Ya da yürütüp mutlu olan var mi? Ben 25 yaşında gayet güzel bi kadınım ancak hala bakireyim yaklaşık 1 yıldır tanıdığım 3 4 aydır da sevgili olduğum biri var. Flörtken söyle yaparım atarım tutarım diyordu şimdi max 3 dk ya boşalıyor. Doğru düzgün oral yapmama bile izin vermiyor hemen geliyor. Ben bekaretimi bu adamla kaybetmek istiyorum ama büyük ihtimal hamile bırakır beni kondomsuz ilişkide. Cinsellik konusunda hiç mutlu değilim bu iliskimize de yansıyor sevgilimi azdirmayi değişik çamaşırlar giymeyi internette yazan herseyi denedim ama hala beni çok arzulamiyor o ise girisince de max 3 dk sonra geliyor. Yardim edin ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde çok zor yürüyor çok zor yani neredeyse imkansız gibi bir şey ama şöyle düşün yani cinsellik kötü bir şey değil suç değil bakire olmak ya da olmamak önemli değil sen karşı tarafı seviyorsan Güveniyorsan karşı taraf sana aynı duyguları besliyorsan ve yapmak istiyorsan kendini tutma yap çünkü emin ol bu yani kötü bir şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBen rahatım sevgilim benimle zaman geçirmek sürekli toplum içinde olmak istiyor ben sadece onun istiyorum çünkü seviyorum ve arzuluyorum o reddedince kendimi kötü hissediyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim erken boşalma kadınlar İçin ömür törpüsüdür bekaretimin vermeyi düşünüyorum diyorsun bence iyi düşün sonra pişmanlık fayda etmiyor abi niye pişman olayımki diyorsun belki şimdi ilişkiye girsen ne olacak daha ilişkiye dahi girmeden 3 dakika diyorsun girse 2 dakka sürmez sende yarım kalırsın bilmiyorum bu adamı seviyormusun? Çok sevsen bile bu seferde söyle bir soru sorarsın yarın bir gün sanırım orgazm olamıyorum kısa sürüyor ne yapmalıyım?
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapılır bunun için zamanla düzelir mi seviyorum vazgeçmek istemiyorum ama evlenirsek bana işkence gibi gelir
Cevap sahibi+1 yılSonradan sıradanlaşınca seks geçiyor bu erken boşalma diyor uzmanlar ya geçmezse ne yapacaksın hep yarım kalırsın mastürbasyon yapar durursun sanırım veya soğursan ondan aldatırsın yok abi yapmam ben öyle şey deme aldatanlar niye aldatıyor seks kötü ise ya da sevgisizlikten aldatıyor evlendin diyelim ne olacak bilemeyiz bence başlarda düzelmez ise çok sıkıntı yaşayacaksın ve üzüleceksin bu duruma çok sıkıntılı bir durum bence
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yahu böyle kadınlar böyle hanzoların elinde telef oluyor..3dk da bosalmak nedir az kendini geliştirsin isteklerine cevap versin seni tanımaya calıssın hem bedenen hem ruhen... sen isteklerine cevap bulmadan da bu adamla sevişme bile
02 Yorumla
Soran+1 yılKendime engel olamiyorum sürekli dokunmak öpmek istiyorum
- +1 yıl
bu iyi bir şey aslında da bunu nasıl görmüyor seninki
+1 yılTecrübesiz ve sevişmeyi bilmeyen bir partnerin var, işin zor cinsellik çok önemli bir kavram çözümünü bilmiyorum kendimi bildim bileli geç gelirim, sanırım biraz doymuşlukla ilgili bir durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
36Cevap
+1 yılAboo bence degmez senin sevismene bile degmiyor bir erkek 3 dakikada bosaliyorsa sen sen ol bence o kardeşim hic ammina alma daha iyi benden demesi sexs dedinmi dakikalarca sevismek birbirine karsi dahada zevkli bir ihtiyac duymak gerekir bence sevgili uye
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim adama keciboynuzu mu yedireyim
- +1 yıl
Aynen bencede keci boynuzu kuvenlendirici seyler yedirki bari seni iyice doyursun sevgili uye
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir kere artık bakire değilsin de erken boşalma sorunu da aşılabilecek bir problem çözümsüz değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce cinsel birlikteligim. olmadigi icin bakireyim dedim yoksa bu benim ovundugum ya ea kiymet verdiğim bir şey değil. İlkini sevgilim sevdiğim adamla yaşamak istiyorum
+1 yılTen uyumunuz yok. Kolay kolay da düzelmez. Yol yakınken şutla ilerde pişman olma. Seks önemli konu tatmin olmak doymak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecrübesizse normal. İlerleyen süreçte düzelebilir ama düzelmeyedebilir :)
Bekaretini verme derim (senin için önemliyse bekaretin)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıldüzenli ilişkiye geçince işler değişebilir. şuanki konumunda kesin yargıd abulunman doğru değil
00 Yorumla
+1 yılKanka senin yaşadığın şey
ilişki M değil ki ALSIN.
tencere kapak olmuşsunuz.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 adam aşırı heyecandan gidiyo anlaşılan daha sık yapın süreyi uzatmak için birbirinize alışmanız gerekiyo
00 Yorumlaİlk konusunda 30 yaşındayım 2 bakire bozdum 3
Olmak istersen 10 k destek olurum. Alko sigara yol 2 gün basabasa kalalım.. ben almak istiyorum. 7 kiz oldu toplam 2 bakire bozdum02 Yorumla
Soran+1 yılDayi sg ya avrupada 2 milyon dolara satılıyor sana 10k ya mi verecem kurusun gitsin daha iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılohooo.. sevgiliyken bile böyle ise.. bence bu iş yürümez..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. açılmamış bir gonca gülsünn daha
kendi kendini mundar edicen zorla 😂00 Yorumlaoncelikle lutfen kendinize bakire demeyin, zarim yerinde duruyor diyin. sorunuzun cevabi cinsellik olmadan iliski yurur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu benim gurur duyduğum fizyolojik bir durum değil. Öyle olsa evliliğe saklarım. Zarim yerinde demek bekaretim bozulmadı demekle ayni anlama geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu böyle olmaz hiç olmazsa 1 saate yakın sevişme oral yalama gibi şeylerle renklendirilmeli
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbununla ne yaparsan yap ne yaşarsan yaşa sonunda yetmediği için aldatacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmalısınız bence önsevişme uzadıkça sekste uzar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen daha sende bedeninde parmaklarını gezdirirken heyecandan titriyorsundur
00 YorumlaErken bosaliyorsa sizinle on sevismeyi vs uzun tutmasi lazım ki sizinde isteginiz artsın orgazm olabilin size oralda yapabilir
00 Yorumla
+1 yılOnu sev ama bir tane de partner bul.
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici kullansin ve bu sorun duzelmeden yatma
00 YorumlaCinsellik olmadan zor ya,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O ne ya mutlu edemez seni bu şekilde sorun büyük
00 YorumlaBen seks olmadan yapamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelsin de resmin niye yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sürü tedavi yöntemi var olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlmüş balık canlanır mı
00 Yorumla
+1 yılKaçamak yapabilirsin yavrum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİttir git
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki şart mı ki sanki
00 Yorumla Yenisini bul
00 Yorumla
+1 yılDeğiştirebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZorr
00 Yorumla
+1 yılYokkkk
00 YorumlaYardim almali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor yurur
00 Yorumla
+1 yılSen bununla nasıl sevişip zevk yaşayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakıre mıaın hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yürütemem şahsen
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa seviyorum da çocuğu sırf cinsellik için terk etmek çok ayıp olur ne yapacağımı bilmiyorum daha yeni sayılır ilişkimiz git bi urolojiye falan da diyemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha ciddi mjsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bakiresinn🙄
00 Yorumla
+1 yılbir yere kadar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri