Cinsel Yaşam Hangi ırktan ya da ülkeden biriyle cinsellik yaşamak istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben siyahi biriyle yaşamak aşırı istedim. ya da kuzey ülkelerinden bem beyaz tenli olanlardan. Peki siz? Bayanlar siyahi ile yaşamak ister misiniz 😄 Hangi ırktan ya da ülkeden biriyle cinsellik yaşamak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Latin ve iskandinav kadınlarla seks yapmak isterdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Off ne demezssin Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Türk erkeği hariç hiçbir erkekle cinsellik yaşamam. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Kamperastil +1 yıl Tercih meselesi. Yorumla Soran +1 yıl Peki nelere dikkat edersin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rus beyleri, İtalyanlar İspanyollar çok çekici. Siyahiler çekici gelmiyor. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet onlar da in numara.Siyahi neden olmaz?Benim çok fazla hoşuma gidiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzleri çekici gelmiyor. Ten renkleri çekici gelmiyor. Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Makinesi de oldukça uzun korkutuyor mu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım gaysın, bu yüzden konuyu buraya getirdin. Veya average abazansın. Cinsel ilişkiye organ odaklı bakmak senin gibi abazanlara yakışır. Sen siyahilerle gir ilişkiye xd Yorumla Soran +1 yıl Ne gayi nefret ederim öyle şeylerden.Seni Afrikalı kabileler kaçırsin 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl ya da putin olsun senin 🤣🤣🤣🤣bsgsjsgsjshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam. Yorumla
Uncass71 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Japon veya Güney Kore bir tane bulsam alacam zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orman gibi vajina 🤣 Yorumla Uncass71 +1 yıl Onlar halledilir 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Latin ve iskandinav kadınlarla seks yapmak isterdim
Off ne demezssin
Türk erkeği hariç hiçbir erkekle cinsellik yaşamam.
Neden
Tercih meselesi.
Peki nelere dikkat edersin
Rus beyleri, İtalyanlar İspanyollar çok çekici. Siyahiler çekici gelmiyor.
Evet onlar da in numara.
Siyahi neden olmaz?
Benim çok fazla hoşuma gidiyorlar
Yüzleri çekici gelmiyor. Ten renkleri çekici gelmiyor.
Anladım. Makinesi de oldukça uzun korkutuyor mu seni
Sanırım gaysın, bu yüzden konuyu buraya getirdin. Veya average abazansın. Cinsel ilişkiye organ odaklı bakmak senin gibi abazanlara yakışır. Sen siyahilerle gir ilişkiye xd
Ne gayi nefret ederim öyle şeylerden.
Seni Afrikalı kabileler kaçırsin 🤣🤣🤣🤣🤣
Tamam
ya da putin olsun senin 🤣🤣🤣🤣bsgsjsgsjshs
Tamam.
Japon veya Güney Kore bir tane bulsam alacam zaten
Orman gibi vajina 🤣
Onlar halledilir 😂
Siyahi biriyle denemek isterim