Ben nedense kendi vajina kokumu çok seviyorum. Öyle tabi çicek bahçesi gibi kokmuyor. Kendine has kokusu güzel yani.
Erkekler yapay koku mu sever doğal olanimi?
Erkekler yapay koku mu sever doğal olanimi?
Özellikle vajinası kötü kokan ya da vajinasına iğrenç diyen kadınlara söylüyorum.
Eger temizsen o vajina kötü kokmaz kesinlikle
Sadece soran arkdşmznda dediği gibi doğal bir kokusu vardır Erkekler de bu doğal kokuya bayılır;)
Ve vajinasına iğrenç diyenler bence kadınlığından utananlardır. Kendini Sev Kadınlılığını sev ve hiçbir uzvuna da ıykkk deme...
Erkekler bikere kadın kokusunu sever boyun koklamayı saç koklamayı seviyolar ki vajinayı daha çok seviyolar. Ben sevgilimi mutlu etmek için karamel kokulu krem kullanıyorum çikolatam diyerek yiyo :)
Vajinaya mi suruyosun? Zararli diye biliyorum
evet yok be nemlendirici krem ne zararı olabilir canım
Sen yinede iç kisimlara sürme bence.
zaten çok kokan bir ürün ıfacık birşey sürüyorum dudaklarına zor yetiyo sürdüğüm ki içine gelsin :D
Eğer temiz ve bakımlıysa vajina kokusu çok güzel ve tahrik edici oluyor. Oral seks yaparken insan hiç tiksinmiyor. Ben uzun uzun yapmak istiyorum temiz olduğunda, hele bir de aşırı sulanıyorsa doyum olmuyor yalayıp emmeye :)
Hmm anladim
Senin vajinan mı güzel kokuyor benim vajinam mı güzel kokuyor çekişmesine doğru gidiyor konu ki böylesini de ilk kez gördüm:)
Kizlar bir tuhaf
Çok tuhaflık gördüm ama inan böylesine ilk kez rastladım:)
Bayanların birbirleriyle çekişme hırsları beni korkutur hep.
Sınır tanımayabiliyorlar gerçekten:)
Hayir soru sordum sacma sapan cevap vermişler. Kendi vajinalarindan igreniyorlarsa onlarin sorunu ne diyim.
Sen nasıl koklayabildin onu da anlamadım gerçi:)
Cevap
18Cevap
Doğal olanı tabiki o kokuyu aldığımda direk libidom artıyor çok tahrik edici bir kokusu var
Ben de oyle duydum
Ama işte bu durum kadından kadına değişiyor kimi kadınınkötü kokarken kimi kadının çok güzel kokabiliyor her kadında olan birşey değil
Aynen yediklerle falan da alakaliymis
Yediklerini bilmem de o kokuyu hatırlamak bile libidomu artırıyor :)
berbat bence kokusu sevilecek bir yanı yok oral yapmadan önce evdeysek banyo fantazisi adı altında vajinasını yıkarım
Ben cok seviyorum cokta tahrik oluyorumm.. ama sabun ya da sampuan kokmayacak.. o dogal kendi kokusu olacakk degisik bir koku mmm harika dimi?
https://hizliresim.com/J7Y7XJ :( :( :(
Yauff bir sq ya yemin ederim seksten soquyom m. k..
Av kopegimiyim ben koklayim ya ne kadar igreeeeennnccc
isin gucun yok oturup vajinanini mi kokluyosun? İlginc
Sen yetişebiliyorsan kokla kendininkini
ben sever özellikle kaymak gibi olanlar çok güzel kokar.
Bir kere oral seks yaptım kokusu fena değil di ama şunu da söylerim erkekten erkeğe değişir bu
Hmmm anladim
Öyle burdan da net cevap alamazsın çoğu severim der sözde
sevmezler. iyi bir kokusu yok. s
Kadinlardan hoşlanmıyorsan normal sevmemen
Her kadinin güzel kokmaz
severim taşak kokusuda güzel gelir erkeklere ve kızlara
Kişiden kişiye değişir ve sevgiden sevgiye...
Sevgi ne alaka
aşık olduğun insanla, herhangi bir insanı bir tutamazsın...
Hmm anladim
midemi bulandırma lütfen...
Gayler çıktı ortaya
Seven sevdiğinin vajinasını koklar
senin aklından neler geçiyor
sevmem. ten kokusu doğal olmalı o sevilir
Tilkiye tavuk severmisin die soruyon:))
Senin vaktin gelmis
İğrenç ya.
Kendinin ki iğrenç demekki
Sen kendi kokunu sevdiğine göre iğrenç kokulara karşı zaafın var demek ki (soran)
Kokladin mi benimkini hahah iyi güldüm
Kendin yazmışsın kendine has bir kokusu var diye. Vajinanın parfüm kokacak hali yok. Tabiki kötü kokacak. Sen de bu kötü kokuyu sevdiğini söylüyorsun. Ne diyim?
Mantar veya çeşitli bir enfeksiyon yoksa vajina güzel kokar.
seninki kötü kokuyorsa git bir doktora ya da pisliktentir temizligine dikkat et.
Şu yarım yamalak Türkçemle sana cevap yazmaya çalışıyorum. Ben hiç bir vajinanın mis gibi parfüm koktuğunu duymadım. Kokusuz olduğunu biliyorum sadece. Benimki kötü kokmuyor kendi pis kokun hoşuna gidiyorsa koklamaya devam et. Hadi eyvallah.
Iykkkkk iğrenç
Sensin igrenc
Ne pisliksiniz ln Sevişin iste niye koklayip yalıyonuz ki
Aseksuel.
He anam he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar