Nerdeyse 1senedir evliyiz. Eşim evliliğimizin başından beri p*rno yıldızları gibi olmamı istiyor. Oral seks yapıyorum, sabit durmuyorum, içimdeyken sıkıyorum falan. Ama yetemiyorum bu yüzden bazen 2hafta da bir yaptığımız oluyor evliliğimizin başından beri böyleydi. Libidosu düşük diyorum kabullenmiyor. Nasıl bir evlilik bu? Bazı adamlar kadının yanından geçmesi bile azdırıyor adam da tık yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona tatlı bir dille söyleyebilirsiniz direk söylemektense dolaylı yoldan demenizi tavsiye ederim örneğin aşkım o izlediğin filmdeki kadınlar gibi olmanı istiyorsun da sende fimdeki erkekler gibimisin ki de herşeyi tek benden bekleme sende çaba göster hep senin istediğin gibi değil de biraz benim istediğim gibi planla ön sevişmeyi uzun tut istediklerimi yap veya karşılıklı yapalım ki daha çok zevki çıksın vs baktın ki işler yolunda keyifli sexler ama baktın ki hala seni suçluyor acı gerçekleri söylemen gerekir artık çünkü bir insan kendi hatasını görmeyip te sürekli Karşısındaki ni suçlarsa o kendi eksikliğindendir kişi kendinden bilir misali o yüzden sürekli böyle gitmesini istemiyorsan işe koyulabilirsin şimdiden başarılar saygılarımızla... #McLareN558
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum 🙏🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılçekici gelmiyorsa niye evlendin bu birinci sorum ikincisi de birbirinizi günlük yaşantıda tahrik edecek şeyler yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum bu kadının görevi erkeğin görevi diye sınıflandırmaya gerek yok çok basit şeyler bile yetiyor bunlar ayıp da değil yani biz de bir yıldır birlikteyiz mesela ben ona mesaj atıyorum gelirken çilek al afrodizyak etkisi varmış diye ben mutfakta bir şeyler hazırlarken yanlışlıkla dokunmuş gibi yapıp aa pardon hanımefendi rahatsız etmedim değil mi vs diyor birbirimizin sürekli çekici bulduğumuzu söyüyoruz bu gömleği giyince çok çekici geliyorsun bugün makyajın harika olmuş gibi bir de farklı ortamlar yaratıyoruz spontane gecelerimiz oluyor geçen gün mesela banyoya girdi küveti doldurdum gelmek ister misin dedi akşam saat 10-11 gibi olur ama keşke bugün havuza gitseydik dedim gidelim dedi ama kapanmıştı havuz o yüzden hadi gel seni havuza götürüyorum dedi havuzlu villa kiralamış o saatte içkilerimizi aldık sabaha kadar sarhoş olduk dans ettik havuza girdik gülüştük 1-2 saat uyuyp sabah işimizin başına döndük böyle şeyler sizin heyecanınızı dinç tutar
24 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel işte karşında ki buna izin veriyorsa yoksa heves gidiyor
Soran+1 yıl@Aksaçlı87 kaslarımı
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Fantezilerini zenginleştir. Monotonluğu bırak. Küstüm özel kıyafetler, kamçı, kelepçe, özel masaj, masaj yapı, vücut spreyi, kayganlaştırıcılar, uyarıcılar, hayaller, farklı ortamlar… offf yaaa yapacak çok güzel şeyler var. İstesen onu çıldırtırsın sen… 🤪🤗😎
00 Yorumla
+1 yıl20 yıllık evliler bile iki haftada bir seksten daha fazlasini yaparlar, kaldiki genç çiftler ve yeni evli olanlar. Partnerinden profesyonel seks bekleyip, kendisinin partnerine yettiğini düşünen insanları anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Helede bu erkekse.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte özgüvenli çok
- +1 yıl
Özgüven süper bir şey, ancak realite kapsamında olursa böyledir. Seks konusunda performansa not verecek olan partnerdir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer onda sorun olduğunu düşünüyorsan ve eminsen bunu ona söyle
00 Yorumla İnsanların genel anlamda libidosu düşük olabiliyor, bazen de aşırı yorgunluk buna sebep olabiliyor. Aşırı yoğun derslerden dolayı bizim de çok uzun süreler sevişemediğimiz oluyor sevgilimle.
Aynı yatağa giriyorsunuz ama ölü gibi yığılıp uyuyorsunuz anca.10 YorumlaEsin p*rno bagimlisi olabilir, bagimlilarda iktidarsizlik yasaybiliyor, birde üzerine gidiyorsaniz, özgüveni kabolmustur, ürkmüstür. Cinsel istekte psikoloji cok cok önemli, rahat degilse istek sorunu yasabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne gitmiyorum
+1 yılKocanın sorunu kendi iktidarsızlığı ancak senden büyük beklenti içinde, kendisinde biraz enerji olsa seni daha çok teşvik edecek ve sen onun istediği kadın olacaksın. ancak seni kullanmasını bilmiyor gibi.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de libido yüksek
- +1 yıl
O belli oluyor zaten. Kocanda da yüksek gibi ancak yükselmeyen bir yerleri var sanırım. Sana ben lazımım. O zaman sen kadınlığını hissedersin
- +1 yıl
bence hayatında hiç görmediği kadınlara yükselen erkeklerin tavsiyelrini ciddiye alma
- +1 yıl
@grandcello anlaşılan avukatsın. git mahkemelerde işini yap. kimse senin aklına ihtiyaç duymuyodur.
+1 yılBekar halimle nerdeyse sık sık yapıyorum. Evli olsam kadınım yakınımda olacak onu bir an rahat bırakmam. Cidden o kadar uğraşıyorsun ve senin teninin hakkını veremiyor ya yazık ona. Gerçekten o evlilik nasıl bir evlilik?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum benim de libido yüksek yapsak 5dk sonra gene gene istiyorum
- +1 yıl
Bence doymadığın için yoksa 5 dakika sonra değil de yarım saat sonra falan isterdin 😄 Ama tabi gerçek bir doyum olmayınca. Teninin hakkını vermeden yaşamak çok zor olsa gerek
ön sevişmeyi yapmadan tam birleşmeyi kabul etme gıdım az ver
o istemeden sen talep etme ama bakımlı şuh dolaş evde..31 Yorumla
+1 yılSende mi suc buluyor birde bencede lıbıdosu dusuk ben hıc birsey yapmıyorum kocama yine de her gun istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ya
+1 yılKonuşmalısın. Fanteziyle olacak bse değil. Bunu yazanlar komedi. Amudada kalksan yetmeyecek çünkü tık yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkındayım
Sabit durmuyorum içimdeyken sıkıyorum diyorsun nasıl yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKaslarımı
+1 yılBu adamin durumu cok kotu bnce ayrilmalisin. Senin degerini anlitcak cok erkek var
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah düşünüyorum
Birisi kocana anlatmalı p*rno filmlerinin aslında sahte oldugunu
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁bilmiyor sanki
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Bunu burada değilde aile terapistiyle veya kendi aranızda halledin derim
02 Yorumla
Soran+1 yılAile terapisine gitmek istiyorum
+1 yılP*rno yıldızları gibi ol derken neyi kastediyor ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılSabit de değilim çok da istekliyim ama nasıl bir tabir ben de anlamadım
- +1 yıl
Daha seksi giyinmeni mi bekliyor acaba tuhaf
Soran+1 yılGiyiniyorum ama yapmaz
+1 yılAyrılırsınız siz. Fazla zorlama , kopartırsın falan
03 Yorumla
Soran+1 yıl😁neden öyle dediniz
- +1 yıl
E daha 1. yılda senin gibi kadın olduğunun farkında bir kadını soğutacak :)
Soran+1 yıl🤦🏻♀️Neyazık ki
Düzelmesi lqzim ama ilginç gerçekten erkekte libo do düşük olmasi
06 Yorumla
Soran+1 yılBana da garip geldi
Soran+1 yılBeğendiğini söylüyor
Soran+1 yılYapıyorum aslında
eşin p*rno yıldızı gibimi peki 20 üstü aleti var 17 cm çevresi falan 1 saat yapabiliyormu
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok nadir geç boşaldığı
Soran+1 yılEvet aynen öyle oral yapmıyor hiç bir şey yok
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
diyebilceğim bişey yok böyle şeyler isteyerek yaptıramassın zaten çok yapmacık olur içinden gelmesi lazım ah be lise zamanındaki kız arkadaşım geldi aklıma bildiğin alır kollarımda uyuturdum saçlarını okşar güzel sözler söylerim rahat 1 saat öpüşür her yerini yalardım zaten ondan sonra yalvarırdı içime gir diye böyle olmalı zaten senin adam fişini çekmiş abla ben sabah gider yemek yaparken arkadan sarılır rahat bırakmazdım o derece yani eşin kaç yaşında kaç boylarındasınız kilolarınız kaç 2 nizinde
Soran+1 yıl30 yaşında ben 26 160 boy 43 kiloyum eşim 185 80 kilo
Soran+1 yılEvet minyonum kırılacak diye korkuyor olabilir 😁
Soran+1 yılArada 45 enfazla 20
Soran+1 yılElleme öpme varda çok kısa
p*rno yıldızı "gibi" ol diyen adamdan/kadından pek de birsey beklememek lazım açıkçası, desene alooo film mi çekiyoruz ya
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁bi daha derse dicem
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılboyle istekli kadınlar neden bıze denk gelmez kı bak gorecek sabah aksam bos bırakıyormuyum onu
00 Yorumla Ya prno bağımlısı olmuş, metavarse gibi p*rno aleminde aldığını zannettiği keyfi reelde almaz ya da ona keyif veremiyor, isteklerini istemsiz yapıyor, bakımlı olamıyor, çekici olamıyor olabilirsin. Hem bu evliliğe nasıl ulaştınız garip.
01 Yorumla
Soran+1 yılSarhoşken istiyor değilken yok
Senin eşin zevkli bir ilişki değil farklı bir ilişki istiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılYok Ya o kadar değil
Soran+1 yılYok başkası diye biliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılP*rn0ların kurgu olduğundan haberi yok mu? Ne sitiyor senden böyle? Çok saçma geldi bana şu an
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet de işte istiyor yine izleyip öğrenecekmişim
Cevap sahibi+1 yılSinir oldum adama ya.
Soran+1 yıl😁
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bundan sonra mutlu olursun :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden cinsel veya duygusal olarak etkilenmedigi aşikar hoşlandığı beğendiği başka biri vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi? Ama öyleyse ayrılsın benden
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar ister ki hem gtüm skilmesin hem ayranım dökülmesin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef kendini düşünen seni yok sayan biri
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkındayım
+1 yılkendini öyle yetiştirmiş ve orayı yaşatmak istiyor sende
013 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ki ama öyle kim yapar
- +1 yıl
en sevdiği p*rno yıldızı kimse ona özen bence yoksa böyle rutin gider
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
muhtemelen büyük göğüslü, büyük kalçalı baya arzulu bir kadınsın da erkeğin kafası başka yerde olunca boşa gidiyor hepsi
Soran+1 yılSadece büyük göğüslüyü zayıfım yoksa
- +1 yıl
85 beden vardır o zaman. Bilmiyorum yani şunların kıymetini bilmek varken insan şaşırıyor
Soran+1 yılGözü kapalı
- +1 yıl
garip ya sırf bak büyük dedin göğüslerim. Onlarla yarım saat bir saat ilgilenirsin. İşte erkek var erkek var...
Soran+1 yılEskiden böyle değil di
Soran+1 yılSevgiliyken
- +1 yıl
artık alışkanlık yaratmış ve her şeyini ezberleyince yeni arayışı kalmadığından olabilir. Artık sende ele mahkum haldesin
Soran+1 yılEvet belki de
- +1 yıl
ama işte başka erkek olsa mesele sabaha kadar pestilini çıkarır çünkü aç ve seni keşfetmeyi bekliyor olur sabırsızlıkla
+1 yılNasil bisey ya sen elinden gereken herseyi yapiyorsun ama partnerden tik yok yazik senin gibi birine ya
02 Yorumla
Soran+1 yılKader işte
- +1 yıl
Ne diyim dedigin gibi kader cok istekli libidosu yuksek kadina libidosu dusuk erkek denk gelir ve libidosu yuksek olan erkegede libidosu dusuk kadin deng gelir genelde
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen elinden geleni yapıyorsun ama yemeklerin içine istersen azdırıcı damlaları koyabilirsin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gulleak
İlaç değil o
Cevap sahibi+1 yıl@gulleak Arkadaş sizi sayıyla mı veriyorlar
Biraz az asılsın. Sürekli asılmak normal ilişkide zevk vermez. Belli libidosu düşük ve galiba sana yetemiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon. yaptığını düşünmüyorum
Soran+1 yıl😁belki
Soran+1 yılYeni yeni
Soran+1 yılBoşanmayı düşünüyorum
Soran+1 yılEvet daha bir çok sorun var
+1 yılpeki sen onu etkilemek için neler yapıyorsun?
sekste kırmızı çizgilerin var mı şunu yapmam bunun yapılmasını istemem gibi.04 Yorumla
Soran+1 yılYok sevgiliyken anal yapıyorduk şimdi gene istiyor ama ben nedense korkuyorum bir kaç kez denedik ama tabi başaramadık.
- +1 yıl
neden penisi mi çok büyük yoksa o sana oral yapmadan anüsünü okşayıp hazırlamadan mı girmeye çalışıyor?
ben 20cm ile yapıyorum alışınca kadınların da çok hoşuna gidiyor
Soran+1 yılUzun süre yapmayınca insan korkuyor
- +1 yıl
istersen tavsiye verebilirim ama buradan daha fazla yazamam site kaldırıyor
İşte p*rno izlememin zararları
41 YorumlaHer gece senı kaldırır ındırmem gerisini sen düşün 😂
00 Yorumla
+1 yılNasıl gidiyor evlilik
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil
- +1 yıl
Nw yönden iyi değil
Soran+1 yılHer yönden
- +1 yıl
Kötü durum yaş kac
+1 yılTen uyumunuz yok demek ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşta vardı
- +1 yıl
Bilmiyorum o zaman tutku azalmıştır
Soran+1 yılEvet olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Şansızsın. Yanlış adama denk gelmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorular eden bana inandırıcı gelmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim gerçek
- +1 yıl
Size inanmak istiyorum. Sonuçta bende evli biriyim
Soran+1 yılYemin ederin doğru
- +1 yıl
Eşim mastürbasyon bağımlısı olabilir
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
Bu yüzden sizden uzaklaşıyordur. Kaçıncı yılınız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izliyor mu peki
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an izlemiyor
birde bunun ters tarafı var
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek düzene sokmalı bilmiyorsa yapmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılSokmuyor kafasına göre bazen ben dokunuyorum falan uzaklaşıyor işten yorgun geliyorum yapamıyorum diyor
- +1 yıl
Ben evliyken eşim benden kaçıyordu ya vajinam acıdı artık bırakalım diye erkek yorgun olur mu ben yorgun da olsam seks yapınca dinleniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 haftada 1 mi noldu ki hiç mi kalkmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKalkıyor da gerisi gelmiyor
- +1 yıl
Çok zayıf kaliyor bu konuda pek sen nasil doyuyorsun
Soran+1 yılGöz ardı ediyorum
- +1 yıl
Goz ardi ederek cinsel orgazma ulaşılmıyor ama bildiğim kadarıyla
+1 yılSen onu azdırmaya çalışmıyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum ama adım yok onda sonra hevesim kaçıyor
+1 yılEşiniz sarı bıyık mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocuk yoksa boşan. Yazık etme kendine.
00 Yorumla
+1 yılValla ben hergun isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu çözmeye çalışın 🤲🤲
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de o yıldızlar gibi davran ki hep tahrik olsun
16 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen , çekinme bu senin hakkın. Eşinin libidosunu tavan yapan şeyleri öğren yap. Oraldan hemşire kostümüne kadar ;)
Soran+1 yıl😁peki o. bana oral bile yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılÖğret ona. Saçında tut bacakların arasına doğru çek. Bunu yaparken ikiniz tam tahrik olmalısınız. Bakım hijyen ve gecelik çok önemli
Soran+1 yılTamam teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Her zaman tecrübemizi paylaşmaya hazırız
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno gibi mi davraniyor tık yok mu anlamadim
06 Yorumla
Soran+1 yılTık yok p*rno yıldızları gibi olmadığım için
- +1 yıl
S. krtsin basiretsiz ligine bahane arıyor. Kendi çok mu saglammiş
Soran+1 yılErken boşalma sorunu var ve o kadar büyük değil gerçi ben de 43kiloluk kızım iyi ki değil 1.60olunca boy kısa zor olurdu acıtır daha da
- +1 yıl
Himm gerçekten zor olurdu ben 185 im 100kilo yum. Minyon partnerlerim oldu 😏😏😏😁
Soran+1 yılEşim de bu boyda
- +1 yıl
Himm
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyona devam etmek durumundasın.
00 Yorumla
+1 yılfazla özenmemek gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Seni beğenmiyor heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılYo kıskanıyor yaşımdan 10 yaş genc gösteriyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ten uyumu
11 Yorumla
Soran+1 yılYok galiba
+1 yılErken mi boşalıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Senin kocanda iş yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatınca da neden aldatı kocam diyor kendi bana yanaşmıyor ki
Çok zor
10 YorumlaGreve git apla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana
00 Yorumla Enteresan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kocam ayda 1 istiyor normal
31 Yorumla- +1 yıl
Bu normal değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrnoda ne görüyorsan aynısını yap ona
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılVücudunu temiz tut fantastik leyler giy ne bileyim ayav amannnn
Soran+1 yılUmrunda olamz
+1 yılçok abartmış bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi mesela
- +1 yıl
p*rno gibi olmaz hep
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şanssızsın
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılPeruk tak
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim erotik filmlere özeniyor ama sorunun kendinde olduğunu kabul etmiyor, nasıl evlilik bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler