Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu Allah'ın abazan öküzleri gelip hala demek ki doyurmuyorsun gözü dışarıda diyor. Ulan siz hayatınız boyunca kaç kadını kaç kez doyurabildiniz 10 cm penisiniz, 2 dakikada boşalan performansınızla? O zaman o kadınlarda gözü dışarıda olsun bakalım bu kadar rahat açabiliyor musunuz o gevşek ağızlarınızı? Eğer gerçekten her ilişki istediğinde kabul ediyor, her fantezisini gerçekleştirmeye çalışıyor isen ve buna rağmen p*rno izliyorsa karaktersizdir. Gerçekten seven bir insanın, sevdiğinden başka birini arzulayacağına inanmam. Hatta senin durumunda olsaydım bunu ilk gördüğüm anda da ayrılırdım. Onun sevgisi yalandır benim gözümde.
263 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlara az çok göz gezdirdim. Senin tek bir hatan var. Biri mesaja gelir misin yazmış gelirim demişsin. Sorun ne olursa olsun aldatmak çözüm değildir. Eğer aldatırsan suçlu ve karaktersiz olan sen olursun. Bunu yapma. Bir anlaşmazlığın yolu asla intikam almak, kısasa kısas yapmak ya da aldatmak değildir. İstersen bir daha hiç seks yapma onunla, istersen boşan. Fakat ne olursa olsun ben de aynısını yapayım diye düşünme ve de aldatma. Bu sadece senin karakterini azaltır.
Soran+1 yılPeki :) Onu engelkedim zaten. Ve bu arada eig sececim :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, eig önemli değil. Bir faydası dokunduysa ne mutlu. :)
Soran+1 yılYatakta beni hic doyurmuyor afedersin s*kio birakiyor hayvan gibu sirtini donuo horlaya horlaya uyuyor. Fantezilerini sordum kac kere, Fakat bana soylemedi. Benim fantezim var kelepçe baglanma domine edilme gibi ama bu onlari yapmiyor. Burdaki erkeklerin nesi var ben anlamadim karisi varken elin a*mına bakiyor. Bu gercekteki bir kadina bakmak gibi birsey. Sasirdim yani normal karsiladilsr bunu
Cevap sahibi+1 yılÇünkü çoğu aşk evliliği yapmıyor. Ya da daha önceden fantezilerini konuşmuyor, paylaşmıyor. Daha kendi cinsel benliklerinin bile farkında olmuyorlar. Hal böyle olunca da anca p*rno ile tatmin etmeye çalışıyorlar kendilerini.
Soran+1 yılO beni seviyor zannnediuordum bende nazaran seviyordum sirf sevabina merhametime guvendim en azindan beni seven biri olur diye ama sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılSeni kırmak istemem ama evet bunu yapan ve eşinin isteklerine, onu tatmin etmeye karşı umursamaz olan bir erkek sevmiyordur maalesef.
Soran+1 yılAlttaki biri (daha çekici olsan? erotik kıyafetlerle gez uyu) Diyor. Yaptımda ne oldu? Napiyim daha cekici artik biktim bir turlu tatmin olmuyor bu bazi erkekler. Hala bana eşime memnuniyet saglamami istiyorlar. Yaptim diyorum daha cekici ol doyur diyorlar. Allah askina daha napicam cekici olmak icin mıknatısmı olayim. Benim evde bir rahatim olmaycakmi evde pijamalarimda gezemicekmiyim ben?
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası dediklerine baktığım zaman sen elinden geleni yapmışsın. Çekici de olmuşsun, fantezileri gerçekleştirmeye de çalışmışsın, seksi de giyinmişsin. Evde pijama ile gezinme konusuna pek bir şey diyemeyeceğim. :D Şayet eşim de benim gibi düşünen biri ise genelde ya çıplak oluruz ya da erotik şeyler giyiyor olur. Fanteziler zaten sürüsüne bereket. :D
Soran+1 yılValla ben bir gün normal pamuklu bir pijamalarımla bile uyumadım :D Hep dantelli tanga falan
Cevap sahibi+1 yılİşte kıymetini bilememiş ah ah yazık diyorum sadece. :D
Cevap sahibi+1 yılKocanın bdsm sevmiyor olması en garip olay zaten. :D
Soran+1 yılkötümü bdsm yapmak istemem? İticimi gelmistir. Halbuki ben bileklerimin boyle sıkılmasını emir verilmesini erkeğin üstünde gücünü hissetnekten zevkten aci acidanda zevk almak istiyordum. bağlanmayı falan. Evliyim ama 15 yasimdan beridir bu hayalimi gerceklestiremedim :(
Cevap sahibi+1 yılBdsm cinsellikteki en güzel şeylerden biridir. :D En azından benim için. Hatta bdsm olmayan bir seks düşünemiyorum bile.
Soran+1 yılBence sekste erkek üstün olmalı acı olmadan s*kildiğini anlayamazsın, Tabi zevktende bagirtmak lazim 😂😂😅
Cevap sahibi+1 yılBdsm'in çok fazla çeşidi, türü, içeriği var zaten ama benim de kastettiğim erkeğin sert olması, yönetmesi. :D Tabii bence yanında dirty talk da olmalı. Bu kimilerine itici gelebilir ya da yanlış anlaşılabilir ama kadınlara oldukça saygı duysam da yatakta kölem olmalıdır. :D
Soran+1 yılBencede öyle, Birde benim bilek fetişim var bence kadınların bilekleri narin hassas oluyor bir erkek gelip sıksa canımı yaksa yine hosuma gidiyor birak diye yalvartması falan cunku erkeğin bileği güclü ya 😂😂 Mesela normal hayattada erkek kadina ceza vermeli. Eve gidincede eheh😂😂
Cevap sahibi+1 yılGerçek hayatta kadına ceza verme konusunu bilemiyorum. :D Ama kalan kısma sonuna kadar katılıyorum. Sekste her şeye açık olunmalı tabii grup ve cuckold vs. gibi iğrençlikler hariç. Benim fantezim ve fetişim çok zaten ama çoğu kadın da kabul etmez hepsini. :D
Soran+1 yılYok ya ben ederim. hatta sacma senaryolar bile kuruyorum biliyormusun :D kendi kendime bileklerimi lastik tuğayla bağlamişliğim var 5 dakkada cikaramadim he 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok gerçekten sen de etmezsin bence, normal değiller kabul ediyorum. :D
Soran+1 yılBenimkilerde normal degilki hepsi anormal 😂 Söyle bana merak ettim yeaf 😂
Cevap sahibi+1 yılİğrenirsin bak ama emin misin? :D
Soran+1 yılYahu eminim igrenmem :D
Cevap sahibi+1 yılBdsm banko. :D Dirty talk, deepthroat, swallow, anal bunların hepsine bayılırım. Regl olmasını sorun etmem yine de isterim. Ve en iğrenç sayılabilecek istediğim şey ise pissing. :D
Soran+1 yılbdsm banko nedir bilmiyorum ama digerleri gayet normal birsey? Bunlar igrnec deg aksine cok guzel :D bu arada reglken bende sorun etmem ama karin agriyorsa yani ederim, Birde haram ama 😂 Yiende bahsetigjn seylerin hepsi normal
Soran+1 yılPeki birsey sorabilirmiyim kadinlarin sperminizi yutmanizdan neden bu kadar zevk aliyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılDuygusal haz veriyor fazlasıyla. Onun o dizlerinin üstünde gözlerime bakıp gülümseyerek zevkle yutması beni eritiyor. :D Bdsm'i biliyorsun işte az önce konuştuğumuz şey. :) Ayrıca pissingi biliyor musun farklı bir şey sanmadın umarım? :D
Soran+1 yılDaha yeni baktim internetten işemekmiş :D Yok be bu haric inan hepsini kabul ederim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO çok şey böyle zaten, olsa iyi olur ama olmazsa da çok sorun etmem. :D Fakat bdsm, dirty talk, anal ve swallow vazgeçilmezlerim. :D
Soran+1 yılAnalmı, Off off 😅😅 Birde ceza amaçlı aniden girmek 😂
Cevap sahibi+1 yılAh en sevdiğim bayılırım. :D
Cevap sahibi+1 yılVe ben oral yapmaya da bayılıyorum. Baya kadının tüm vücudunu başından sonuna yalayabilirim. Dilimi deliklerine sokup zevkle yalarım, anüsünü de. Bayılırım buna. :D
Soran+1 yılTabi ama temizse, Mesela ben sürekli orayı temiz tutarim guzel ve ozel kokular surerim :) Boylr yalvartana kadar yalamasi cok guzel be 😂
Cevap sahibi+1 yılValla sırf dilimi daha çok sokabilmeyi, en derinine kadar komple içini yalayabilmek için keşke bazen dilim daha uzun olsaydı diye istiyorum. Saatlerce çıkarmam dilimi. :D
Soran+1 yılEvlisin galiba :/
Cevap sahibi+1 yılHayır. Evli olsam burada şu an bunların hayalini kurmakla işim ne? Gider eşime yapardım. :D
Soran+1 yıl:D Of be akşam akşam. Aslinda duşuncelerin normal, Ben bunlari yaşamayi o kadar isterdim ki
Cevap sahibi+1 yılBen her gün, her an isterdim. Evin her köşesinde durmadan her pozisyonda delicesine kan ter içinde. :D
Cevap sahibi+1 yılHayallere kapıldım yine resmen. :D
Cevap sahibi+1 yılEvli olma ihtimalime üzülmen biraz gururumu da okşadı açıkçası. :D Ve senin olmana da ben üzüldüm ne yalan söyleyeyim. :)
Soran+1 yıl:) Ama ben boşanicam :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Nedense bu düşünce bile beni biraz heyecanlandırıyor şu an. :)
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası baya da merak ettim seni. :)
Soran+1 yılBende merak ettim :D
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen soruyu takip edebilirim ve yazmak istersen yazarsın, ister misin bunu? :)
Soran+1 yılEvet isterimm :)
Cevap sahibi+1 yılGörebildin mi? Nickim G ile başlıyor. :)
Soran+1 yıldur bakim :)
Soran+1 yılAma mesaj atamiyorum :(
Soran+1 yılYani profiline giremiyorum
Cevap sahibi+1 yılkizlarsoruyor. com/uye/nick şeklinde yazarsan ulaşabilirsin. :)
Soran+1 yıltamam ^^
Cevap sahibi+1 yılUmarım en kısa zamanda da ulaşırsın. :) :)
Cevap sahibi+1 yılSabırsızlıkla bekliyorum, vakit geçmiyor sanki şu an. :D
Cevap sahibi+1 yılOlmadı mı acaba?
Cevap sahibi+1 yılYa sık sık yazıp rahatsız edermiş gibi olmak istemiyorum fakat merak ettim, bir şey mi oldu?
Cevap sahibi+1 yılEğer bir şey rahatsız ettiyse de söyler misin lütfen?
Soran+1 yılYa ben uyumusum kusura bakma sen istersen gizliden cik iki dakika ben oyle seni takip edeyim
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın?
Soran+1 yılEvet buradayim :)
Cevap sahibi+1 yılDediğim şekilde yazarak yapmayı denedin mi? Bazen bir süre burada olamayabiliyorsun ve gizliden çıkarak ifşa olmak istemiyorum. :D Eğer o şekilde yapamazsan en olmadı yeni bir hesap açayım onu ekle istersen olur mu nasıl yapalım?
Soran+1 yılBen zaten burdayim merak etme sen hemen ci ben taki edim :)
Cevap sahibi+1 yılPeki çıkıyorum hadi bakalım korksam da. :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle aynı yaşlardaysa eğer yaşı gereği ilişki isteğinin zirve yaptığı dönemleri yaşıyor olmalı. Farklı insanların, farklı pozisyonlarını izlemekten haz almakla birlikte deneyim elde etmeye çalışıyor da olabilir. Partnerlerimizle ilişkimizi yaşarken mutlaka bir eksiklik hissederiz. Ancak internetten tam aradığımız tiplere ve ilişkilere denk geliriz. Bence herhangi biriyle gerçek ilişkiye girmediği için çok da kafana takma. Sürekli seyrettiği fanteziyi onu yaşatarak daha çok ilgisini çekebilirsin. Tek başına video izlemesi yerine anlaşabilirseniz birlikte +18 film izlemeyi teklif et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kocam da öyle. Herkes izler burnunu sokmasın gormezsin dedi. Sıktır et sen git başkasının cukune bak 😂😂
09 Yorumla
Soran+1 yıl:D Peki
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Soran+1 yılBir ara bende bilerek p*rno izledim fakat bana bagirdi baska erkeklere bakiyorsun diye. sende izliyorsun dedim senle ben bir degiliz dedi :(
Cevap sahibi+1 yılAy öyle derler kendileri iyi bk sanki. Bile bile aç p*rno izle onunlada beraber olma. Kalsın şeyi elinde git p*rno izle mast yap de
Soran+1 yıl:D Zaten gecenin 3 nde jaldirdi beni seks yapalim diye ben p*rno izleyio oyle rahatlicam sen napiyorsan yap dedim oyle bir rahatladimki k sozu soyleyince 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet iyi yapmissin. İzlemiştir p*rno azmistir sana gelmiştir en insani kıran nokta da o oluyor.
Soran+1 yılMalesefki :(
Cevap sahibi+1 yılAman boşver salla gitsin yeni evlisin daha ben 6 senedir bu malı çekiyorum böyle 😂
- +1 yıl
Kader ortakları geçmiş olsun size 😂
+1 yılBeraber izlemeyi teklif et?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerine olsam saygı duyar hatta birlikte izlemeyi teklif ederim ve oooo bu güzelmiş, bunu istermisin bende yaparım, bu güzelmiş hadi yapalım gibi teklif ve önerilerle cinsellikten bir daha keşfedemedim. Yani porto izlemek çok ta kötü değil. Evet birlikte izleyin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkina siz kafaymi yediniz! Bir başka kadini düşleyerek mastürbasyon yapmasi benim gururumu kirar anladinmi? Ben zaten birsuru pozisyon ilgin pozisyonlarda onu tatmin etmeye calisiyorum! İnternettrn farkli pozisyonlar arastirip seninle şunu yapmak istiyorum dese anlarım! Ama gidipte baska bir kadini duşleyip mastürbasyon yapmasi ne kadar dogru ve mantikli? Surekli tweetten liseli kızlarin ifşasina bakiyor benmi anormalim yoksa siz cidden sadece Seksi baska insanladami kapsiyorsunuz evlilikte? Bana deger vermiyor, Ben yatakta elimden geleni yapiyorum artik p*rno yildizi bile olabilirim. Sakso desen sürekli yapiyorum, Canim aciyor, bogulmus taklidi yapuyorum ama hep daha fazlasini istiyor!! Ben artik napiyim ya benimde bir canim bir gururum var !
- +1 yıl
Gerçekten bu sorunu çözmek istiyormusun? Cevabın evet ise konuş benimle. Ne manyağım ne de duygusuz. Sana olan tavsiyem akla gelebilecek en uygun tavsiye. Bu sayede seksen ne beklediği i, neden bu kadar özel ve vazgeçilmez bulduğunu anlama şansı bulacaksın. İnan senin gibi bir kadını olsun ister her erkek. Biraz akıl ve biraz sabır giderek bulacağız işin aslını.
Soran+1 yılBulmak istemiyorum bosanicam zaten. naparsa yapsin
- +1 yıl
Anladım. Sen zaten en kolayını bulmuşsun çözümün. Ve sana kızamıyorum da. Zaten sınırları zirlayan ve seks ten kaçmayan bir kadınsın ki hala ne arıyor on da bun da demekte de haklısın. Madem kararın bu fazla söze hiç gerek yok. Saygı duyuyorum...
+1 yılEşin demekki sadece izlemekten zevk alıyor... rebelde yaşamamak onun için normal ya da zevksizmiş gibi geliyor olabilir. ya da yatakta kendisini iyi hissetmiyor psikolojisi bozuk olabilir. Anlattığınız kadar yorum bu... Ama bu gidişhat asla iyi değil. Si kendinizi kötü hissedecek seks hayatınız soğuyacak istemeliyseniz isteksizlesecek bir duyguda boşlukta olacak iz. Kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılBu çok normal birşey bunu engellemek için Türkiye'den interneti telefonu komple kaldırmak lazım kaldıki başka kadınlara gidip birşeyler yaşamaktan sa bırak bir şekilde açlığını dindirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBen varken yaptigi sey cok adice! Bana saygisi yok. Allah aşkina bir kadina bakip mastürbasyon cekip onu duşlemesi alsatmayla eşdefer neden turj erkejleri evlilikte p*rno İzlemeyu bir lutuf olarak goruyor anlamadim. Elimden geleni yaptim canim acisa bile soylemedim sirf o uzulmesin diye ben cinsek acidan magdurum. Ama ben gidip poeno izlemiyorum başka bir erkeği düşleyerek rahatlamıyorum. Bunu yapmayan erkekte var eminim boşanucam zaten fikirlerimi inemesemeyn bana surekli yalan soyleyen ve ben ne yaparsam yapoyim hep daha cok sey isteyen nankör biriyle hayatimi curutemem benimde bir gururum ve canim var. İnternetten başka kadınlar aratiyor bumu normal? 😠
- +1 yıl
Ayrıl ayrıl
Soran+1 yılBoşanicam zaten yani tweet liseli ifşa falan bakiyor ben artik bundan rahatsiz oldum cok cikrince bir davranis :(
- +1 yıl
Kardeş naparsan yap ama herkes böyle zaten yani adamın önünde sofra var sen niye bakıyor diye kızıyorsun imkanın varsa sofrayı kaldır veya kocani imana getir bakmasın kestirip atmak nedir bu kadar aciz mücadeleyi bırakan bir yapıya sahip olamazsın ya konuşsan mangalda kül birakmazsin ben böyleyim soyleyim diye mücadele et veya ayak uydur ama bırakma sen çocuklarına mücadeleyi zorlanınca bırak diye mi ogreteceksin
Soran+1 yılBen cocuklarima ona deger vermeyen birisiyle yillarini haracmamisini igreticem. O bana layık birisi degil. Güzrlim bakimliyim vicudum guzel ama nankör 😠 Gorucu usulu ile evlendim zaten sevmiyorumda fazla iyice sogdum. Son iki aydır zaten bana surekli yalan soyluyor , Kesip atmak en iyisi. Olmuyorsa olmuyor ben bu iliskiyi zinde tutmaj icin elimden geleni yaptim ama kilini bile kipirtatmadi. Yatakta beni mutlu etmez. Hediye almaz iltifat etmez anlayişsiz ayinin teki. Her gece guzel ve ozel aldigim ic camasirlarimi giyip karsilarim onu bakimimi eksik etmem ne saman isterse yatagina gelirim. Ama ben istedigimde yataga gelmez. Ksurua bakma ama canimj sokakta bulmadim bana deger veren ve seven bir adamla mutlu olmak yerine neden bir ayiyla yillarimi harciyim gitsin kendisine baska bir a*m bulsun.
- +1 yıl
Hıh işte bunu sormuştum başka şeyler var bunun arkası var yani yoksa tek sebep o olamazdı
Soran+1 yılBu yuzden ayrilip bana yakişan spor yapan bir adam bulucam.
+1 yılböyle bir alışkanlığı var madem siz kendiniz bir video çekseniz de onu izlese yine rahatsız olur musun?
011 Yorumla
Soran+1 yılOlmam. Cunku ben varim o videodw. hayatimi zaten bunun icin harcayamam
- +1 yıl
Ee karşındaki de eşin yani gidip film çekip sinemalarda oynatmayacaksın eşin izleyecek. Hayat harcama ile ne ilgisi var çözemedim
Soran+1 yılHayir siz dedinizki video cekio ona atsan rahatsiz olur musunuz dediniz. Bende okmam dedim cunku i videoda ben varim. Adam gidip liseli ifşalara bakiyor ya bunu neden normal olarak goruyorsunux ben anlamadim derdiniz ne sizin? Baska bir kadina bakip bosaliyor Allah askina bunun nesi normal😠
- +1 yıl
bak benim söylediğim şu sen anlamamışsın demek istediğimi. eşinin bir fantazisi var ise konuş. sadece onun ve senin izleyebileceğin bir şekilde bir kısa film çekin aranızda. başka sitelere falan atmayacaksın sadece ve sadece eşin izleyecek benim anlatmaya çalıştığım olay bu. ben p*rno veya erotik izlemesini normal olarak görüyorum ifşa falan lafı etmedim ki hiç.
Soran+1 yılArtik onun s*kini eglendirmek icin ugrasmicam. Cunku kac defa fantezilerini sordum cevao vermedi
- +1 yıl
belki de kızarak tepki veriyorsundur ve ondan söylememiştir. burada bile kızarak yanıt veriyorsun yardım etmeye çalışanlara mesela
Soran+1 yılHayir aksine anlayis gostererek sakin bur dille soyledim hic bir zaman ona patlamadim Ama icime o kadar attimki yeter artik bende insanim benimde mutlu olmaya hakkim var :(
- +1 yıl
bak haklısın bu konuda insanın eşini kıskanması gayet doğal ama mesela ben olsaydım sana söyleyemediğim bir fantazim olsaydı filmi izlerken seni düşünerek izlerdim bir de bu yönüyle bak konuya. ne biliyorsun o kadını izleyip seni hayal etmediğini acaba? hee filmdeki kadını hayal ediyorsa eğer bu yanlış bir şey onu da belirteyim. p*rno izlemesi doğal dedim ama o şekilde olursa doğal değil.
Soran+1 yılHayir kendi agziyla soyledi şu şu kadin cok guzel diye :( Ben 2 yul spora gittim vicudum i kadar guzelki. Ama o gobegi yag toplamis adi bir serefsiz
- +1 yıl
o zaman büyük bir yanlış yapmış hele bu şekilde sana söylemesi. insan eşi dururken niye böyle yapar anlam veremedim. anlattıklarına göre sorun da yok aksine gayet olumlu duruyorsun.
Soran+1 yılBu yuzden hayatlarimizi ayirmak en iyisi
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno bağımlılıktır. bırak izlesin sana karşı daha da isteklenir.
07 Yorumla
Soran+1 yılBirajtim sonsuza kadar izlesin. banada grlmesin. Cunku boşanicam. Azip azip yanima geliyor ama ben isgeyince seks yapamiyoruz. Ustelij o ordaki kadinlari begeniyor kendi agzilyla sozledi
- +1 yıl
ya orada ki kadınlar estetikli bilmem neli. böyle bişey için boşanılmaz bence sakin olun.
Soran+1 yılKusura bakmasin canimi sokakta bulmadim bende insanim hayatimi ona adayamam.
- +1 yıl
masturbasyon yapyordur büyük ihtimal. bu bir hastalık gibi. mast. bırakması konusunda ikna etmelisin eşini
Soran+1 yılEtmemde birdaha onunka seks yapmamda. Bu kadar uğraştım neye yaradı? Onun sorunlarini cozmekle kendini yoramam artik. Canim seks yapmak istiyor ama yataga davet edince yapmiyor benimle. İster hastaligi olsun ister bilmem nesi olsun, Artik onu ikna etmejle ugrasmicam.
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi ki. Senin de ihtiyacin sonucta, bu is erkek icin degil sadece.
Soran+1 yılAynen oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı şey çok ayıp bence. Sen yatakta iyi olduğundan eminsen eşinin problemi.
00 Yorumla demek kı bır seylr eksık adam gozu dısarda doyuramıyorsun demek kı
015 Yorumla
Soran+1 yılHep gözü AÇSA hep AÇ KÖPEKSE. s*iktisin gitsun artik onunla ugrasamam. Beni disarda mumka arayan bir suru adam var.
Soran+1 yılEvet artik sevmiyorum. Biktim ondan surekli yalan soyluyor bana yapma dedigi seyleri kendi yapiyor ben bu iliskiyi yurutmeye cakistikca o s*kini bile kipirtadmiyor ve suclu ben oluyorum ve onu doyurmuyor mu oluyorum? Her gece ozel ekbiseler! Ozel makyajlar! Gece boyunca hareket. Penisiyle bogulma taklidi. İstedigini alip sirtini donup zibarmasi... zoruma gidiyor anladinmi. O evlilikten kojune kadar faydalaniyor ama ben? Bana ne olucak? Benim istejkerim? Bir hiç. G*ot gobek salmjş. Herkes bu sana yakismiyir diyir. Hayvan gibi yemej yiyor. Sofradan kalkuyorum. Yeter artik. Yollarimi ayirip bana uygun birini secmem en uyisi
Soran+1 yılButun erkekler ayni degil. Siz boylesiniz diye tum erkekler boyle olucak diye bir kaide yok. Zaten olmasa bile tek yasarim flört ederim. İna kac defa istekelrimi soyledim UMURSAMADİ. benimkise bir can. Hep ona calisiyorum be
Soran+1 yılBenim kelepçe fantezim var. Baglanma fantezim var. bacak kmuz pozisyonunu cok seviyorum. Ama soyledim ve yapmiyor.
Soran+1 yılEvet var almistim sexshoptan. Ama kuanmiyor. Artik onun icin yaranmaya calismiyorum zaten. :)
Soran+1 yılYok artik onun tatmin olmasi ixin birseyler yapmicam. Bunun icin ugrasmicam. Napiyorsa yapsin haftaya zaten bosanma dilekcesi xikarticam.
Soran+1 yılNeden kendimi saglama alma geregi duyycam anlamadim?
Soran+1 yılHic bir b*k yapamaz onun tapulu mali degilim zaten korkagin teki
Aynısını yap Sende izle ve çaktırmadan da belli et bakalım ozaman nr diyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izlemek ayrı bir zevktir seninle bir alakası yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zevki? Bana saygisizlik yapiyor. Karisi varken p*rno izleyemez. Gururum var benimde
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu kadar kisa surede bunlar ile karsilasman ucuzu olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an bile bir şey izlemiyorum. Bana iğrenç geliyor. Evlenince eşim varken elin kadınlarıyla ne işim var.
siz haklısınız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor ya. Gül gibi kadını varken. Kimi bulamaz kimi bilemez.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen daha çekici olsan?
Soran+1 yılBen zaten her gece onu izel kiyafetlerle karsiliyorum donup yuzume bile bakmiyor napiyim srtik mezarami giriyim yeter knun icin yaptiklarim
Cevap sahibi+1 yılFantezi kıyafetlerle gez ve uyu. Mutlaka yanına gelecektir
Soran+1 yılBenim evde bir rahatım olmicakmi? Neden surekli onun istedigi sekilde hareket etmek zorundayim? Artik onun s**kini egelndirmeye calismicam kusura bakmasın bu zamana kadar giydim ne ise yaradi. Bosanicam zaten giymeyede gerek yok kendime cekmeye calismamada gerek yok. adam gibi birini bulurum benim fizigime yuz guzelligime hareketkerime uygun biri. Yemesini icmesini oturmasini kalkmasini bilen biri
Soran+1 yılUstelik k p*rno izleyip azipta yanima geliyor. onun seks makinesi degilim artik.
Cevap sahibi+1 yılBu kötüymüş. Sana bakınca zaten isteği grlir.
Soran+1 yılİster gelsin ister gelmesin. Baska a*mcıklara takmiş kafayi bu yolda devam etsin. ayrilip Kendi evime gidip kafa dinlicem
Cevap sahibi+1 yılÇok açık sözlüsün keşke kıymetini bilse :)
Soran+1 yılÖkuzun teki
Cevap sahibi+1 yılAh ahhh.
Bizi bulmaz böyle düşünceli kadınlar.
Soran+1 yılBosandiktan sonra ben herkesle flört ederim evlenmemde daha.
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme yaaa
Soran+1 yılNeden demiyim benimde mutlu olma hakkim var ben bu dunyaya birisinin s*kini eglendirip hayatimi bir hiç uğruna çöp edemem. Ondan ayrildiktan sonra gece kulubumu dersin gezmelermi dersin herseyi yapabilirim. Cunku o yapiyordu ve benim yapmama izjn vermiyordu.
Cevap sahibi+1 yılNe desen haklısın gerçi. Yapılan büyük ayıp.
Halbuki bu geceler boşa geçmemeliydi başkasıyla değil seninle kurmalıydı tüm hayallerini.
Soran+1 yılİste bundan sonra anasinin a*mına kadar yolu var.
Cevap sahibi+1 yılTakip etsene epey dertlisin sen :)
Soran+1 yılDertli dehilim ona kafa yormuyorum zaten. Cik gizliden ediyim takip
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Beraber izlemeyi teklif et
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden beraber izleyelim o kadarda gurursuz bir kadinmiyim. Baska baska kadinlarin a*"mlarına bakmasina gozmu yumayim?
Soran+1 yılBosanicam zaten
Soran+1 yılEvet bu yuzden benimde kadinlik gururum var.
Soran+1 yılGururum var diyorum. bAşlarim ailesine. Boyle bir adamla yillarimi ve omrumu harcayamam. Surekli yalan soyluyor ve benim fikirlerimi onemsemiyor. Ve baska bir kadini dusleyerek boşaliyor. Bumu yani evlilik. İ zaman sana kolay helsin.
Soran+1 yılHinc almiyorum dusunce yapin sacma. bana deger vermeyen bir adama omrumu veremem benimde gururum ve hayatim var
Soran+1 yılBen diyecefimi dwdim. kirdiysam kusura bakma
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İzlesin sende izle bu kötü birşey degilki
011 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir adam p*rno izleyemez. Baska bir kadina bakamaz anliyormusun :(
Soran+1 yılNeden gerice olsun? Karin gitse baska bir adami düşlese p*rno izleyim masturbasyon yapsa hosunami gidicek?
Soran+1 yılo zamna baska adamla yatsin zevk alsin budami hosuna gidicek? Artik bir baskasi varken bir baska kadina ozenmek sizse sosyolojik olarak normallik haline gelmis. adam bensen baska bir kadina bakio rahatliyor bunun nesi dogru aksine bu cok saygisizca
Soran+1 yılNe gericisi ya biz hangi yildayiz bu kadarmi kavatlaştiniz? Karinizi bir baska adama düşleticek kadar? Bumu yani sizin yenice toplum duşunceniz ve elit dusunceniz? O zaman gruo yapin arkadasim
Soran+1 yılO kadar kavatsan arkadaşim kolay gelsin sana. evlilikte sadakat ve elindekiyle yetinme olmicaksa ben bu evliluge imrumu adayamam. Zaten fikirlerime onem vermiyoe surekli yalan soyluyor sogumaya basladim. Ayrilmak en iyisi. Kendine artik grup yapicak baska birini bulur :D
Soran+1 yılyobaz? İnan ben akli basinda biri ile evlenirim. Merak etme.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldikkatini sana çek bunu da sen yapacaksın.
00 Yorumla demek ki yetersizsin ben hiç izlemem mesela
011 Yorumla
Soran+1 yılNe yetersizi allah askina elimden geleni yapiyorum. Yapamasam bile gidio p*rno izleyemez ya :( Merhamet olur insanda.
- +1 yıl
yaşlar kaç
Soran+1 yılben 27 eşim 30
- +1 yıl
değişik mekanlar deneyin araba orman filan
Soran+1 yılYine izlicek. Zaten bana deger vermiyor. Ayrilmak en iyisi
- +1 yıl
mesaja gel bence
Soran+1 yılKusura bakmayin erkeklere mesaj atmiyorum
- +1 yıl
bu çok saçma
Soran+1 yılBen yazmak istemiyorum
- +1 yıl
çok şey kaçırıyorsun bu arada nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılben size konusmak istemiyorum dedim. Ve kacirio kacirmamam benim umrumda bile degil hayatimi degistircek birsey olmicak. Yazmazsaniz sevinirim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes bir çeşit...
00 Yorumla
+1 yılGercekte mutlu ediyonmi
057 Yorumla- +1 yıl
Yasin kac
Soran+1 yılEvet ediyorum. yasim 27.
- +1 yıl
Oral yaouyonmu
Soran+1 yılYapiyorum herseyi yapiyorum. Elimden gelen herseyi, Farkli pozisyonlar Fanteziler ic camasirlaru. Ama gozu hala disarda. Boşanicam zaten bu satten sonra onun s**kini eglendirmek icin ugrasamam
- +1 yıl
Himm ben oral yapamiyom zormu
Soran+1 yılZor evet. Aliş.
- +1 yıl
Tukuruk oluyomi
Soran+1 yılYaladigin icin teorik olarak tükürür olur zaten bacım ne salak salak salak sorular soruyorsun o kadarda cahilmisin
- +1 yıl
Hic yaomadim
- +1 yıl
Kusma oluyomu
Soran+1 yılKucuk diline gelirse olabilir
- +1 yıl
Cocugun var mı
Soran+1 yılHayir yok. Ondan bir cocugum olmasinida istemem saten. Kimse bana onu yakistirmiyor inanki merhametimden evlendim. Belki bana deger verir diye. Ve biraz kilolu.
- +1 yıl
Senin kilon kac
Soran+1 yılAfedersiniz kilomu napicaksiniz cok pardon?
- +1 yıl
Hic sordum cocik yapmayın boşanacaksanız
Soran+1 yılYapmam zaten.
- +1 yıl
Korunuyomzumi
Soran+1 yılHayır prezervatif kullanmiyorduk. Zaten icime bosalmasin diye 5 sn once cikartiyordu
- +1 yıl
Zevk suyu olursa
Soran+1 yılzevk suyu hamile briakmaz zaten. Siz gercekten acin biraz kitap okuyun cunku gercekten cahil bir kadinsiniz. Daha faa yazmayin iyi gunler
- +1 yıl
Hımm bosanmayi dusunuyonuzmu
Soran+1 yılKac keredir bosanicam dedim nerenle okuyorsun yazdigim yazilari? Diger hafta bosanma dilekcesi cikarticam zaten
- +1 yıl
Himm sonra evlilim dusunuyonmu
Soran+1 yılKarsima adam hibi bur adam cikarsa ebet eblenirim
- +1 yıl
Sence seks evlilkte onemlim
Soran+1 yılEvet onemli tabikide.
- +1 yıl
Abla ne is yapıyon
Soran+1 yılAşçiuim
- +1 yıl
Abla ben tam utaniyom yatakta
Soran+1 yılNapabilirim ben bacim beni ilgilendirmez ne yapiyorsaniz yapin
- +1 yıl
Abla sence hangi pozisyon iyi
Soran+1 yılBilmiyorum arkadasim iyi gunler
- +1 yıl
Abla kocan erotik izlemese bosanirmuydin
Soran+1 yılEvet bosanirdim. Cunku bana surekli yakan soyluyor. Hayvan gibi yemej yiyor ve kendini hic duzeltmiyor. Yanima hic yakismiyeo.
- +1 yıl
Niye evlendinki abla
Soran+1 yılSırf merhametimden belki hayatimda beni seven biei olsun istedim hata ettim.
- +1 yıl
Him kotu olmus teseturmusun abla
Soran+1 yılTesetturlu olup olmami napicaksin sen bacım? Tesetturlu degilim
- +1 yıl
Sordum abla cok iyi birusiniz gonlunuze gore bulun
Soran+1 yılinşallah.
- +1 yıl
Abla senden bisey damissam cok tecrubesisim yatak konusunda biseyler sorsam olurmu abla uznin varsa
Soran+1 yılHayir sormayin arkadasim napiyorsaniz yapin beni ilgilendirmez. İyi gunler
- +1 yıl
Peki abla anal sizce doğrumu evlilikte
Soran+1 yılCok afedersin sen salakmısın? Bu kadar cahil bir insansın. Soru sorma diyorum hala anal dogrumu diye soruyorsun. Anal dogru degil kadini hasta yapar. Soru sorma diyorum hala soru soruyorsun beyninde sorunmu var?
- +1 yıl
Özür dilerim abla
- +1 yıl
Bosansan ailen tepkisi nolur abla
Soran+1 yılAilem umrumda degil hayat benim hayatim hayatimi kimse icin curutemem.
- +1 yıl
Cok haklisin abla kocan bosanmayi bekliyomu sizce
Soran+1 yılBeklemiyor.
- +1 yıl
Himm kotu ya abla bu erotik izliyo sen onunla cinsellik yasiyonmu yoksa yapmiyonmu o izliyo diye
Soran+1 yılYapmiyorum artik sogudum.
- +1 yıl
Aynen o istermi yapmazsan
Soran+1 yılbacim sen hala ne soru soruyorsun yazmasana bana. Onu sevmiyorum seks yapmiyorum bitti sanane bu kadar ozel hayatima giriyorusn
- +1 yıl
Ozur dilerim abla cok iyi ve olgunsunuz
Soran+1 yılTamam arkadaşim hadi işine bak
- +1 yıl
Peki abla iyi gunler
- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken videoya alın onları izlesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHata yapmışsın tutku eksik
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar sey yaptim canimin yanmasina rahmen bana saygisi yoksa menfaati merhameti tksa gidip bunu yapmaz. Ustelik surekli yalan soyluyor. Gecen aramalrinda bir kiz gordum. Ben ayrilidam ugraaamam. bAna deger veren birini bulucam
- +1 yıl
Haklisin
+1 yılRuh hastasi
010 Yorumla
Soran+1 yılBenmiyim ruh hastasi?
- +1 yıl
Esin ya o nasil bir sosyapatliktir evde esin var ve ona saygısızlık yapiyorsun inanilicak gibi degil
Soran+1 yılO kadar haklisinki. Burdaki erkeklerden bile utandim. Nedir bu evliyken porni izleme zaafi
- +1 yıl
Utanilacak eylemi esin yapiyor sen degil hayir aldigin zavki esinle al onunla paylas film nedir bulmus h bide bulandiriyor awk
Soran+1 yıl:( :(
- +1 yıl
H a r c a n i y o r s u n 😜
Soran+1 yılBosanicam zayen
- +1 yıl
Ne yani p*rno izliyor diyemi guldurme
Soran+1 yılFikirlerime inem vermiyor. Beni dişliyor. Heo yalan soyliyor. Bence bunlarda yeterli.
- +1 yıl
Herseyi gecerim ama fikirleri asla tercih senin ne diyim 😉
bende bunu düşündüm. ayip bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden iZlşyormus sordun mı hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmüs ayni kadinda..
Cevap sahibi+1 yılMesaja gelir misin. Bende evliyim.
Soran+1 yılgelirim tabiki
Cevap sahibi+1 yılAt mesaj.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur böyle şeyler. Takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılBosicam
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılAkil sagligindan suphe duymaya basladim onun
- +1 yıl
Boşanma sebebi.. Bir kaç kanıt ve bu işi tek celsede yapar.. Nafakayı da çatır çatır yersin
Soran+1 yılNafaka istemiyorum. kendi ayagimin ustunde durmak istiyorum.
- +1 yıl
Dur ya 😂.. Yangına körükle gidiyon sende 😂 ne çabuk gaza geldin..
Evlilik terapisine başlayalım.. Önce soruyu tekrar okuyayım
Soran+1 yılBen ayrilmak istiyorum. Zaten gorucu usulu ile evlendim. İstedigim gibi biri degil evliligimizi ayakta tutmak icin 40 takla attim yaranamadim bu kadarda degil benimde canim var anlayis gostermesi gerekirken heo daha cok sey istiyor cok nankor.
- +1 yıl
Yanlış bir evlilik olmuş o zaman haklısın
- +1 yıl
Düşünmeden yapıyordur belki
Soran+1 yılDuşunmesi lazim
+1 yılFilmde başrol oyna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunlu demekkki
00 Yorumla
+1 yılBelki de doymuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOda onun aorunu. Sonuxta bazi erkekler hep DAHA FAZKASİNİ İSTER, ACLİKTAN GOZU DONER s*kleri her seyi ister. Elimden gekwni yaptim ona karsi. doymuyorsa s*tirsin girsin ben onunka ugrasamam
- +1 yıl
Dövseydin yahu.
Soran+1 yıldoyurmuyir demenizden biktim!!! BENDE İNSANİM 😠😠
- +1 yıl
Tamam kanka
+1 yılberaber izleyin
00 YorumlaAkıskanlık yapmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak izlesin
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşanicam zaten
Cevap sahibi+1 yılAbartma
Soran+1 yılabana surekli yalan soyluyor bununla omur curutmem
Cevap sahibi+1 yılVideo topu topu abartma
Soran+1 yılYahu videoyuda gectim. Sana fikirlerime onem vermiyor diyorum. surekli bana yalan soyluyor. Aileme laf atiyor ben bununla evli falan kalmam kusura bakmasin omrumu copten bulmadim ben benimde mutlu olmaya ihtiacim var ben hep onun istedigi sekilde yasadim ve yaptim ama o bana merhamet ve sadık birisi olmadi
Soran+1 yılİlerideki karinda başka bir adami duşleyerek masutrbasyon yapsin. İyi gecelwr
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar