2 aylık evliyim eşim içimden sevişmek gelmiyor diyor, bana dokunmuyor bile. Ne yapacağım?

Arkadaşlar 2 yıllık ilişkisinin ardından evlendik. 2 yıl boyunca teknede otelde vs. İliskiye girdiğimiz için rahat değildik otelde olduğumuzda sadece sevişiyorduk oda ayda yilda bir sevisme dediğim de oral seks vs. Yok. Evlendik ne erotik birşeyler izleyelim diyorum kabul ediyor ne sevişmeyi dokunmuyor bile bana. şu an agalayark bunları yazıyor olmak çok gurrumu incitiyor ama elimden hicbirsey gelmiyor. Şişme bebekten hiçbir farkım yok şimdi konuştuk daha. Sevişmek içimden gelmiyor napiyim diyor. Sinirlerim alt üst oldu. En sonunda bana yaklaşma dışarıda istediğini yap artık dedim odaya geldim. Umrunda değil salonda dizi izlemeye devam ediyor. 2 aylık evliyim daha böyle bir sorun yasicami hiç düşünmezdim. Bir akrep kadını olarak bu durum beni çok etkiliyor. İnanki içimden seks gelmiyor. Günde 3 defa kendi kendime tatmin ediyorum abaza gibi hissediyorum artık. İzlediğim erotik içeriklerde sadece sevisme üzerine. O kadar sıkıldım ki seks kismini izlemiyorum bile. Kaç defa konuştum bir çözüm yok napicam ben
2 aylık evliyim eşim içimden sevişmek gelmiyor diyor, bana dokunmuyor bile. Ne yapacağım?