İlişkimiz çok kısa sürüyor, sonrasında söyleyince de bana kızıp trip atıyor. Bu benim suçum değil neden böyle yaptığını anlamıyorum. Değişir mi sizce bu adam? Onu çok seviyorum ancak cinsel hayatımız berbat.
Sevgilim ilişkide orgazm olamadığım için trip atıyor, benim suçum mu?
Cinsel bilgisi olmayan insanlarla cinsellik yaşanmaz. Kadının daha geç orgazm olduğunu, erkeğin orgazmdan sonra penisinin tekrar erekte olabilmesi için bir süre geçmesi gerekirken kadın orgazm olsa dahi haz noktasına daha çabuk ulaştığını bilmeyen erkek kadınına değer veremez, kadınını değerli hissettiremez. Sen ön sevişmeyi uzun tutmasını sağla. Boşaldıktan sonra okşamaya teşvik et, belki adam olur.
Bu saçma bir trip kendinden önce seni tatmin etmesi gerekir ya da birlikte olması gerekir tek taraflı olacak bir durum değil o yüzden erkek arkadaşının suçu bence
Kendisine kızıyordur gururuna dokunuyordur o yüzden de sana trip atıyordur! onu yönlendirmen lazım, ön sevişmeyi uzun tut! her kadın kolay orgazma ulaşmaz bunu bi çok erkek kabul etmiyor! bunlar da hep 18+ filimler yüzünden 🤷🏻♀️ Gerçeği yansıtmıyor
Hayır tabii ki de senin suçun değil ama senin de payın olabilir mesela aslında orgazm olmak kafada biten bir şey yani sen düşünüyorsan şöyle işte ben orgazm olamıyorum yapamıyorum diye düşünürsen zaten yapamazsın Ya da sevgilin yetersiz olabilir sadece kendi işini görüp çekiliyor olabilir İkimizinde suçu var ve düzeltmek ikinizin elinde.
Sana yeteri kadar uyum sağlamadan kendi icabına bakıyordur ve senin doyum sürecini düşünemiyordur. Önce seni hazırlamalı ve doyum noktasına getirmeli ki sonra kendi ile ilgilensin. Senin suçun yok gibi bir şey burada.
En azından olmuş gibi yapmacık davranmıyorsun. Bunu taktir etmeli. Senin durumuna gelirsek sanırım kendini ortama adapte demiyor olabilirsin. Belki de iş hayatın ya da özel hayatında birtakım sorunları kafana taktığın için olabilir. 🙂
Sorun orgazm olamayanda değil edemeyendedir bide tripmi atıyo hey allahım ya kızlar seviyeyi okadar düşürmeyin böyle işi bilmeyen adamların g.. tnü siz kaldırıyosunuz
İlişkiyi kısa tutup sonra orgazm olmadığın için sana trip atıyor, sebebin kendisi olduğunu söyleyince yine trip atıyor, vay be.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
seni böyle söyleyerek strese sokar ve sen orgazm olmam lazim orgazm olmam lazım diyerek olmazdın stresten dolayı. Düzgünce soramıyor mu sevgilim neden boyle oldu dersin diye
Erken boşalma psikolojik olabilir iletişime düzgün geçilmesi sorunu çözer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biraz aceleci olmasın. İliskiden önce birbirinizin bedenini tanıyın ilişkiyi son aşamada yaşayın. Dokunmasini öğrensin. Prezervatif kullansın bir süre.