Cinsel Yaşam Nude atmak kadar saçma bir şey var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Millet kafayı yemiş bitane ablada var önüne gelene atiyo gece 4.30 manyakmisiniz Nude atmak kadar saçma bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok iğrenç.. Erkek istekli olunca atıyor biliyorum çok yanlış 😑 ama kızın evlilik öncesi evlenmeden atması bence namusuzluk:) 1 7 Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Biliyorum derken tahmin ettim yani Yorumla Locknum +1 yıl Kadın olup Kadına dediğine bak birde Erkekleri suçlarlar Kadına hakaret baskı kısıtlama uyguluyor diye kendileri yapıyorlar Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl @Locknum ben ölsem atmam ölesiye aşık olduğum halde Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Ölesiye seviyorum tamam bikinili yine olur ama anadan doğma asla Yorumla Locknum +1 yıl Sen kafayı siyirmissin teyze git tedavi ol Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl @Locknum ben mi peki ama benim görüşüm bu Yorumla Locknum +1 yıl Ülkede ki herkese piskololag lazım normal değilsiniz Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Haklısın yaaa gerçekten insanları anlayamıyorum artık ben. Özellikle bu yeni nesili. Ablanın adresini atsana 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Garipleri sevindiriyorlar. Ucuz malın alıcısı çok olur 0 0 Yorumla
ThomasAngelo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de aldım az önce bi tane. Sitenın kudurukları dur durak bilmiyor 0 0 Yorumla
uersaa Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bu seni ilgilendirmez ki memnun değilsen kafanı çevir 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Manyak değil işçi o tip insanlar ekmeğine bakıyor yani anlayacağın 0 0 Yorumla
Mervvvee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. 😁 5 6 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl 2 gündür karşılaşmamız tesadüf değil bence artık 😄 Yorumla Mervvvee +1 yıl Tesadüftür o. 😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Bence değil düşünmen lazım 😂 Yorumla Mervvvee +1 yıl Teşekkür ederim, iyi geceler. 😁 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Rica ederim, iyi geceler...😄 Yorumla İstanbul_luu +1 yıl Kesinlikle Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Güzel bir şey kendini tatmin ediyor 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normaller azaliyor bu saatte 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Nude atacağına yanına git yatağına gir daha iyi 😂 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Bana da geldi 😀 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Söyle banada atsın o ablan 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkesin zevki başka onlarda ondan hoslaniyor 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoook 1 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Zevk alıyor demek ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Çok iğrenç..
Erkek istekli olunca atıyor biliyorum çok yanlış 😑 ama kızın evlilik öncesi evlenmeden atması bence namusuzluk:)
Biliyorum derken tahmin ettim yani
Kadın olup Kadına dediğine bak birde Erkekleri suçlarlar Kadına hakaret baskı kısıtlama uyguluyor diye kendileri yapıyorlar
@Locknum ben ölsem atmam ölesiye aşık olduğum halde
Ölesiye seviyorum tamam bikinili yine olur ama anadan doğma asla
Sen kafayı siyirmissin teyze git tedavi ol
@Locknum ben mi peki ama benim görüşüm bu
Ülkede ki herkese piskololag lazım normal değilsiniz
Haklısın yaaa gerçekten insanları anlayamıyorum artık ben. Özellikle bu yeni nesili. Ablanın adresini atsana
Garipleri sevindiriyorlar. Ucuz malın alıcısı çok olur
Ben de aldım az önce bi tane. Sitenın kudurukları dur durak bilmiyor
Bu seni ilgilendirmez ki memnun değilsen kafanı çevir
Manyak değil işçi o tip insanlar ekmeğine bakıyor yani anlayacağın
Kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. 😁
2 gündür karşılaşmamız tesadüf değil bence artık 😄
Tesadüftür o. 😂
Bence değil düşünmen lazım 😂
Teşekkür ederim, iyi geceler. 😁
Rica ederim, iyi geceler...😄
Kesinlikle
Yokluktan kafayı yemiş millet