- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal yükselişin bedenlerde yankınlanışıdır.. Hayvanların bile bazıları seçici davranıyor mesela.. Ki kaldı ki biz insanız ve duygu bağı kurmadan seks yapmak çok boş ve anlamsız bir olay.. Birini deli gibi istiyorsanız ve isteniyorsanız anlamı var.. Keyifli günler..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence bir duygudan doğan fiziksel bir aktivitedir. ihtiyaç olan seks değildir ihtiyaç olan şey üreme duygusudur içgüdüseldir , bu yüzden seks yapan herkes o anda içime boşalsa diye düşünür ya da erkek de içine boşalma içgüdüsüyle hareket eder , o yüzden üreme ihtiyaçtır. seks ise bir üreme yöntemidir. ama duygu işin içine girdiğinde o zaman bir zevk alma yöntemi olur ve bedeni yönetme olayı işin içine girer bence ihtiyaçtır demek kadar basit değilidir seks farklı dengeleri vardır ,
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok istekli olunduğunda ve boşalmanın rahatlattığı zamanlarda ihtiyaçtır.
Sevdiğimiz kişiye olan istek ve onunla geçireceğimiz zamanlar ise duygudur. Sevdiğimizi istemek ve onunla bir şeyler yapmak her zaman bizi mutlu eder.22 Yorumla
+1 yılSeks bir dürtüdür. Seksin kendisi değil ama ortaya çıkaran etkenleri, yani istek, tutku, heyecan, arzu bir duygudur. Bu duygular seks dürtüsünü tetikleyerek eyleme geçirilmeyi sağlar. Bu duygular ve dürtü ise insanın hem fizyolojik hem psikolojik ihtiyacıdır. Kendi yazdıklarımdan vardığım sonuca göre ise seks; ihtiyaç duyduğumuz duyguları hissetmemizle birlikte dürtülerimizi eyleme geçirmektir.
82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bir ihtiyaçtır ama öyle insanların abartı kadar olmazsa olmaz değil
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks duyguyla da süslenebilen zevkli bir ihtiyaçtır
10 Yorumla Sesten ne kastettiğini pek anlamadım ama cinsellik ise bahsettiğiniz cinsellik bir dürtüdür, temel bir iç güdüdür. İnsan dahil bütün canlılar soylarini devam ettirmek, üremek zorundadır. Dolayısıyla olayın bir duygu ile ilgisi yoktur. Eğer olsaydı kadınlar için playboy, erkekler için o. pu kavramı olmazdı.
Sonraları insanlar evrim geçirirken bunu her iki taraf içinde eğlenceli ve daha yoğun doyum alınabilecek şekillere sormuşlardır.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks kesinlikle ihtiyac değildir.. Duygudur, tutkudur , zevktir ...
Mesela tuvalete gitmek bir ihtiyaçtır , yemek yemek bir ihtiyaçtır.. bir kaç gün tuvaletini yapamayan biri ve yemek yemeyen biri ölür, ama senelerce seks yapmayan biri yine de yaşayabilir...
Seks; o seksi yapan kişilerin tutkusu kadar yüksek kalitede bir zevk duygusudur.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIhtiyac olarak gördüğünde esc ya da geli geçici kadınlar ya da f. body bi şekilde marketten sebze alir gibi bulabiliyorsun... fakat is8n içinde duygusallık varsa karşılıklı yükselişler coook farklı olabiliyor , ben cinselligin içinde aşk duygu varsa olması taraftarıyım...
10 YorumlaDuyguların yönlendirdiği bir ihtiyaçtır..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteşle barutun yan yana gelince temasıyla oluşan bir tepkime bir eylem bir etkinliktir bebeğiim🔥🔥
110 Yorumla
+1 yılnormal de ihityaç ama ben duygu muamelesi çekmeye karar verdim beni uğruna girmek istemediğim işlere girmeye zorlayacak uğraşmak istemediğim şeylerle uğraştıracak bir şeye ihtiyaç besleme fikri hoşuma gitmiyor.
10 Yorumlaİkiside aslında bizim yaratılış gereği üremeye ihtiyacımız var ama bunu sevdiğin insanla yapmak duygu gerektirir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikiside aslında yemek gibi ihtiyaç olsada ala alade geçirtirmek te var doya doya tadını ala ala yemek yemekte
10 Yorumla
+1 yılBir duygu sonucu gelişen bir ihtiyaçtır. Karşılıklı haz almayı gerektirir. Partnerini seviyorsan tadından yenmez 🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılduygulara ihtiyacı olan bir ihtiyaçtır. yani her ikiside.
20 Yorumla
+1 yılDuyguların yönlendirdiği değil duyguları ortaya çıkaran ihtiyaç ve ana faktördür gerisi palavra
10 YorumlaErkekli dişili yaratılan varlıkların şehvet ve arzularına yenik düştüğü bir duygudur.
10 Yorumla
+1 yılOlmadığında ölmezsin ama eksikliğini hissedersin, daha çok duygudur
10 Yorumla
+1 yılDuygulu olunca daha güzel olur Emin’im ki sevdiğim erkeğin kollarında erimek isterdim
10 YorumlaHem duygu, hem ihtiyaç. O duyguyu yaşamadan ihtiyaç giderilmiyor.
10 YorumlaKesinlikle duygu sevdign insanla bir seyler yasamak
10 YorumlaHem psikolojik hemde beden olarak doğal bir ihtiyaçtır
10 Yorumlahayatın anlamıdır. sexiz hayat bir süre sonra anlamsız oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Ihtiyac ama bu ihtiyaci herkes ile yapamazsin.. mide olmasi gerekir.
10 Yorumla
+1 yılDuygusuz olmayacağını düşündüğüm, fizikselliğin dışında psikolojik bir eylem olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir hormonal içgüdü ve o kadar güçlüdür ki duygularına da hükmeder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İhtiyaç duyguyuda barindirirsa tadından yenmez. Saatlerce seks yaparsın
10 Yorumla
+1 yılSeks duygu değildir hormonal bir ihtiyaçtır
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusuz seks olmaz hoşlantı dahi olsa duygu gerekli
10 Yorumla
+1 yılDuygu barındıran doğru insanla yapılması gereken bir ihtiyaç
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle duygudur. Başka bir şey olsa kadınlar yapmaz.
20 Yorumla
+1 yılİhtiyaç ama olmazsa ölmeyeceğimiz için zorunlu ihtiyaç değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Çiftlerin birbirine duyduğu hormonsal ihtiyaç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyaç kocamdan ayrı kalınca dayanamıyorum hiç kocama aşık olsam da aldatıyorum
30 Yorumla
+1 yılseks bir aktivitedir ahdjf
30 Yorumla
+1 yılDuyguların yönettiği bir ihtiyaç
20 Yorumlaıhtıyac duyguyla hıc bagdaşmıyor
20 Yorumla
+1 yılseks Türkiye’deki bağnaz sayısı ölçüm cihazıdır 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadımlarda duygusal ihtiyaç erkeklerde ihtiyaç
10 Yorumla
+1 yılDuygusal eksikliği dolduran bir ihtiyaçtır
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç, meditasyon, etkinlik
10 Yorumla
+1 yılSeks kahvaltıdaki çaydir. Onsuz olmaz.
10 YorumlaDuygu değildir, dürtü olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Seks duyguların bir ihtiyacıdır ❤️
10 YorumlaDuygular olmadan seks robotluktur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu istek ve arzunun birlesiminden gelen ihtiyac
10 Yorumla Her ikisi de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin kişiyle yaşanan güzel bir ihtiyactir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de ihtiyaç duygulu seks hazdır
10 Yorumla Duyguların yoğun yaşandığı bir ihtiyaçtır
10 Yorumlasevgiliyle duygu tek gecelikse ihtiyaçtır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılDuyguyla karışık ihtiyaçtır.
10 Yorumla
+1 yılseks bi ihtiyaçtır ama duygusuz seks olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Duygu ile yapılan bir ihtiyaçtır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç
20 Yorumla
+1 yılİkisi birden.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç
10 YorumlaDuygu
10 Yorumla
+1 yılİhtiyactan ziyade karsilikli olmasi gerek bence
10 Yorumlaİhtiyacın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç
10 Yorumla
+1 yılIhtiyac sitres falannkalmiyor heleki partner iyise
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne