Sevgiliniz/eşiniz gece sizi seks yapmak için uykunuzdan uyandırsa nasıl tepki verirsiniz?

Selamdıır😌🥳
Böyle tatlı mahcup bir hal ile cinsel ilişki istediğini belirtse nasıl bir tepki verirsiniz?
Sevgiliniz/eşiniz gece sizi seks yapmak için uykunuzdan uyandırsa nasıl tepki verirsiniz?
#reda
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun değil ya ters bir tepki vereceğimi zannetmiyorum da oldukça olumlu bir tepki alırdım ama şöyle bir şey isterdim hani böyle hadi kalk işte seks yapacağız gibi uyandırmak değilde daha böyle yavaş yavaş tatlı tatlı yaklaşması benim daha çok hoşuma giderdi galiba ne kadar çok duygusal olarak bana yaklaşırsan benden o kadar çok zevk veya şehvet alır yapardık yani asla geri çevirmezdim saat hiç önemli değil yeterki istesin👑👑👑👑
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben vazgeçtim hayatta uyanamam imkan yok bu sabah sadece 15 dakika daha erken uyanmam gerekiyordu uyanamadım yani imkanı yok ne kadar aşık olursam olayım azmış olursam olayım yine de imkansız yani zannetmiyorum uyandıktan sonra yaparız bdjdjdjhdjd🤦‍♀️😂