Cinsel Yaşam Erkekler her kız için cinsellik düşünür mü? Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kim olduğu fark eder mi? Erkekler her kız için cinsellik düşünür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Anlık düşünce aklına gelir onemsemizsinbu kimsenin elinde değil Normal kız arkadaşım da oldu amaIllaki anlık aklıma gelmiştir 0 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne alaka sadece begendigimiz arzuladığımız kadınlara duyarız. Ama tahi nefes alsın yeter diyen abaza ezikler de yok diyemem 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Hayır, düşünsem bile bu yapmak istediğim anlamına gelmiyor 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yani göze hoş geliyorsa seksiyse hatları ve fiziği güzelse evet düşünür 0 0 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Yani gözüne hoş gelen herkesi düşünebilir evet sevmesi şart değil illa 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Bu kadar aklımı bacak arasına indirmedim. Kadınlar insan, eskort değil. 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. etkiliyivilik durumuna göre değişir 0 0 Yorumla
whitecruz1000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl tabi ki hayır.. bu ne saçma bi fikir 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben her kadın için cinsellik düşünmem. 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Düşünmez 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hemde hep😆 0 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Evet senden hemdede😆 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Anlık düşünce aklına gelir onemsemizsin
bu kimsenin elinde değil
Normal kız arkadaşım da oldu ama
Illaki anlık aklıma gelmiştir
Ne alaka sadece begendigimiz arzuladığımız kadınlara duyarız.
Ama tahi nefes alsın yeter diyen abaza ezikler de yok diyemem
Hayır, düşünsem bile bu yapmak istediğim anlamına gelmiyor
Yani göze hoş geliyorsa seksiyse hatları ve fiziği güzelse evet düşünür
Yani gözüne hoş gelen herkesi düşünebilir evet sevmesi şart değil illa
Bu kadar aklımı bacak arasına indirmedim. Kadınlar insan, eskort değil.
etkiliyivilik durumuna göre değişir
tabi ki hayır.. bu ne saçma bi fikir
Ben her kadın için cinsellik düşünmem.
Hayır her kızla yasanilamaz
Düşünmez
Düşünür net..
Göze hoş gelene
Hayır, sevmek önemli
Herkese degil
Hemde hep😆
Evet senden hemdede😆
Nasıl yani