Kesinlikle ürkütür aslında var ya karşı cinsten çok hemcins daha önemli mesela bütün erkekler bir kadını beğeni bilir ama bütün kadınlar bir kadını beğenmeyebilir😂
Hayır ürkmem.. Özgüvenimi arttırır bu durum.. Zaten vücudumu beğenen biriyim bunu karşı cins söyleyince ayrı bir gururlanıyorum... Kadınlar en güzel olma savaşı icindedir kendi aralarında.. Ve bu savaşa ara verip bir hemcinsim bana seksi olduğumu tüm iyi niyetiyle söylüyorsa doğrudur.. Ürkmem... Hem cinsim en fazla ne yapabilir ki😅
Bı tane arkadaşım var evli 2 çocuğu var ama yani seksi bişey giysem hem baya iltifat eder hem de eller sadece benim için de değil kadınları beğeniyo belli de ediyo o beni biraz rahatsız ediyo eğilimi olduğu belli oluyo çünkü normal bir iltifat normal bir dokunma değil onunki erkeksi
Yapma diyorum dinlemiyo ki bütün kız grubuna yapiyo sen lezbiyensin tamam da biz değiliz diyoruz arada anlamıyo kendimi kirlenmiş hissettim falan diyoruz onu da anlamiyo
hemcinslerim beni seksi bulmazsa korkarım asıl. erkeklerden hoşlanıyorum genel anlamda ama kızlar olarak aramızda özel bir bağ var hissediyorum djkncldsknca kızların seksi ve güzel olduğunu görünce mutlu oluyorum onlar da beni beğensin isterim