Ve insanlar sevgilisini boşaltmalı mı sapkınca görüşlerinizi sormuyorum soruyu cevaplayın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Elbette böyle bir şeyin mecburiyeti veya zorunluluğu yoktur. Bazıları sevgilisiyle sevişir bazıları da sevişmez. Anlayış, saygı en önemli olması gereken şeydir. her insan sevgilisine dokunmak, öpmek ve yatmak ister ama karşısındaki bu konuda ne kadar hassas ve aile yapısı uygun mu düşünceleri nedir hepsini ölçmek zorunda. Gerçekten cinsellik için yaklaşmayan biri düşünceleri ciddi ise sevgilisini evlenene kadar bekleyebilir. İlla olmasını istiyorsa sevgilisine zaten saygısı yoktur ve ciddi bir ilişki düşünülmeyecek kişi olarak görebiliriz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılher kez le sevgili olunmaz ben gelecek görülmeyen kişiyle sevgili olma taraftarı değilim eğer gelecek planı varsa tamam olabilir yoksa o herife hiç dokunma hiç bulaşma gelecekte ki kocana şimdiden sadık olmuş ol zira bu arkadaşı zaten o mevkiye layık görmemişsin veya onun bu mevki de gözü yok.
00 Yorumla
Bir taraf istiyorsa ve sen bunu kabul etmiyorsan direk ilişkiyi bitirin bir erkek olarak söylüyorum aldatilirsin nokta herkes için geçerli değil ama bu böyle en kısa zamanda ayrıl kendini hazır hissettigin zaman bir ilişki (sevgili) yap
00 Yorumla
Kimse fizik kurallarına uymak dışında hiçbir şey yapmak zorunda değildir. Belki aseksüelsindir, kimsenin seni bir şey yapmaya zorlama hakkı yok. Sınırlarını istediğin gibi koru, taviz vermek zorunda değilsin.
Karşındaki için de cinsellik ilişkide kesinlikle aradığı bir şey ise, onu da ilişkiyi sürdürmeye zorlayamazsın. Bir taraf cinsellik yaşanınca mutsuz olacakken diğer taraf da yaşanmayınca mutsuz oluyorsa o ilişkini yürümesi çok zor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
+1 yılYapmıyorum diyen sevgili göster bana asla inanmam herkeste yapıyor bütün bunları. Yapmayacak insan muhafazakar biri varsa sevgili yapmayacak yapıncada aşkta cinsellik olmadan yürümüyor demeyecek
31 Yorumla
+1 yılSevgi dediğin duygu zaten hormonal olarak bunu tetiklemeli, önünde duran tek şey kültürel bariyer. Aksi halde ortada sevgi yoktur, sevgili olmak kavramının içi boş kalır...
10 YorumlaHayir ama sunu dusun bir erkek belli yastan sonra el ele tutusmakla yetinmez ya sen onu mutlu ediceksin ya da o seni aldaticak baska yolu yok senin sevgilin senden bunu mu istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Hayır.. Sevgiliyi bosaltmak degil yüreğinde sevgiyi hissettirmek gerek sadece.. İlgiyle.. Anlayışla.. Yanında olma arzusuyla.. Ama cinsellik sart degil sevgililikte..
00 Yorumla
+1 yılKimse zorunda olduğu için yapmaz. Herkes arzuladığı için yapar. Eğer biri seni zorluyorsa seni sevmiyordur.
Sevişirken de boşaltın birbirinizi bir zahmet00 Yorumla
+1 yılNiye zorunda olsun ya öyle şey mi var. İsteyen istediği gibi yapar birlikte olur ya da olmaz. Zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır. Bunu şart koşanların amacı bunları normalleştirip basitleştirerek her önüne gelenle bunları yaşamaktır.
00 Yorumla
+1 yılZorunda değil ama olursa iyi olur
olmazsa iş askerlik arkadaşlığına döner10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil. Sevgili eş değildir! Erkeklere normal hayır bu sadece tercih meselesi!
11 Yorumla- +1 yıl
Vajinanın olması seni niye erkeklerden farklı kılıyor? Din dışında 'eş olmayanla sevişmek' niye yanlış?
+1 yılÖnemli olan senin ne istedigin kimse seni zorlayamaz hele ki boyle bir konu icin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnek mi sağıyoruz nasıl bir cümle bu? İnsanlar içinde aşk varsa sevişir, bu görev değil dürtüdür istektir. Ha istemeyen de olur otursun yerinde..
20 Yorumla
+1 yılYani kimse kimse ile bir şey yapmak zorunda değil. Ama genelde tutku sevgi olunca oluyor
00 Yorumla
+1 yılHer önünüze gelen ile seviştiğizde evlendiğiniz erkeğe neyiniz kalacak
00 Yorumla
+1 yılSevgilisiyle neden sevişsin
Gitsin başkasıyla sevişsin00 YorumlaYani sevgilisi olmazsa ablası olur kardeş olur sıkıntı yok yani sevişiriz
00 Yorumla
+1 yılEevt boşaltmali tabikide rahatlamak ve rahatlamasi şart partnerin sevişmek önemli
00 Yorumla
+1 yılElbetde değil, bu zorunluluk olarak yapılacak bişey değil zaten
00 Yorumla
+1 yılZorunda bence çünkü niye mi. Sevmediğim biriyle sevişmem de ondan 😎👍
00 Yorumla
+1 yılZorundalık değil olması gerekendir. Bu samimiyete giremeyeceğim kadınla arkadaş olurum.
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır karşılıklı isteğe bağlı ortak kararınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılPeki yapmak zorundamıyım modundamı soruyorsun
yoksa başkalarıda olabilir modundamı?00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılZorunda değilde, biz sevişmesek başkalarıyla sevişecek.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılsevgililiğin amacı o zaten esasında
20 Yorumla
+1 yılKimse birşeyin zorunda değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafında istemesine bağlı. Zorunluluk yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani... mümkünse.. fena olmaz🙈🙈😁😁
00 Yorumla Hayır zorunlu değil tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bana iğrenç geliyor bu düşünce
00 Yorumla
+1 yılBosaltsa iyi olur yaa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. Sevişmiyorsan adı sevgili değil kanka olur.
10 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
00 YorumlaZorunlulukmu varmış
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değildir
00 Yorumla
+1 yıldegil tabiki de
00 Yorumla
+1 yılSence peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılHayır degildir
00 Yorumla
+1 yılBence değil
00 YorumlaZorunda degil
20 Yorumla
+1 yılherkes bir değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi