Türkiyedeki aileler bu konuda fazla sert. Çocuklar oradan buradan buradan kulaktan dolma bilgilerle ya da kendisi keşfederek öğreniyor. Bu çok yanlış. Okullarda da cinsel eğitimin olmasını gerektiğini düşünüyorum. Ben şanslıyım sanırım ( : ailemden öğrendim ilk.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıleniştem cinsel sağlık ve ilişki terapisti ben ilk liseye başlamazdan evvel bana temel bilgiler vermeye başladı doğru bilinen yanlışlar falan filan ama baktı psikolojiye yatkınlık gösteriyorum işi bir tık ileri götürüp hastalarıyla görüştürmeye onlarla seans öncesi sohbet etmeye başlamamı sağladı bende başta kendi cinselliğimle ilgili şeyleri ve cinsellikle ilgili pek çok şeyin kökünü ve iç yüzünü öğrenmiş oldum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 73 doğumluyum ve 80’ler çocuğuyum. Bizim evimizde birçok ansiklopedi vardı ve ben cinselliğe dair herşeyi ansiklopedilerden okuyarak öğrendim.
00 Yorumla
+1 yılKendi kendime, çoğu zaman deneyerek öğrendim maalesef ülkenin büyük sıkıntısı diyebiliriz. İnsanlar bilmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar bilmediği için istismara uğradığını bilmeyenler bile var
- +1 yıl
Tabiki o çok başka bir boyut. Zaten onu artık cinsellikten saymamak lazım, çocuğa özel bölgelerini öğretmek gerekiyor ki bilsin. Ya mastürbasyonu bile insan internetten görüp kendi kendine deneye deneye bulan kişiler var çoğu zaman..
+1 yılBilmiyorum ben 5 yaşında p*rno izleyip öğrenmiştim. Çocuklar birbirleri üzerinde denemek isterse ne olacak?
03 Yorumla
Soran+1 yılErgenlikten önce buna cesaret edilebileceğini sanmıyorum. Zaten yanlış olduğunu ailelerin anlamsı gerekiyor
- +1 yıl
Çocuklar merak ettikleri her şeyi yaparlar. Bunu öğrendiği için merakta edecektir, konuyu uzmanlarına danışmak lazım.
Soran+1 yılBen ilk mastürbasyon ı 8 yaşında keşfetmiştim. Ama ne olduğunu bilmeyerek yapıyordum. Ondan sonra öğrendim zaten 😄
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biyoloji hocamız öğretti o da şuydu korunun iki dk lık zevk için (2 dk ne yazık kadına) hayatınızı mafetmeyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Eğitici videolar yani p*rno movies özellikle my first seks teacher
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu siteden aldım vallla gizli sekme açıp merak ettiğim şeylere bakıyordum halaa daha bakıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBı arkadaşımdan arkamda denemeli olaraj göstermişti
02 Yorumla- +1 yıl
Nasik
Cevap sahibi+1 yılBildiğin içime girdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılben sınıf arkadaşımla yaparak öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkçe öğretmenimden😆
021 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi+1 yıl@türkan5544 14 yaşındaydım Bi bahaneyle beni evine götürdü
- +1 yıl
Kadın mı
Cevap sahibi+1 yıl@türkan5544 e herhalde yani😆
- +1 yıl
O kaç tü
Cevap sahibi+1 yılSonra, beni taciz, etti
- +1 yıl
Eee
Cevap sahibi+1 yıl40 vardı herhalde iri bir kadındı
Cevap sahibi+1 yılÖyle başladı ilişkimim
- +1 yıl
Nasıl taviz etti ne dedi ki
Cevap sahibi+1 yıl@türkan5544 okşamayla başladı sonra, işte ellerimi tutup vücudunda, gezdirdi tabi çok şaşırmıştım
- +1 yıl
Sen istemedin mı ilk önce
Cevap sahibi+1 yıl@türkan5544 hayır
Cevap sahibi+1 yıl14 yaşında çok anlamıyorsun
- +1 yıl
İstemedin o nasıl ikna etti
Cevap sahibi+1 yılNiye benimle yaptın deyince genç seviyorum demişti bana
Cevap sahibi+1 yılE tahrik etti beni, hayatımda hiç saksafon çekilmemiş erkek çocuğusun, aklını kaybediyosun
- +1 yıl
Sen tabi slip dön giyiyon
Cevap sahibi+1 yıl@türkan5544 yok hep boxer giydim ben
- +1 yıl
Ekl e sene bı beni
Cevap sahibi+1 yıl@türkan5544 ekledim
+1 yılYastikla ziajaj
01 Yorumla
Soran+1 yılBu benn
Kendim öğrendim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kuzenden
02 Yorumla- +1 yıl