#heartoffire

Eşim böyle bir şey istese asla reddetmem. Ne olursa olsun, zamanlama ters bile olsa bir kaçamak yaparım. Eğer o noktaya geldiysek zaten benim her şeyim olmuştur, onun mutluluğu en önemlisi..
delirdin herhalde sen derim resmen biblo gibi dururum ben süsüm makyajım bozulmasın diye ağlarken bile düşünürüm acaba porselen makyajımda zedelenme olur mu yavaş yavaş ağlıyım bari derim 😂 bir de bana dokunacak heeee imkansız süsümü kimse bozamaz 😌
Saç makyaj bozulur Aa bunlar nasıl istekler böyle😄
Küçük bi öpücük verip biraz daha sabretmesi gerektiğini fısıldarım bu yeterli olur.
teşekkür ederim 😇
Rica ederim 🥰
Beklemeli hatta düğün boyu çıldırtmak isterdim 😂😂
Ricalar..
Cevap
26Cevap
Geç arkama gelinliği kaldırdım derim😂
Bir quickie yaşanabilir bence.
Selam gadası 🙃
Dünyanın binbir türlü hâli vardır. Az daha bekle derdim.
Doğru bir adama evet demişim diye düşünürdüm. Klasik şeylerden uzak , heyecan yaratmayı bilen , enerji dolu bir yaklaşım. Kabul ederdim 😌
Çoktaan bu gibi aşamaları geçmişimdir bu düğün ve evlilik konusuna geldiğimiz zaman.
Ama heyecan ve adrenalini çok severim.
Evet diyen kızlar sizler kraliçesiniz.
bi dur , cenabet gitmeyelim düğüne , birde o saça ben kaç lira odedım bılıyon mu? ertesi gün akşamına kadar boyle gezecen daha
Düğünün telaşı, stresinden insanın sklina gelmez böyle bir şey emin olun. Bitse de kurtulsak diyor insan :)
Beklesin bir kac saat daha sonra sabaha kadar istedıgı kadar
Dugun zamani da istemesi sacma zaten birden anons falan gelecek ya da odaya birileri girer faln
İlk gecenin büyüsü bozulmasın diye bir şey yapmazdım , zaten sabaha kadar bıktırırdım onu😊
Gelinlik üstündeyken zaten dayanamam 😛 kimse beni durduramaz
İşte benim kadınım der, gerekeni yapardım. Ama saç makyaj bozulmasın diye aşırı uğraş gerektirir
yani sevişmesemde fırsatını bulup fırsat yaratıp rahatlamasını sağlardım ama nerde öylesi
Düğünü erteleyip sevişmeye geçeriz 😂
bir şey derim ama KS izin vermez saçmalamasın msösnms
Klasiklerden uzak, kabul ederim.
Düğünden sonra derim herhalde dndjsj
Az daha bekle akşam 2 kat yaparız 😀
25 sene bekledim 2 saat daha bekle
Tam aradığım kadın derim ve mutlu olurum🙂
O anlık idare etmesi için vajinasını ve anüsünü nefessiz ve doyumsuzca yalardım
Damat macunu mu yemiş 😂
Paketi dogum gününden öncemi acıcan
Neden olmasın denerdim
Hiii abaww yapma yanarız 🙊🙈