Uzun boylu ve kısa olmak bazı durumlarda olumsuz sonuç verebilir. Bazı pozisyonlar zorluk derecesinde olabilir. Bu yüzden de özellikle böyle farklı durumlarda iyi pozisyon seçimi çok önemlidir. Yolsa seks yapma isteği bir işkenceye dönüşebilir.
Ya boy olarak bana yakın olacak mesela benim boyum 1.72 cm işte hayalimdeki 1.82 cm eğer öyle biriyle ilişki yaşarsan çok güzel olur çünkü boy olarak birbirimize yakınız arada fazla bir fark yok böyle ortaya nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama güreş gibi bir şey çıkar yeri geldiğinde ben onu kolay bir şekilde alta alabilirim yeri geldiğinde karşı taraf beni ufak bir refleks ile altına alabilir Ki bence en güzeli bence budur yani düşünüyorum da en çok bundan zevk alırdı arada boy farkı olmaması her zaman çok daha iyidir
İkinci bir ihtimal ise arada belirgin bir boy farkı olması 20 cm belki 30 cm böyle olursa gene de her zamankası olan kadın olur adam kadını çok basit bir şekilde kucağında evirip çevirir tabii ki kadın zevk alır ama adam belli bir yerden sonra sıkılabilir çünkü kadının bir şey yapmasına gerek kalmıyor her şeyi adam yapıyor
Şahsen ben 1.72 yim seks yapacağım adam tam olarak 1.82 ya da 1.83 olsun isterdim😂 Şöyle güzel çevirsin çevirsin arada bir nefes nefese kaldığı zaman böyle üste çıkayım jdjdjd var bir hayalimiz bakalım
Ben 1.73 boyundayım otomatikman benden kısa erkek olmasını istemem yani.. Tabi ki cinsel hayatı etkiler mi o tartışılır ama yani en azından göz göze gelebilelim dimi :D Keyifli günler..
Kadın uzun olursa ilişkinin ağırlığını ikisi ortak yüklenir. Lakin minyonlarda elde rahat dönüyor sanırım. Ama ben partnerimin benden uzun ve kalıplı olmasını tercih ederim.
Pek sorun olacağını sanmıyorum ya ben 1.90 ım boy olarak hep kısa partnerlerim o uzayamıyorsa ben kısalırım ayakta değilde yerde veya kucağıma alırım sorun olmaz bence saygılarımla... #McLareN558
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadın kısa olunca sevişirken memelerini öpüp ememiyorum, çok eğilmem gerekiyor. Zor oluyor. çok uzun olursa (ki bu zor bir ihtimal) bu seferde dudaklarına yetişemezdim heralde. Ama kadının aktif olması da önemli, öyle ceset gibi yatacaksa boyu posu bir işe yaramıyor.. demekki neymiş önemli olan işlevi🤣