Erkek arkadaşıma onunlayken hiç orgazm olmadığımı itiraf ettim, şimdi burnumdan getiriyor. Ne yapmalıyım?

yeni ilişkimize başladık ve ilk defa böyle bir şey oldu, resmen onunla olan hiçbir ilişkimde orgazm olmadım. Sebebi onun erken gelmesi işinin bitmesi. O 3 defa falan geliyor iyi güzel mutlu oluyor ama kısa kısa yaptığı için ben hiç orgazm olamadım. Hatta onunla olduktan sonra gittim vibratörümle oynayıp öyle orgazm oldum. Çok düşündüm sonunda da itiraf ettim. Önce gitti bi sigara yaktı şimdi 1 haftadır depresyonda kendini işe yaramaz ve kötü hissediyor. Benim de burnumdan getiriyor bana çok kötü davranıyor tersliyor tuhaf şeyler yapıyor bana sanki bokmuşsum gibi davranıyor. Beni salya sümük ağlattı bile. Önce derdini anlatamadım hatta başka biri falan var sevmiyor sandım ama sonra itiraf etti seksteki bu durumumuzdan dolayı kendini yetersiz hissettiğinden kaynaklandığını. Çok çabaladım ama artık dayanamadığımı çok yorulduğumu söyledim. Şimdi bana tekrar ilgili. Yani açık açık konuşamadıktan sonra nasıl çözüm bulunacak ki neden bu kadar kırıldı bana uslubum da gayet normaldi hiç eleştirmeden suçlamadan sadece bendeki durumu anlattım. Sizce ondan ayrılmalı mıyım?
Erkek arkadaşıma onunlayken hiç orgazm olmadığımı itiraf ettim, şimdi burnumdan getiriyor. Ne yapmalıyım?