Cinsel Yaşam Tüm güzel kızlar hetero mu ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Biseksüel ya da lezbiyen olan guzel kız yok mu hiç? Tüm güzel kızlar hetero mu ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bende, neden tum güzel kadinlar biseks ya da lezbiyen oluyor diye düşünüyorum aslında? 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Cok mu denk geldin ki? Yorumla cesaretyada +1 yıl Hemde fazlasıyla Yorumla Soran +1 yıl Reel de mi sanal da mi Yorumla cesaretyada +1 yıl Sanaldakilere pek inanmıyorum, daha doğrusu birçoğu ne aradığını bilmiyor. Reelde çok fazla denk geldim Yorumla Soran +1 yıl Hangi ortamlarda oldu bunlar? Yorumla cesaretyada +1 yıl İş yeri genellikle, ya da katıldığım seminerlerde Yorumla Soran +1 yıl Hayatim barlarda falan desen neyse de. Is yeri ve konferanslar en riskli yerler degil mi biseks ya da lezbiyen oldugunu soylecek? Yorumla cesaretyada +1 yıl Barlarla vs işim olmadı hiç, is yeri ya da seminerlerde, kimlerle nasıl sohbet ettiğine bağlı bu tip itiraflar Yorumla Soran +1 yıl Guzeller mi bari? Yorumla cesaretyada +1 yıl Zaten şaşırdığım buydu. İlk yorumumda da yazdım. Bazıları aşırı güzel Yorumla Soran +1 yıl Hayatim istek attim. Yorumla cesaretyada +1 yıl Gördüm evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben biseksüelim ama erkeklerle duygusal bağ kurabilirken kızlarla bu daha cinsel oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende de tam tersi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sınıf arkadaşlarından bakireleri bul azdırarak bişilere yürü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çook alaka bazı şeyler için bazı yerlerini beğenirsin ve dizine yatırıp sevişmeli bir filmle azdırınca ona dokunmaktan zevk alırsın dene derim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl uygun ortamlarda çıkıyor üniversite yurtları ya da kız kıza partiler vs 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Genelde gizleniyolar ya. Kendini açik eden kiz bulmak zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl odada basılan ya da duşta çok duyduk.. üniversitede misin Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah ciddi misin oha? Yok. Sinava hazirlaniyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 falansın yani. evet doğru. bin kişilik vs yurtlarda oluyormuş Yorumla Soran +1 yıl Hahahhaha. Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok var ama erkek hesabında geziyorlar :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gercek hayatta ya Yorumla denizkaradeniz +1 yıl var benim etrafımda bikaçtane Yorumla Soran +1 yıl Guzeller mi Yorumla denizkaradeniz +1 yıl birisi çok güzel yaaa daha 21 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Himmm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzeller hep heterooo. Çıldırmak üzereyim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ayniyiz desene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle. Nerde tipsiz canım varsa o homoseksüel. Güzeller ve akıllılar hetero 😑 Yorumla Soran +1 yıl Biseksler güzel oluyoda. Ben duygusa iliski istiyorum daha cok. Biseksim diyen kizlar cinsel iliski icin diyolar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel olanların çoğu meraktan tanışıyor bizle. Sonrası malum amaçları abazalık başka bişey değil! Yorumla Soran +1 yıl Merak derken hayatim? Bu arada sen feminen misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik merak ediyorlarmış. Hayır feminen değilim Yorumla Soran +1 yıl Feminen degilsen ayri ben feminenim ama. Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 938 cevap paylaştı. Bana denk gelmedi öylesi 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Vardır vardır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana cok az denk geldi Yorumla Alarasmin +1 yıl Herkese güvenme bulursun Yorumla Soran +1 yıl Sen denk gelmis gibisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende, neden tum güzel kadinlar biseks ya da lezbiyen oluyor diye düşünüyorum aslında?
Cok mu denk geldin ki?
Hemde fazlasıyla
Reel de mi sanal da mi
Sanaldakilere pek inanmıyorum, daha doğrusu birçoğu ne aradığını bilmiyor. Reelde çok fazla denk geldim
Hangi ortamlarda oldu bunlar?
İş yeri genellikle, ya da katıldığım seminerlerde
Hayatim barlarda falan desen neyse de. Is yeri ve konferanslar en riskli yerler degil mi biseks ya da lezbiyen oldugunu soylecek?
Barlarla vs işim olmadı hiç, is yeri ya da seminerlerde, kimlerle nasıl sohbet ettiğine bağlı bu tip itiraflar
Guzeller mi bari?
Zaten şaşırdığım buydu. İlk yorumumda da yazdım. Bazıları aşırı güzel
Hayatim istek attim.
Gördüm evet
ben biseksüelim ama erkeklerle duygusal bağ kurabilirken kızlarla bu daha cinsel oluyor
Bende de tam tersi
sınıf arkadaşlarından bakireleri bul azdırarak bişilere yürü
Ne alaka ya
çook alaka bazı şeyler için bazı yerlerini beğenirsin ve dizine yatırıp sevişmeli bir filmle azdırınca ona dokunmaktan zevk alırsın dene derim
uygun ortamlarda çıkıyor üniversite yurtları ya da kız kıza partiler vs
Genelde gizleniyolar ya. Kendini açik eden kiz bulmak zor
odada basılan ya da duşta çok duyduk.. üniversitede misin
Hahahahah ciddi misin oha? Yok. Sinava hazirlaniyorum.
19 falansın yani. evet doğru. bin kişilik vs yurtlarda oluyormuş
Hahahhaha.
çok var ama erkek hesabında geziyorlar :D
Gercek hayatta ya
var benim etrafımda bikaçtane
Guzeller mi
birisi çok güzel yaaa daha 21 yaşında
Himmm
Güzeller hep heterooo. Çıldırmak üzereyim
Ayniyiz desene
Aynen öyle. Nerde tipsiz canım varsa o homoseksüel. Güzeller ve akıllılar hetero 😑
Biseksler güzel oluyoda. Ben duygusa iliski istiyorum daha cok. Biseksim diyen kizlar cinsel iliski icin diyolar.
Güzel olanların çoğu meraktan tanışıyor bizle. Sonrası malum amaçları abazalık başka bişey değil!
Merak derken hayatim? Bu arada sen feminen misin
Cinsellik merak ediyorlarmış. Hayır feminen değilim
Feminen degilsen ayri ben feminenim ama.
Bana denk gelmedi öylesi
Vardır vardır
Bana cok az denk geldi
Herkese güvenme bulursun
Sen denk gelmis gibisin
Ben varım :)
Olmaz mı ndckdk