Eşim benimle sevişmek istemiyor, ne tavsiye edersiniz?

Merhaba;

Yeni evlendik, öncesinde de 3 yıllık ilişkimiz vardı, cinsel yaşamımız da tek tük vardı, ancak evlendiğimizden beri çok zor süreçlerden geçiyoruz ikimiz de, ve artık bana verdiği tepkilerden, ve benim ona verdiğim tepkilerden, kavga etmekten, artık onunla bir şey paylaşamıyorum. o benimle paylaşıyor, dinliyorum, koşulsuzca seviyorum, ama artık ben de ilgi istiyorum, dinlenmek, anlaşılmak istiyorum ve sadece işinden bahsediyor, iş gününde ararsam bana kızıyor, söylediğimin önemine bakmadan benimle saygısızca konuşuyor, benimle ayda en fazla 1 kez sevişiyor, onda da e hadi bitsin dercesine bakıyor, düğün masraflarımız yüzünden çalışmak zorunda olduğunu söylüyor ve ortak ödemiştik, ben artık kendimi onunla sevişirken de güvende hissetmiyorum, libidom da bitmiş durumda. her sevişmek istediğimde beni öyle bi reddetti ki, canım istemeyebilir diye diye o kadar çok reddedildim ki kendimden utanıyorum, aileme anlatamıyorum çünkü annem de benim gözümde canavar, ne yapacağımmı bilmiyorum. tatile çıksak belki geçer dedim ama ona geri ısınmakta da zorluk çekiyorum artık. kendi hayatıma odaklanmam gerektiğini biliyorum, insan kendisini kurtarmalıdır ama yanımda bi destekçi göremeyeceksem neden evlendim? bana destek olduğunu hep yanımda olduğunu eğer olmasaydı böyle şımarıp bunları söylemeyeceğimi iddia ediyor ve artık haklı olduğunu düşünmeye başladım ama ilişkide ne manevi ne cinsel açıdan doymuyorum. yeni evlendiğim için mahvetmek istemiyorum ne yapmalıyım?

Eşim benimle sevişmek istemiyor, ne tavsiye edersiniz?