Ben kendi adıma söyleyeyim, genç yaşlarımdan itibaren hep severek yaptım ve yaptırdım. Ama dünya genelinde yapılan istatistiklere bakılırsa yaş ilerledikçe oral sekse ilgi daha çok artıyormuş.
Oral seks her yaşta mı sevilir, yaş ilerledikçe mi?
Ağzının tadını bilen her yaşta sever hiç cinsel ilişkiye girmeden bile 69 pozisyonunda oral yaptığın zaman cinselliğin en güzelini yaşamış gibi hissedeceksindır çünkü oral seks aslında cinsel ilişkiden daha çok etkili bir şey ağız içindeki deri dokusu cinsel organ ile aynı aslında bir de dilin o kıvraklığı hesaba katarsak o kadar güzel bir şey ki aslında oral seks ben oral sevmeyen insanın aklından şüphe ederim 😂 Sevilmezmi ya temiz olması lazım ama özellikle söylüyorum üstüne orman meyveli sos dökeceksin sonra kopartana kadar asılacaksın 🤦♀️🤧😂
Her yaşta sevilebilir oral.. Ama orala olan sevgi artabilir.. Bu değişkendir..
Mesela evli çiftlerde bir çok kadın kocasına oral yapmıyor.. Özellikle yaşça ileri olan hanımlar , bu beylerde de böyle.. Erkekler istiyor penisinin yalanmasini ama kadınlar buna genel olarak sıcak bakmıyor.. Bu gibi şikayetleri olan çok sayıda insan var..
Tabiki yapan da var ama yapmayan sayısı da bir hayli yüksek..
Bunu bilinçsizlik olarak adlandırıyorum ben
×× Erkeklerden bu tür şikayetleri çok aldığımız için orta yaşlarda hanımların oral yapması erkekleri hem biraz şaşırtır, hem de gerçekten büyük mutluluk vereceğini düşünüyorum..
Tabiki bu mutluluğu eşlerine de çok iyi yansitirlar.. Kadın orala daha bir aşık olur.. Çünkü o verdiği zevk onu o kadar yüceltir ki kadın gerçekten bundan zevk alır hale gelir..
Mutluluk verir ve bu durum kadının daha cesur olmasını ve isteğinde artış olmasını sağlar..
Eşler de halinden oldukça memnun duruma gelir.. Çünkü hangi erkek oral yapılsın istemezki Hele ki bu yaşına kadar yapılmayıp sonra hiç beklemediğin bir anda esinin penisini ağzına almasını istemeyecek erkek tanımıyorum..
Seven insan her yaşta sever bence.. Özellikle genç ve tecrübesiz arkadaşların görüşlerini okuduğum zaman istemsizce gülüyorum.. Bence bazı şeyleri bilmek için yaşamak gerekmez evet ama cinsellik farklı bir alan.. Kim neleri sindirebilir neleri sindiremez bunu tecrübe etmeden bilemezler.. Oral seks her zaman sevilebilir ama insanların tercih ve zevk alma anlayışlarına göre değişir.. Mesela bazı insanlar öpüşmekten, oral seksten aldıkları hazdan fazlasını alırlar.. Ya da zaman içerisinde alışkanlıklar ve zevkler değişebilir.. Keyifli günler.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
insan yas ilerledikçe olgunlasir bazi seylerin kiymetini daha cok anlar oral sexs tecrube ister insan tecrube kazandikca isini daha iyi yapar onun icin olgun yasin tadi bir baska
Açıkçası oral seks sevmeyen bir insan benim gözümde seks gibi bir zevki de yaşamayı hak etmez. Oral seksten kendilerini ve partnerini mahrum bıraktıkları gibi seksten de mahrum kalmalılar. Oral seks sevmeyen insanları düşününce gerildim yine, iğrençler 😄
Lokanta italyancadan dilimize geçmiştir. Restorant ise fransızcadan. İkisi de yemek yenilen işletme anlamını taşır. Benim için bi farkı yok siz hangi kelimeyi istiyorsanız kullanabilirsiniz @siyahcorap
teşekkür ederim kelime anlamını söylediğin için sayende bir şey daha öğrenmiş oldum. Halk dilinde loktanta biraz daha mahalle arası olarak bilindiği için yorum atma ihtiyacı duydum onun dışında yerden tavana kadar cam olan ve camın önünde jakuzi olan bir otel odasında dışarısını izleyerek yaşadığım tecrübe hem arabadan hem sahilden daha heyecan vericiydi :))
izlemek ve izlenilme hissiyatı asıl heyecanı veren şey, ama bariz olmayacak bir keresinde abarttım balkonda yaptım kendimizi çok kastık :) imkanın varsa yap istekler dindirilmemeli yoksa pas tutarsın ;)
Gençken ağzının tadını bilmiyor insan , yaş ilerledikçe keşif mantığı artıyor dolayısı ile damak tadı zenginleşiyor
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arastirma ilgincmis. Ben biraz daha ileri yas düşünerek kadinin islanmasinin zor oldugu, erkeğin erkesiyonunun yas dolayisiyla tam saglanamadigi yaşlar icin mi bu durum diye düşündüm. Yani islanmayan bir vajina ve erekte olmayan bir aletle iliskiye giremezsin. Bu alanda da oral seks devreye giriyor olabilir. Diger yaslar icinde tercih meselesi.
14 ya da 15 yaşında yapmıştım iki kez. Arkadaşlarım oral sevmez ya da sert olunmasını sevmez. Bende sekste igrenme ya da kibarlık olmaz sekste her şey mustehaktır diyen tarafim sjkskjshsks