Abi hak yolu varken neden b*k yolu? Bu acıya ve iğrençliğe neden kadınlar izin veriyor? 2 aydır evliyim eşimden ilk defa bunu istediğini duydum ve şok oldum. 3 senelik de sevgililik sürecimiz olmuştu. İnanamadım ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Selam ,
××Ben anal seksin her iki cinsiyete de zevk verdiğini düşünüyorum.. Ama tabiiki doğru yapılmalı..
××Doğru yapılmayan anal seks kadına sadece acı verir. Asla zevk alamaz ve orgazm olamaz..
××Öncelikle anal seks için hijyen çok önemli...
××Seks öncesinde boşaltım yapılmış olmalı, yeniden duş alınmalı ve gerekli kremler jeller de kullanılmalı diye düşünüyorum..
××Sindirim sorunu yaşamamak adına yemekten hemen sonra gerçekleştirilmezse daha sağlıklı ve daha risksiz bir seks yapılır..
××Bu arada anal sekste de , her sevisme ve seks evresi gibi ön sevişme önemli...
××Ne kadar ön sevismeye önem verilirse kadının kendini teslim etmesi o kadar rahatlaşır
Sevgilerle...
#donducakss #igdonducakss11 Yorumla
Soran+1 yılKadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
Öyle ki, ters ilişkiye giren kadınların çok büyük bir kısmı, anal bölgede yer alan halka şeklinde kasların zamanla deforme olması sonucu, ilerleyen yaşlarda dışkı tutmakta zorluk çekmektedirler. Hastanelerin genel cerrahi klinikleri hemen her gün bu tarz şikayetlerle gelen kadınlarla doludur. Öyle ki dışkılarını hemen hiçbir şekilde tutamayan ve bu sebeple tedavi olana dek kendini bezlemek zorunda kalan kadınlar mevcuttur.
Diğer yandan ters ilişkiden sonra penisin temizlenmeden vajinaya sokulması ise çok ciddi bir enfeksiyon (iltahap) riski ile kadını kadınları bırakmaktadır. Çünkü makatta bulunan dışkı içerisindeki mikroplar, penis yardımı ile vajinanın en derin noktasına kadar ulaşabilmekte ve burada üreyerek enfeksiyona sebep olmaktadırlar. Ters ilişkiden sonra kadının vajinasını temizlemeye çalışması, bu açıdan hiçbir fayda yaratmamaktadır.
Kadınlarda ters ilişkinin zararları bunlarla sınırlı değildir. Her ne kadar ortada henüz çok ciddi bir ibare bulunmasa da, genel cerrahların pek çoğu ters ilişkinin hemoroid sürecini en azından hızlandırdığını düşünmektedirler.
En İyi Cevaplar
+1 yılbu konuda evet kendi düşüncene göre tepkin normal olabilir ama mesela az önce birisi sormuş anal yapmaktan çok keyif alıyorum diye kadın bende mi anormallik var diyor , bu bence göreceli evet pislik yönünden katılıyorum ve acı yönünden de katılıyorum ama onun haricinde sadece isteyen kadınla yapılabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılOnların soruları oltaya sazanların atlaması içindir. Bende bir kadınım ve zevk vermeyen bir şey olduğundan eminim.
Soran+1 yılErkeğini memnun etmek için alçalan tipler çok
- +1 yıl
bende bir erkek olarak bir kadına zevk vermediğinin bilincindeyim dedim ya seninle aynı noktadayız
- +1 yıl
maalesef seks karşılıklı mutlu olunması gereken bir merci
+1 yılYani kimseye bir şey diyemem. İşin içine dini İnanç girerse bambaşka durum. Vajinaya göre daha dar olur sarıp sıkar penisi ve bu da alınan hazzı arttırır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılBoş yapma. Yapanlar için de sallama. İstiyorsan yapmazsın olur biter. Ne yapana ne de yapmayana laf söylemek kimseye düşmez.
04 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorsan*
Soran+1 yılYapanlar ne s*k yiyosa yesin bana ne kardeşim. Ben analı saçma bulduğumu söylemişim sana ne oluyor? Dürrrrrükkk
- +1 yıl
Al işte hitap şeklinden ne kafada biri olduğun belli. Kocan sana onu layık görmüştür ancak.
Soran+1 yılKes lan mk çomarı yallah
Yani zevkler ve renkler bazı kadınlar analdan çok zevk alıp orgazm oluyorlar.. tabi sana uymuyorsa yaptırmazsın olur biter 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılSize de denesek? bakalım zevk alınıyor muymuş alınmıyor muymuş
Soran+1 yılBen onun burnundan fitil fitil getirdim zaten sen hiiç merak etme. Analı mantıklı bulmana lafım; sana da denesek? diye
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hadi diyelim bu acıyı kadınlar çekiyor ya erkekler? Bi kere penisin ucu açık ordan pislik girer ve hiç mi iğrenmiyor arkadaş anlamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKondom kullanırlar onlar için çözüm bol. Azıtmışlar.
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kes be sananey milletin zevkinden, sen yapma, arkadan gayette zevkli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
Öyle ki, ters ilişkiye giren kadınların çok büyük bir kısmı, anal bölgede yer alan halka şeklinde kasların zamanla deforme olması sonucu, ilerleyen yaşlarda dışkı tutmakta zorluk çekmektedirler. Hastanelerin genel cerrahi klinikleri hemen her gün bu tarz şikayetlerle gelen kadınlarla doludur. Öyle ki dışkılarını hemen hiçbir şekilde tutamayan ve bu sebeple tedavi olana dek kendini bezlemek zorunda kalan kadınlar mevcuttur.
Diğer yandan ters ilişkiden sonra penisin temizlenmeden vajinaya sokulması ise çok ciddi bir enfeksiyon (iltahap) riski ile kadını kadınları bırakmaktadır. Çünkü makatta bulunan dışkı içerisindeki mikroplar, penis yardımı ile vajinanın en derin noktasına kadar ulaşabilmekte ve burada üreyerek enfeksiyona sebep olmaktadırlar. Ters ilişkiden sonra kadının vajinasını temizlemeye çalışması, bu açıdan hiçbir fayda yaratmamaktadır.
Kadınlarda ters ilişkinin zararları bunlarla sınırlı değildir. Her ne kadar ortada henüz çok ciddi bir ibare bulunmasa da, genel cerrahların pek çoğu ters ilişkinin hemoroid sürecini en azından hızlandırdığını düşünmektedirler.
Bunu okuyup bilinçlenin az cahiller
+1 yılZevk alan kadınlar var ve cidden alıyorlar. Kişiden kişiye değişiyor bu
00 Yorumla
+1 yılBenim yapmak hoşuma gidiyor. Bana alıştıra da benden anal yapmamı isteyen kadınlar oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 aylık evlisiniz kizligin yeni bozulmuş dapdaracik vajina varken anal erken olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin iki ayda önden her girişte irkilirsin daha genişlememiştir o senin eşinin b. k yemesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış bencede bunu insan eşine yapmamalı.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba seninle ayni fikirdeyim bu konu da eziyet açıdan başka bir şey değil vajina yetmiyor sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam değişiklik istiyor ya bu kadar ön yargılı olacak ne var ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı zaten.Çok haklısın. Vajinal iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilimden Şu an önden istiyorum vermiyor anal istiyorum onaylıyor neden sence
02 Yorumla
Soran+1 yılYobazdır bakireliğe önem veriyordur? Yarın öbür gün çop gibi atılacağını biliyordur ve seni kaybetmmek için arkadan tatmin etmek istiyordur?
Cevap sahibi+1 yılbeni kaybetmemek icin derken düşünüyormudur önden verirsem sıkıntı olur ayrılırsak kimse almaz diye
Gerçekten Haklısın yani Manyak millet kafayı yemiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana oyle olabılır ama baska ları ıcın vazgecılmez
00 Yorumlamantıksız ama yeri onu cazip kılıyır
00 Yorumla
+1 yılBence iyi bir eş degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten anlam veremediğim durum iğrenççç
00 Yorumla
+1 yılE kocanı mutlu et boş yapcana
01 Yorumla
Soran+1 yılKes aptal
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlkle:D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılHaz ve zevk
00 Yorumla
+1 yılHemen boşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgizli gaydir
01 YorumlaKatılıyorum.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi