Anal seks öncesi ve sonrası Makat yırtığıyla ilgili bilgisi olan var mı?

Anal seksten önce 2018den beri makat yırtığım vardı öğrenciyken sürekli katı yemekten kabuzluktan dolayı bir baktım kanamıış yırtılmış orası ve acımaya başlamıştı ben bunun makat yırtığı olduğunu bilmiyordum tabi. doktora da gitmedim bilinçsizlik çok kötü. Sonra oradan et parçası çıkmaya ve büyümeye başladı ve kanamalar her tuvalette cam batması gib acılar oldu araştırmalarım sonucu anal fissür oluştuğunu anladım ama iş işten geçmişti tabi. Zamanında bilinçli olup kronikleşmeden doktora gitsem kremle hallolurmuş ama ben çok geç kaldım tabi. 2018den beridir de devamlı var kabuz oldukça kanıyor o et parçası bazen şişip kocaman oluyor. Toplamda 3 kere anal seks yaptım 8-9 ayda. Öncesinde de kanama oluyordu ve dışkınıın çamaşırıma bulaştığını görüyordum acaba iyi temizlemedim ondan mı geliyor yoksa bu çatlaktan mı diye düşünüyordum ama sızıntı olabiliyormuş kaslar gevşiyormuş. Emin değilim temizlikten mi kendi mi geliyor diye. İyi de temizliyorum aslında. Kaç kere doktora gittim kadın zeytinyapı sür sıcak suya otur diyor ve krem yazıp yolluyor ameliyat ile ilgili bilgi istedim dinlemiyor bile ameliyattlık bir şey yok diyor. Ameliyat da önerilmiyormuş çünkü kasları kesebiliyolarmıl onda da ne dışkı ne gaz durmuyormuş ne olacak geçemz mi bu meret?
Güncellemeler
+1 yıl
Anal seks öncesi ve sonrası Makat yırtığıyla ilgili bilgisi olan var mı?