Valla benim oldu ama erkek olduğum için göğüs hepsi çar çur açıktı valla baktım 1 gün tedbirli yoğun bakımda kaldım bi tane çirkin hemşire yok valla hemşire>hostes 😅😂
Yok be doktor yakışıklı çok ama hemşire fıs knk yemin ediyorum bı kız vardı her şeyine kadar araştırdım instegramini buldum bide ağır geçirdim hastalığı kıza aşık oldum nerdeyse of aklıma geldi öyle tatlı idi ki knk bi görsen 🤷🏻♂️😔🥺
Ne diyosun ya eminim peşinde erkekler kuyruk oluyordur hıhi😂😂😂kendini böyle kandırmaya devam et ne diyim evet herkes senin göğüslerini görmek için çıldırıyo
Kanka bende hemşireyim de nebilim yani, senlenbiz mutlaka bi konusalm yaaa sana instami versem yazar mısın bana sen fake den bile yazzzsn olur sorun değil,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne alaka işini yapıyor günde Allah bilir kaç kez yapıyor
Yapıyor da hep teyzelere yapıyor :d burada hep yaşlı teyzeler var taşradayız anadoluda
Hımm olsun knk genede aklına yüzüne güzel gelmişin yapmış yapacağını zaten ekb çakar iken tam açmıyorlar ki daha yeni oldum ben 3 4 hafta önce yani
Knk bana o çekmedi o istedi ama kadın çekti😃 ayrıca tam açtı gıcık kadın
Tam açmaz nornalde ne garip
Valla benden etkilendi galiba 😅
Niye ki knk mm küçük demişin zaten valla tam açmaz bi dahakinde aklında olsun elin ile gogusunu tut 😅😂
Hahaha olur knkm 😅
Valla benim oldu ama erkek olduğum için göğüs hepsi çar çur açıktı valla baktım 1 gün tedbirli yoğun bakımda kaldım bi tane çirkin hemşire yok valla hemşire>hostes 😅😂
Benşm hemşire de çok yakışıklıydı valla 😃😃
Yok be doktor yakışıklı çok ama hemşire fıs knk yemin ediyorum bı kız vardı her şeyine kadar araştırdım instegramini buldum bide ağır geçirdim hastalığı kıza aşık oldum nerdeyse of aklıma geldi öyle tatlı idi ki knk bi görsen 🤷🏻♂️😔🥺
normal gögsune kaplo baglıyorlar biz askerdeykende cekmişlerdi öyle cekiyorlar sana özel degil
Ya ne kadar kendinizi önemsiyosunuz çok garipsiniz
Evet önemliyim ama sen ppdekiysen kendini önemsememen normal gayet aşko hshshs
Ne diyosun ya eminim peşinde erkekler kuyruk oluyordur hıhi😂😂😂kendini böyle kandırmaya devam et ne diyim evet herkes senin göğüslerini görmek için çıldırıyo
Hahahha evet peşimden yürüdü o gün ve özel hayatım hakkında sorular sordu konuşmaya çalıştı kudur 😂
Kudurdum evet hayal aleminde sana mutluluklar bb
Sana da sayın 46 beden lol
46 beden mi görme engellisin anlaşılan
Tamam mübalağa etmiş olabilirim 😃 38 beden duruyorsun
Belkide neden olmasın
Bende gormek isterdım
Yok canım nicelerini görmüştür
Yok öyle değil taşradayız hep teyzeler var ve küçük bir Anadolu ilçesi zaten hshhwhw
Gördü kütür kütür elma gibi tabi 🤣
Hayır görmedi ki 😂 ayrıca küçük benim
Nasıl görmedi 🤣
O çekmedi knk kadın çekti 😂
Yine de göster 🤣
İçinde kalmasın
Ya eskiden troller daha iyiydi.
Nasıl..
Ben olsam bende isterim😅
Bak bende görmek istedim şimdi dlsksjsjahdkala
Ayna yok mu evde :))
Nerelisin
büyükse ondandır
Büyük mü
Ciddi misin
Evet neden ki
Kanka bende hemşireyim de nebilim yani, senlenbiz mutlaka bi konusalm yaaa sana instami versem yazar mısın bana sen fake den bile yazzzsn olur sorun değil,
İnstagram kullanmıyorum :(
Tüh neyse tamam