Cinsel Yaşam Cinsellikle alakalı herkes bir bilmece sorsun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Emir verilen ama uyulmayınca atılan şey nedir? (Benim bilmecem bu) Güncellemeler+1 yıl Şaplak Cinsellikle alakalı herkes bir bilmece sorsun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
girlyyy1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sabah erken kalkar bacak arasından sarkar onu gören korkar başı soğan gibidir gövdesi yılan gibidir kökü orman gibidir 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Xbjzhssjsnsks bu güzeldi Yorumla girlyyy1 +1 yıl Snjsjdjdjsjdjsofjd favorim bu ya Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hem mutfakta hem yatakta söylenen kelimeler nelerdir 0 0 Yorumla
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl İki sarkıttım, bir berkittim; kuru soktum, yaş çıkartım. Hadi bil bakalım bu ne? ;) 0 25 Yorumla girlyyy1 +1 yıl Pi…pişşş Yorumla girlyyy1 +1 yıl Bibiii Yorumla girlyyy1 +1 yıl Malafat Yorumla girlyyy1 +1 yıl Çüq Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 cıksss bilmedin ;) Yorumla girlyyy1 +1 yıl Ne peki Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 kuyu kovası. ;) Yorumla özgürce14 +1 yıl Bir tane daha sorayım o zaman. ;)İşi olunca kalkar, işi bitince yatar, yattı mı suyu akar. Yorumla girlyyy1 +1 yıl Bilmem Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 fikir yürüt bakalım :) Yorumla girlyyy1 +1 yıl Ppi geliyor aklıma ne gelcek mq Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 ahahaaa senin de aklına hep Ppi geliyor arkadaş. Süpersin var yaa :D :D :D Yorumla girlyyy1 +1 yıl Aklım orada çünkü Yorumla girlyyy1 +1 yıl Ppiiii ohhhh Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 belli zate naklında onun olduğu.. Dilerim hiç ayrılmazsın Ppiiinden ;) Yorumla girlyyy1 +1 yıl Şu pp fotomdaki beyin ppisinde uyumak için ömrümden 5 yıl veririm Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 Olmayacak bir istek gibi duruyor şu an ama çevrende seni etkileyen bir ivardır mutlaka buna yakın.. Yorumla özgürce14 +1 yıl Kendi resmin nasıl peki? Yorumla girlyyy1 +1 yıl Kendisini tanıyorum kanka ne diyon Yorumla girlyyy1 +1 yıl Kendimden emin olmasam onu istemem kıskandın bence Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 Kıskanmak? Yok arkadaşım yok. Kıskançlık dönemini çoktan aştım ben. 5 yıl deyince düşlerinde yaşatıyorsun diye söyledim o sözü. Yorumla girlyyy1 +1 yıl He yok evlenmek için 5 yıl bile vermeyi göze alırdım dedim ama tanıyorum ve ne yalan söyleyim onu kıskanıyorum taktığı kolyenin aynısını bulup aldım bile Yorumla girlyyy1 +1 yıl Kızları takip etmiyor ve heteroseksüel._. Annesini babasını bile biliyorum Yorumla girlyyy1 +1 yıl Bende bir an imkansız buldun zannettim açıkçası sinirlenmedim ama rahatsız edici dkdkodd Yorumla özgürce14 +1 yıl @girlyyy1 Olur yüzdesi ne kadar sence seni tanımasının ve sevmesinin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalanır yalanırAğızda tatlanırRazı gelmezsen onaRengini kızartırAşkın başlangıcı bu Kökledimi bağırtır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bilmeceyi bırak keşfetmeye bak. her seferinde uçman için ufkunun gelişeceği sohbete bak ey soran. burcun ne senin 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sperm mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla mavimuratfb +1 yıl Kalcaya atılan şaplak mi Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Şaplak mı 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Başı kaba sonu kibar 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Penis Yorumla girlyyy1 +1 yıl Dickk Yorumla Sinan_ist +1 yıl Seninki prezarvatif olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Olamaz Yorumla Sinan_ist +1 yıl Merak ettim nedir Yorumla girlyyy1 +1 yıl Söyle ben de merak ettim Yorumla Sinan_ist +1 yıl Bak girl de merak ettmiş 😊 Yorumla girlyyy1 +1 yıl Şaplakmışşşş Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ben şaplağı zevk için vuruyorum emir için değil ama Yorumla Soran +1 yıl Prezervatif emir verilerek mi takılıyo Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ne bilim salladım öyle 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sabah erken kalkar bacak arasından sarkar onu gören korkar başı soğan gibidir gövdesi yılan gibidir kökü orman gibidir
Xbjzhssjsnsks bu güzeldi
Snjsjdjdjsjdjsofjd favorim bu ya
Hem mutfakta hem yatakta söylenen kelimeler nelerdir
İki sarkıttım, bir berkittim; kuru soktum, yaş çıkartım.
Hadi bil bakalım bu ne? ;)
Pi…pişşş
Bibiii
Malafat
Çüq
@girlyyy1 cıksss bilmedin ;)
Ne peki
@girlyyy1 kuyu kovası. ;)
Bir tane daha sorayım o zaman. ;)
İşi olunca kalkar, işi bitince yatar, yattı mı suyu akar.
Bilmem
@girlyyy1 fikir yürüt bakalım :)
Ppi geliyor aklıma ne gelcek mq
@girlyyy1 ahahaaa senin de aklına hep Ppi geliyor arkadaş. Süpersin var yaa :D :D :D
Aklım orada çünkü
Ppiiii ohhhh
@girlyyy1 belli zate naklında onun olduğu.. Dilerim hiç ayrılmazsın Ppiiinden ;)
Şu pp fotomdaki beyin ppisinde uyumak için ömrümden 5 yıl veririm
@girlyyy1 Olmayacak bir istek gibi duruyor şu an ama çevrende seni etkileyen bir ivardır mutlaka buna yakın..
Kendi resmin nasıl peki?
Kendisini tanıyorum kanka ne diyon
Kendimden emin olmasam onu istemem kıskandın bence
@girlyyy1 Kıskanmak? Yok arkadaşım yok. Kıskançlık dönemini çoktan aştım ben. 5 yıl deyince düşlerinde yaşatıyorsun diye söyledim o sözü.
He yok evlenmek için 5 yıl bile vermeyi göze alırdım dedim ama tanıyorum ve ne yalan söyleyim onu kıskanıyorum taktığı kolyenin aynısını bulup aldım bile
Kızları takip etmiyor ve heteroseksüel._. Annesini babasını bile biliyorum
Bende bir an imkansız buldun zannettim açıkçası sinirlenmedim ama rahatsız edici dkdkodd
@girlyyy1 Olur yüzdesi ne kadar sence seni tanımasının ve sevmesinin?
Yalanır yalanır
Ağızda tatlanır
Razı gelmezsen ona
Rengini kızartır
Aşkın başlangıcı bu
Kökledimi bağırtır
bilmeceyi bırak keşfetmeye bak. her seferinde uçman için ufkunun gelişeceği sohbete bak ey soran. burcun ne senin
Sperm mi
Değil
Kalcaya atılan şaplak mi
Ne desem bilemedim
Şaplak mı
Başı kaba sonu kibar
Penis
Dickk
Seninki prezarvatif olabilir mi
Olamaz
Merak ettim nedir
Söyle ben de merak ettim