Daha önce açık alanda ufak tefek oyunlar kamp yaparken çadırda ormanda denedim ama hepsi sadece heyecanlıydı önce beraber duşta birbirimizi hazırlayıp yatakta devam etmesini tercih ederim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsellik yaşamadım ama yatak odası ve duş hayallerimde ilk sırada geliyor. Aslında evin her köşesi olabilir. Mesela mutfak da olabilir. Orada ben yemek yaparken ardımdan gelip önce sarılıp sonra ufak dokunuşlar yaparsa eşim ufak ufak tahrik olmaya başlarım zaten. Sonra mutfak tezgahına oturtup benimle öpüşmeye başladığını hayal ediyorum. Devamı artık nerede gelirse... Havuz olabilmesi için evimizin havuzlu olması lazım. Havuzlu, müstakil bir evimiz olursa neden olmasın? Türkiye değil de herhangi bir Avrupa ülkesinde olsaydık alkollü bir mekanda biraz içip, kafayı bulup sonra ufaktan lavoboya gidip cinsel bir şeyler yaşardık. (Tabii eşimle)
Neler hayal ettim neler hayal ettim Allah‘ım Allah‘ım neyse🤦♀️😂 Ama favori seks mekanı bence yatak odası çünkü sıradan gelecek belki ama yatak odasında alan çok geniş bir çok şey yapılabilir bir insan sürekli duşta yaşayamaz ama sürekli yatak odasında yaşar öyle düşün
Ben ocakta yemeği karıstırıyorum eşim de diz çökmüş altımda emiyor? Ben yemeğe odaklanamıyorum aldığım zevkten ayaklarım titriyor. Devamı uzun ama mantığı anladın. Hayal gücü denen bir şey var
Erkekler çok sever kadın bir işle uğraşırken onları kudurtmayı. Örneğin biz telefonla konuşurken, bize oral yapmayı... Ki bi düşün bence senin de hoşuna gidecek