Ben anal seks yapmak istiyorum fakat sevgilim falan yok ve anal seks hakkındada pek bir bilgim yok mesela korunmasız anal seks yapılır mı ve kayganlaştırıcı krem falan bunlara gerek var mı birde temizlik nasıl oluyor ayrıca anal seks çok acıtıyor mu yani ben şuana kadar arkama birsürü şey soktum ama anal seks hiç yapmadım oyüzden yapmak istiyorum bikaç bilgi verebilir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKendini düşünüyorsan biraz bilgili biri ile yap, hayvanın birine denk gelirsin kuru kuru caaart diye köküne kadar girer canın da yanar yırtık da olur kanama da olur dikkat et. Önce bir süre aç kalman lazım, tamamen doğru alaturka pozisyonunda içini boşalttıktan sonra ilişkiye başlamadan önce banyoda içine su tutabilirsin. Tecrübeli kişi önce ön sevişme ile vücudunu hazırlar, daha sonra arkanı çevirir ve uzun uzun deliğini yalar, emer, en sonunda krem ile uzuuuun uzuuuuun masaj yapar. Bu masaj oradaki kaslarının yumuşamasını, esnemesini ve deliğin daha rahat açılmasını sağlar. Bu masajdan sonra önce tek parmak ile gir çık yapar, daha sonra 2 parmak ile gir çık yapar, eğer kalın ise 3. parmak devreye girer ve en sonunda tecrübeli erkek kendi cinsel organını da kremleyerek yavaş yavaş deliğin üzerinde git gel yapmaya başlar. Burada gözü dönmüş hayvani hisler değil, azıcık şefkat görmen gerekir en azından ilk birkaç seferde. Zaten bu birkaç sefer olduktan sonra riskler neredeyse tamamen ortadan kalkmış olur bu yırtılma ve kanama ile ilgili. Sen temizsen, partnerin temizse kondoma gerek olmaz ama kişisel tercih ve temizlik hassasiyeti meselesidir. Ben pek sevmiyorum, ten tene değmeli diye düşünüyorum ne diye partnerimin içinde poşet gezdireyim. Ama bu herkes için geçerli değildir. Zaten oradan çocuk olmayacağı için hamilelik riski için değil, temizlik için takılır yani iğrenen takar kafasına göre, tabi en güzeli duşta olur iğrenmeye gerek olmaz pek çarşaf üzerine göre. Zamanla oturur tabi düzene.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin yapman gerekenler bir kaç saat önce büyük tuvaletini yapmak, ve hafif beslenmek ağır gıdalar tüketmemek, ardından arkanı güzelce yıkamak temizlemektir.
Partnerinin yapması gerekenler çekinmeden anüsünü diliyle uyarmalı ve yalamalı, ardından önce tek sonra çift parmağıyla arkanı önce okşamalı ve ardında parmaklarını sokarak seni kıvama getirmeli, en sonra kayganlaştırıcı sürüp penisiniyle girip birleşmeyi sağlar. Bunları yaparsan çok zevk alırsın ama partner öküz gibi abanırsa canın yanar soğursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiç seks yapmadım ama anal seks için bence öncbir duş al temizlen. Ama dustan önce tuvaletini yap iyi. Dusta iyi temizlen
Seks zamanı prezervatif mutlaka kullanılmalı bence. Çünkü örneğin ben anal seks sonrası bana oral seks cekılmesını istiyorum o yüzden kadınımıda düşünüyorum ve benım penisimde temiz olması gerekiyor10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Anal seks sana hiç bir zevk vermez. Sağlıksız bir eylem ve kadına bir hakarettir, sadece erkek zevk aldığı için. Ayrıca penisini boq deliğine sokan erkek benim gözümde onursuzdur.
Bakire isen sürtünme ve oral seks ile tatmin olmanı tavsiye ederim...
02 Yorumla
Soran1 yılBakireyim daha önce hiç ilişkiye girmedim ve benim hiç zevk alma ihtimalim yok mu bide fazla zorlarsa yırtık falan olur mu
- 1 yıl
Zevk alma ihtimalin yok. Zevk merkezin, vajinanın üst kısmındaki klitoris ve iç dudaklar, bir de vajina içerisinde halk arasında G noktası olarak bilinen klitorisin aynısı bir yapı var oralar. Diğer yandan anal ilişkide popo ağzında yırtık olabileceği gibi içeride barsakda da yırtıklar meydana gelebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin acele etmemesi gerekiyor öncesinde biraz geçirmesi için sürmesi okşaması gerekiyor ve daha bir çok şey var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Viblator al en ufak ve ince olandan kayganlastirici sur ufak sok alışana kadar alışınca büyüt baktin 23 cm alabiliyorsun bana haber ver 😀
00 Yorumla
1 yılEczaneden anal seks için temizlik seti alacaksın
Millet senin bo**nu görmek zorunda değil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıntılı bilgi veriririm ama burada olmaz site ban verir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aykadınlar kayganlaştırıcısız zevk alamaz önce kendi kendine öğren sonra zorlanmayınca hoşuna gider.
00 Yorumla
1 yılCanın yanar bence yapma
02 Yorumla
Soran1 yılBence bir şey olmaz
- 1 yıl
Olmasa sölemem
1 yılBk yolu daha fazla bilgiye sahip değilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSeni eğiteyim mi?
00 Yorumla Çok tercih edilesi değildir ya pis geliyo bana
00 YorumlaNormal acısı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. hak yolu varken b*k yoluna ne gerek var
00 Yorumla
1 yılSeven adama saygı duymam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyi yap onu yapma
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Din ve sağlık
Gizli Üye(30-35)1 yılhoslandigin erkeklemj yapmak istiyon
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılyanj yokmu aklinda biri hoslandigin falan onu sordum?
Gizli Üye(36-45)1 yılKorunmasiz olmamali
Ve acitir02 Yorumla
Soran1 yılTahriş falan olur mu mesela anüste
Cevap sahibi1 yılHeralde yani kaslar zedelenebiliyor
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden yapmak istiyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zevk alırlar çok inlersin ama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn başta biraz zorlar ve acıtabilir
02 Yorumla
Soran1 yılÖnsevişme olmasada olur mu
Cevap sahibi1 yılYa olsa daha iyi tabiki