaydı, cahil insan çok ve güzel anlatmışsınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim düşünmeniz bile beni çok mutlu etti🌹
- +1 yıl
Siz böyle deyince üstteki yoruma baktım. Arkadaş nitelikli yazmış evet seks anında kokuyu bir çok erkek dusunmeyebilir ama ön sevisme aşamasında kadının tahrik oluşu ile , daha özel bölgeye gelmeden önce bile sıvıların artışı ile hissedilen o koku harika ve oral yapan bir erkek için en özel noktaya gelindiğinde, o kokuyu içine çeke çeke tutku ve hırsla yalamaya başlayarak ıslaklığın dudaklarını diliyle aralayarak daha sırılsıklam hâle gelişiyle daha sehvetli şekilde yalayıp vakumlayarak sularını kana kana içine çekerek devam etmesinde , ilk aşama daha suların kokusuyla tahrik seviyesinin artması ve o pınara ulaşınca o kokunun güzelliğinin , harika görüntü ve hissedise eşlik etmesi muhteşem bir durum
En İyi Cevaplar
+1 yılbahsettiğin şey fizyolojik akıntı
sen bakımına dikkat edersen ki ediyormuşsun çamaşırını sık değiştirirsen koku olmaz
o hafif koku olmak zorunda çünkü sen bir kadınsın vajinanın sağlıklı olan kokusu hafif olur bu seni rahatsız etmez ama diyorsan iğrenç bir koku var çamaşırımda sarı beyaz peynir gibi bi akıntı var diyorsan bu enfeksiyon tedavi olman lazım
erkeklere gelecek olursak onlar yaratılıştan mı bilmem kadınlar gibi hassas değiller bize iğrenç gelen çoğu şey işte onlara göre güzel
sen şu an çamaşırını çıkart kendine iğrenç gelsin bu ve aslında o bir erkeğin eline geçsin %70’ine güzel gelecek neden?
çünkü aslında sende ki her şey ona cazip42 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hafif kokudan bahsediyorum, ve güzel bilgilendirme için sağol
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılVajinal akıntı kokabilir evet ve regl zamanı da kan kokar bildiğim kadarı ile. Ama bundan başka sadece kadın tahrik olduğunda sıvı salgılar, ve o sıvı da kokmaz şeffaf ve kokusudur. 5 Dakika sonra ki ıslaklık seninle alakalı olabilir, kafandan geçen düşünceleri sorgula, içlerinde seks ve fazlası varsa tahrik olduğun için oluşabilen sıvı ile alakalıdır. Vajina kokar elbette, temizliği yapıldıktan sonra dahi kokusu geliyorsa da o kadar problem olmaz. Bir erkeğin vajinayı gördüğünde düşüneceği şey koku olmaz, sadece sevişmek olur, bu sebeple o an heyecanla koku akla gelmez bu da sorun teşkil etmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, ben o kadar seks düşünmem ama hemen ıslanıyo ıslalık da rahatsız edici olmayacak şekilde normal kadınlar gibi kokuyor
- +1 yıl
Randevu alıp bir kontrole git bakalım, anormal bir ıslaklık ya da koku varsa sıkıntı olabilir. Görünür de bir şey yoksa bile içeride ki bir şey bu kokuya sebep oluyor olabilir.
Soran+1 yılYok anormal değil koku da normal rahatsız edici değil ıslaklıkta, bazı kadınların çabuk ıslanıyo. Bazı erkeklerin erken boşalması gibi
Evet alıyoruz. Ozellikle regl vişne curugu gibi bir kokusu oluyor. Yapacak birsey yok bu fiziginin sana bir hediyesi insalık hali yani.
Sadece regl olan kadinlara sokakta kopekler apis arasina dogru koklamaya gidiyor ya ona guluyorum iste ama icimden tabii ayıp olmasın diye.
Diger komu ise sagliginla ilgili eger ki vagina icindeki bakteriler saglikli bakteri ise olusan maya kokusu kabun, ananas veya sulaç diyorum ona ben jelimsi tatli var ya o gibi olur.
Mantar var ise genelde ton balığı gibi kokar o zaman doktora gorununuz.
Iyi geceler01 Yorumla
Soran+1 yılZaten sağlıklı şekilde doğal bir koku, sıkıntım yok da erkekler rahatsız oluyor mu diye merak ettim. Ve o konu cidden doğru reglken evcil hayvanım oraya doğru yönelmişti dik dik bakıp yanından kalkmıştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılMerhaba, vajinanin kendine has kokusudur o, erkekler bundan rahatsız olmaz, rahatsız eden bazı durumlar vardır tabiki;
Tüylerini almaması koku yapar,
Enfeksiyon varsa koku yapar,
Kullandığı ilaclar vajinal akıntıda koku yapar,
Bu gibi durumlarda tabiki rahatsız oluruz.03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bilgilendirme, sağol. Doğal kokusundan sıkıntı olmuyorsa zaten iyi. Çünkü pek de önlenecek bir şey değil
- +1 yıl
Doğal kokusu problem olmuyor evet. Hijyenik olması önemli tabiki genital bölgenin
- +1 yıl
Kokan şey tabiki dudaklar ya da vulva değil, ancak o kokusu dogal olan vajinal akıntı, tuylere bulaşıp temizlenmediginde kötü kokuya neden olur
+1 yılRahatsızlığını bilemem de çürük peynir kadar keskin bir kokusu varsa mantar veya enfeksiyon kapmış olma ihtimalin var, muhtemelen iç çamaşırının malzemesinden ve vajınanızın kilodunuzdan ötürü hava alamamasındab kaynaklıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir koku değil, normal. Rahatsız edici bir kokusu yok ama yine de kokuyor
Yakinda oturunca kokusunu aldigim az oluyor malum kendi parfumumuz bir de sizinki derken derken arada kayniyor genelde ama arada geliyor
Cogu da tam tersine heyecanlandiran koku yayiyor
Kotu oldugunu dusunduklerim de ya hijyene onem vermeyenler ya da hasta olanlardi hani mantar iltihap vs
Ben severim vajina kokusunu hatta oralda rahatsiz da olmam
Ama kafanda sorun varsa malum yorumda herseyi yazamioz istersen birebir sorabilirsin bana01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım, açıklama için sağol. Evet tadı ve kokusu hijyen + yemek düzenine göre değişiyor. Ben rahatsız olmam ama bir erkek hissetse rahatsız mıdır diye utanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVajınanın kendı kokusu rahatsız etmez hastalık ve temiz değilse kokusu ıtıcı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ben de zaten her kadında olan sıvının kokusundan bahsediyorum. Sizin gibi bilinçli insanlar yorum yapmasa KS çekilmez. Yorumlardan birinde ben birine açıklama yaptım; "Diğer kadınlar kokmuyor kokuşmuş embesil" dedi.
+1 yılHerkesin kokusu farklı. Kimi güzel kimi değil. Belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılO hijyen + yemek düzenine bağlı. Bu ikisini iyi yapanda normal olur ki benim normal kadınların geneli gibi. Ama yapmazsan kötü kokar, bir arkadaşımın öyleydi
- +1 yıl
Genetik. Test edildi
+1 yılevet geliyor ve rahatsız ediyor , özellikle mantarlı olanlardan
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal olan da mı? Ama ıslaklıktan kaynaklıysa bişe yapamıyoruz 🤔
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim merak ettiğim şey de yalarken nasıl tiksinmiyorlar?
36 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
Soran+1 yılKokudan iğreniyorlarsa sırf kadın zevk alsın diye kısa kesiyorlardır
- +1 yıl
Kotu mu kokuyo🤪
Cevap sahibi+1 yılYalarken kokmuyor mu
Soran+1 yıl@Keyiflidakikalar25 o yeme içme düzenine bağlı, benim normal olduğu için kokuyor gene de ama öyle rahatsız olucak şekilde değil
Aynen hatta kokusunu alınca kulaklarımı dikip uluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıklamanı okumadım, cinsel birlikteliğimde llmadı ama bildiğim şu ilişkiden önce duşunu alırsınız orala varana kadar her şeyi yaparsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılDuşla alakalı değşl beyefendi anlamıyorsunuz herhalde. Kokan şey vajina dudakları veya vulva değil. Rahatsız edici kokmayan ıslaklık. Ve biliyor musunuz bilmem ama gözünüzü sabunlayamadığınız gibi vajinanın içini de sabunlayamassınız. İltihap kapılır.
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi bir bayansınız şunu siz belki benden iyi biliyorsunuzdur vajina kendisini temizleyebilen bir organdır. Yazdığım şeyi ufak değiştirerek yinelemek istiyorum siz sanırım oralı sevmiyorsunuz ama onu yapmak veya yapmamak kişiye göre değişkenlik gösterir. Dediğiniz gibi iltihapta kapılabilir ama bu ülkede binlerce, milyonlarca kişi oral yapıyor ve yaptırıyordur iltihap oluşma oranı da fazla değil. Temizliğe dikkat edildiği sürece de iltihaplanma oranı azalır
Soran+1 yılOnu ben de biliyorum sadece duşla sıvının kokusunun değişmediğini anlatmaya çalıştım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafiften koku aldığım vajinalar oldu tabi ama sevişme öncesi duşa girerim her partnerimle bu yüzden iğrenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılKokan zaten vajinanın dudakları değil, o kokuyorsa zaten temizlikle alakalıdır. Ben sıvısını soruyorum
Cevap sahibi+1 yılSıvının kendine has kokusu var buda normal iğrenmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek olarak almıyorum. Alsa bile bu beni tahrik eder
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm İlginç, ben tiksinirler sanıyordum 🤔
Cevap sahibi+1 yılHayır tiksinmem tiksinseydim yalamazdım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin pis dediğin kokuyu hiç almadım. Belki de sana geliyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılPis değil, hafif koku yapıyo kötü kokmasa da hissediliyo ondan bahsediyorum
Soran+1 yılYok, sıkıntı etmiyorum sadece erkekler normalinden rahatsız oluyo mu diye merak ediyorum
+1 yılHiç kötü kokan bir vajina kokusu almadım yuzlercesini gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil zaten, sadece doğal kokusundan rahatsız oluyor musunuz
- +1 yıl
Hayır doğal kokusu rahatsız etmedi hayır
+1 yılBen aliyorum ve cok guzel bi kokusu var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm, zaten kokusu rahatsız edici değilse problem değildir herhalde. Bazılarının ki çürük balık gibi kokuyor
- +1 yıl
hiç denk gelmedm genelde güzel kokuyo sen hiç deneyim yasadınmı
+1 yılGece gece mide bulandırmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılMiden bulanıyorsa okuma o zaman, ben sadece normal kokudan rahatsız oluyorlar mı olmuyorlar mı diye sordum
- +1 yıl
Denk geliyor elde olan bişey değil
Ha koku mu diyorsun bakımsız olan birinden aşırı pis Bi koku geliyor
+1 yılBazen geliyor uzaklaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm yani sizi rahatsız eden bir koku
- +1 yıl
herkesi rahatsız eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılİç çamaşırını değiştirirsen kokmaz
33 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya çamaşırı değiştiririm günde bir kere, 5 dakika sonra gene aynı hadise
- +1 yıl
Hic tat olmazmi
Cevap sahibi+1 yılSende bi problem var demek ki
+1 yılKaşıntı var mı koku mantar mı
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır, doğal dengesine bağlı. Vajina zaten genelde çok olmasada sıvı salgılıyan bir organ. Sıvısı rahatsız olmadığım derecede kokuyor ama ne yapsam gitmiyor. Rahatsız oluyor mu erkekler bundan?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen alıyorum hatta böyle Bi soru sormuştum
03 Yorumla
Soran+1 yılBurun gelişmiş herhalde
Cevap sahibi+1 yılSende benim sorumdakiler gibi s*alak Bi cevap verdin iyi geceler
Soran+1 yılNe alaka yaa, Allah Allah
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende mantar vardır kesin
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır kötü kokmuyor sadece ıslalıktan kaynaklı
Cevap sahibi+1 yılDevamlı ıslanıyor ondan. Günlük ped kullanıyor musun?
Soran+1 yılRegl zamanında evet ped kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır regl dışında günlük ped kullan
Soran+1 yılPed fiyatlarını görmesem tamam diyicem 😅😅
Cevap sahibi+1 yılO zaman dert etme hiç😂 inan bana o koku hoşumuza gidiyor
Soran+1 yılBazıları herkes tiksinir yazmış, kimisi azıyo kimisi takmıyo kimisi iğreniyor sanırım 🤔
Cevap sahibi+1 yılVajina kokusuna herkes bayılır sen rahat ol sadece yalatacaksan öncw bi tur yıka sen yine de
Evet çok midemi bulandırıyor bazen
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm, normal bile olsa midenizi bulandırabiliyor yani
Geliyor kokusu
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤔🤔🤔
Alıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılNası yaa
Soran+1 yılZaten karşındaki azsa önüne ne getirirsen getir gözü görmüyor 😅😅😂😂
Yakın olunca alınıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSarılırken filan yani
+1 yılAlırlaree
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki rahatsız ediyor mu?
- +1 yıl
Duruma baglı
+1 yılEe heralde alıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz bir koku almıyoruz erkeklerin burunlar gelişmiş herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yılTertemiz kaymak gibi olmalı güzel kokmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılAma illaha ki sıvı kokuyor iyi ya da kötü
Cevap sahibi+1 yıltemiz olursan korkmaz
Soran+1 yılMal mısın. Sabunu kendime mi sokayım sıvı kokuyo sıvııııı dudaklar değilll
Cevap sahibi+1 yılsen pisliksen kokar tabi başkalarının ki neden kokmuyor embesil
Cevap sahibi+1 yılzekamın zekatını sana versem yedi ceddine bir ömür boyu yeterde artar bile amip
Soran+1 yılcanım mısın? Ben sıvı kokusundan bahsediyorum ve kadın olarak herkesin RAHATSIZ EDİCİ OLMAYACAK ŞEKİLDE illahaki kokuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBskımlı ol kokmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Tat olmazmiki hic
Soran+1 yılBakımla alakası yok, ben düzgün bakımımı yapıyorum. Islalıktan kaynaklı doğal kokusu oluyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar